ΜΕΝΟΥ
Καλάθι

Τεχνητά Μέλη

Η Orthomedicare διαθέτει εργαστήριο και κατασκευάζει κατά παραγγελία τεχνητά μέλη.
Το τμήμα μας κατασκευάζει τεχνητά μέλη άνω και κάτω άκρων με τα πιο ποιοτικά υλικά που διαθέτει η αγορά !
Η μετρήσεις γίνονται από έμπειρο πτυχιούχο τεχνίτη ορθωτικών σε συνεργασία με τον θεράποντα ιατρό σας και τον φυσικοθεραπευτή μας.
Ώς εργαστήριο μπορούμε να προσφέρουμε υψηλή ποιότητα σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές !
Διαθέτουμε πιστοποίηση ISO Medical Devices από την και ΔΥ 8δ από την Lloyds για τις κατασκευές μας.
Επίσης η πολύχρονη σχέση μας με νευρολογικά περιστατικά που αντιμετωπίζουν πρόβλημα βάδισης μας κάνουν να γνωρίζουμε τις ανάγκες του κάθε ασθενούς ώστε να του προσφέρουμε το κατάλληλο βοήθημα.
Για τις ορθοπεδικές κατασκευές ( Κηδεμόνες κορμού και κάτω άκρων ) παρέχουμε AFTER SALES SERVICE !


Η λήψη μέτρων και η πρόβα μπορεί να γίνει και στον χώρο σας δωρεάν, δεν χρεώνεται από εμάς επιπλέον ! ( Εντός Αττικής )
Κωδικός Προϊόντος: KY-34
ΠΡΟΘΕΣΗ ΑΝΤΙΒΡΑΧΙΟΥ Η ΑΠΕΞΑΡΘΡΩΣΗΣ ΚΑΡΠΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΟι μυοηλεκτρονικες προθεσεις αντιβραχιου ειναι λειτουργικες προθεσεις με αισθητηρες οι οποιοι προσφερουν κινηση στα δαχτυλα της παλαμης. Αποτελουνται από ριτηνουχα θηκη με ανθρακονηματα, μπαταρια λιθιου, αισθητηρες, και γαντι σιλικονης. ..
Καλέστε για τιμή
Κατασκευαστής:: Otto Bock Κωδικός Προϊόντος: KY-38
Προθετική άρθρωση ισχύου HELIX 3D Hip Joint SystemΕνισχυμένη ασφάλεια, κινητικότητα και άνεσηΑποτελείται από θήκη από ανθρακονήματα, άρθρωση ισχύου, συνδετικά εξαρτήματα τιτανίου, άρθρωση γόνατος, