ΜΕΝΟΥ
Καλάθι

Νευρολογικοί νάρθηκες κάτω άκρων - Ακρο Πόδα

Στην κατηγορία αυτή θα βρείτε μεγάλη γκάμα νευρολογικών κηδεμόνων για την υποστήριξη και αποκατάσταση των κάτω άκρων.
Εκτός από τα μαζικής παραγωγής είδη, θα βρείτε και εξατομικευμένους κηδεμόνες για κάθε περίπτωση. 
Ενημέρωση και πρόταση του κατάλληλου είδους από φυσικοθεραπευτή με εμπειρία στη νευρολογική αποκατάσταση.
Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Κηδεμόνας Κνημοποδικός Έσω Υποδήματος με Ελατήριο Ανύψωσης Orthosolutions Κηδεμόνας Κνημοποδικός Έσω Υποδήματος με Ελατήριο Ανύψωσης Orthosolutions
Κατόπιν Παραγγελίας
Κατασκευαστής:: Ortho-Solutions Κωδικός Προϊόντος: VP 71162
Είναι ένας αρθρωτός κνημοποδικός κηδεμόνας από θερμοπλαστικό υλικό, με ελατήριο ανύψωσης πέλματος κατόπιν λήψεως γύψινου προπλάσματος. Το ελατήριο είναι ρυθιζόμενο καθώς και το εύρος κίνησης της άρθρωσης για να διευκολύνει τον ασθενή στη βάδιση. Σε περίπτωση έντονης ραιβοποδίας υπάρχει η δυνατότητ..
Καλέστε για τιμή
Κνημοποδικός Κηδεμόνας Έσω Υποδήματος KLETZAK Ortho-Solutions
Κατόπιν Παραγγελίας
Κατασκευαστής:: Ortho-Solutions Κωδικός Προϊόντος: TS_02
ΚΝΗΜΟΠΟΔΙΚΟΣ ΚΗΔΕΜΟΝΑΣ ΑΠΟ ΘΕΡΜΟΠΛΑΣΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΤΥΠΟΥ ΚΛΕΤΖΑΚ σε απίστευτη τιμή !!!Είναι ένας αρθρωτός κνημοποδικός κηδεμόνας από θερμοπλαστικό υλικό, με ελατήριο ανύψωσης πέλματος . Το ελατήριο είναι ρυθιζόμενο για να ώστε να αυξάνεται η ένταση του και να ανυψώνει το πέλμα για να διευκολύνει το..
Καλέστε για τιμή
Κνημοποδικός Κηδεμόνας Σταθερός Ortho-Solutions Κνημοποδικός Κηδεμόνας Σταθερός Ortho-Solutions
Κατόπιν Παραγγελίας
Κατασκευαστής:: Ortho-Solutions Κωδικός Προϊόντος: ORT-15
Ο κηδεμόνας αυτός έχει την δυνατότητα να φορεθεί μέσα από ένα οποιοδήποτε παπούτσι και έτσι δεν απαιτείται η κατασκευή ειδικών ορθοπεδικών μποτινίων. Ιδανικό για περιπτώσεις ασθενών ( νευρολογικά περιστατικά ) που έχουν ιπποποδία, βλαισοποδία - ραιβοποδία και δεν μπορούν να βαδίσουν σωστά! Υλικό κ..
Καλέστε για τιμή
Μηροκνημικός Κηδεμόνας με Άρθρωση Κλέτζακ στην Ποδοκνημική Orthosolutions
Κατόπιν Παραγγελίας
Κατασκευαστής:: Ortho-Solutions Κωδικός Προϊόντος: VP 71164
ΜΗΡΟΚΝΗΜΟΠΟΔΙΚΟΣ ΚΗΔΕΜΟΝΑΣ ΕΣΩ ΥΠΟΔΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΛΑΤΗΡΙΟ ΑΝΥΨΩΣΗΣ ΠΕΛΜΑΤΟΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΛΗΨΕΩΣ ΓΥΨΙΝΟΥ ΠΡΟΠΛΑΣΜΑΤΟΣ   Είναι μια κατασκευή από θερμοπλαστικό υλικό, με μεταλλικά αντιστηρίγματα, με ειδική άρθρωση και ασφάλεια γόνατος και ειδική άρθρωση στην ποδοκνημική. Η άρθρωση αυτή δίνει στον ..
Καλέστε για τιμή
Μηροκνημικός Κηδεμόνας με Ατέρμονα Κοχλία Εκτατικός Ortho-Solutions Μηροκνημικός Κηδεμόνας με Ατέρμονα Κοχλία Εκτατικός Ortho-Solutions
Κατόπιν Παραγγελίας
Κατασκευαστής:: Ortho-Solutions Κωδικός Προϊόντος: VP 71165
Ειδική κατασκευή μηροκνημικού κηδεμόνα μετά από λήψη μέτρων. Διαθέτει ειδική άρθρωση με ατέρμονα κοχλία για να επιτυγχάνεται προοδευτική κάμψη ή έκταση του μέλους.Ενδείξεις :Μεταβολή του άξονα της άρθρωσης Σύγκαμψη της άρθρωσης του γόνατος μετά από ακινητοποίηση σε περιπτώσεις :- Μετά ..
Καλέστε για τιμή
Μηροκνημικός Κηδεμόνας Υπερέκτασης Ortho-Solutions
Κατόπιν Παραγγελίας
Κατασκευαστής:: Ortho-Solutions Κωδικός Προϊόντος: Ort-13
Ειδική κατασκευή μηροκνημικού κηδεμόνα μετά από λήψη μέτρων. Διαθέτει ειδική ελεύθερη άρθρωση, επιτρέπει την φυσιολογική κίνηση εντός του φυσιολογικού εύρους, προστατεύει την υπερέκταση του μέλους και κατ επέκταση προστατεύει το γόνατο.Ενδείξεις :Μεταβολή του άξονα της άρθρωσης Σύγκαμψη τη..
Καλέστε για τιμή
Μηροκνημοποδικός Κηδεμόνας με Άρθρωση Κλέτζακ Έξω Υποδήματος Orthosolutions
Κατόπιν Παραγγελίας
Κατασκευαστής:: Ortho-Solutions Κωδικός Προϊόντος: VP 71165
ΜΗΡΟΚΝΗΜΟΠΟΔΙΚΟΣ ΚΗΔΕΜΟΝΑΣ ΕΞΩ ΥΠΟΔΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΛΑΤΗΡΙΟ ΑΝΥΨΩΣΗΣ ΠΕΛΜΑΤΟΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΛΗΨΕΩΣ ΓΥΨΙΝΟΥ ΠΡΟΠΛΑΣΜΑΤΟΣ   Είναι μια κατασκευή από θερμοπλαστικό υλικό, με μεταλλικά αντιστηρίγματα, με ειδική άρθρωση και ασφάλεια γόνατος και ειδική άρθρωση στην ποδοκνημική, με κατασκευή ανάλογου υποδ..
Καλέστε για τιμή
Νάρθηκας ποδοκνημικής έσω υποδήματος AFO Medical Brace MB.6310
-17 %
Κατασκευαστής:: Medical Brace Κωδικός Προϊόντος: MB.6310
Κωδικός:      MB.6310 – Δεξί – ΑριστερόΜέγεθος:             S – M           L – XLΜέγεθος υποδ.: 34-38          39-44  Πλεονεκτήματα & ΧαρακτηριστικάΝάρθηκας ποδο..
29,00€ 35,00€
Κατασκευαστής:: Medical Brace Κωδικός Προϊόντος: DORSIFLEXION
Βοηθάει στην άνετη βάδιση του ασθενή!Νάρθηκας Ποδοκνημικής Έσω Υποδήματος κατασκευασμένος από Neoprene και ύφασμα. Σχεδιασμένος να εφαρμόζει περιμετρικά της ποδοκνημικής και των μεταταρσίων και κλείνει με αυτοκόλλητο velcro. Εφαρμόσιμος και κατευθείαν σε υπόδημα με κορδόνια αφαιρώντας απλώς το τ..
30,00€
Νάρθηκας χαλαρής πτώσης "Drop Foot"
-28 % Σε απόθεμα
Κατασκευαστής:: VITA Κωδικός Προϊόντος: 06-2-042
Νάρθηκας χαλαρής πτώσης "Drop Foot"Νάρθηκας από επενδεδυμένο, αντιεφιδρωτικό και υποαλλεργικό ελαστικό ύφασμα. Ανοικτός στην πτέρνα και τα δάκτυλα. Εφαρμόζει αυτοκόλλητα με velcro περιμετρικά της ποδοκνημικής. Διαθέτει πλαστικό μηχανισμό προσαρμογής σε υποδήματα με κορδόνια (εφ' όσον αφαιρεθεί..
32,50€ 45,20€
Κατασκευαστής:: Ortholand Κωδικός Προϊόντος: OIK/9051 ΑΡΙΣΤΕΡΟ
Κατασκευή από πολυπροπυλένιο, πολυαιθυλένιο υψηλής ποιότητας και αντοχής. Πολύ ελαφρού βάρους. Αυτοκόλλητοι σταθεροποιητικοί ιμάντες. Αφήνει την Πτέρνα ελεύθερη. Κόβεται εύκολα με ψαλίδι σε θέση επιλογής. Εφαρμόζεται για μακρά χρονική χρήση. Βελτιώνει την Ιπποποειδή βάδιση.ΔΕΞΙ..
38,00€
Κατασκευαστής:: Ortholand Κωδικός Προϊόντος: OIK/9051 ΔΕΞΙ
Κατασκευή από πολυπροπυλένιο, πολυαιθυλένιο υψηλής ποιότητας και αντοχής. Πολύ ελαφρού βάρους. Αυτοκόλλητοι σταθεροποιητικοί ιμάντες. Αφήνει την Πτέρνα ελεύθερη. Κόβεται εύκολα με ψαλίδι σε θέση επιλογής. Εφαρμόζεται για μακρά χρονική χρήση. Βελτιώνει την Ιπποποειδή βάδιση.ΔΕΞΙ..
38,00€
Κατασκευαστής:: Conwell Κωδικός Προϊόντος: Night-eco
Νάρθηκας ανάπαυσης άκρου ποδός NIGHT SPLINT ΤΗΣ MEDICAL BRACE Κατασκευή από πλαστικό υλικό υψηλής ποιότητας και αντοχής. Αυτοκόλλητη προσθαφαιρούμενη επένδυση από αφρώδες LYCRA με αντιαλλεργική, αντιεφιδρωτική, μη τοξική, αεριζόμενη δράση. Μπορεί να πλυθεί. Τρεις σταθεροποι..
39,00€
Νάρθηκας Ηρεμίας Νυκτός Χαλαρής Πτώσης Άκρου Ποδός (Drop Foot) VP 711-126
-32 %
Κατασκευαστής:: Ortho-Solutions Κωδικός Προϊόντος: VP 711126
Νάρθηκας ηρεμίας ποδοκνημικής κατασκευασμένος από υλικά ανθεκτικής κατασκευής. Εσωτερική επένδυση αντιεφιδρωτική, αεριζόμενη, αντιαλλεργική. Διαθέτει λάμα αλουμινίου κατά μήκος της κνήμης και προς τα δάκτυλα αφήνοντας τη φτέρνα ανοιχτή. ΕνδείξειςΠτώση άκρου ποδός.Πάρεση περωνιαίου νεύρου.Σπαστική..
39,90€ 59,00€
Κατασκευαστής:: Ortholand Κωδικός Προϊόντος: OIK/NIGHT SPLINT
ΝΑΡΘΗΚΑΣ ΑΝΑΠΑΥΣΗΣ ΑΚΡΟΥ ΠΟΔΟΣ "NIGHT SPLINT" – Κατασκευή από πλαστικό υλικό υψηλής ποιότητας και αντοχής. – Αυτοκόλλητη προσθαφαιρούμενη επένδυση από αφρώδες LYCRA με αντιαλλεργική, αντιεφιδρωτική, μη τοξική, αεριζόμενη δράση. Μπορεί να πλυθεί. – Τρείς σταθερ..
42,00€
Νάρθηκας έσω υποδήματος "AFO" 06-2-055 ΑΡΙΣΤΕΡΟ
-9 %
Κατασκευαστής:: VITA Κωδικός Προϊόντος: 06-2-055 ΑΡΙΣΤΕΡΟ
Νάρθηκας έσω υποδήματος "AFO"Νάρθηκας από πολυπροπυλένιο υψηλής ποιότητας και αντοχής. Θερμοδιαμορφώσιμος και ελαφρύς. Φέρει αυτοκόλλητο επενδεδυμένο ιμάντα στήριξης στο γαστροκνήμιο. Ολικού πέλματος (δύναται να κοπεί, εύκολα σε σημείο επιλογής). Ανοικτός στην πτέρνα. Κατάλληλος για μακροχρόν..
45,00€ 49,40€
Εμφάνιση 1 έως 16 από 33 (3 Σελ.)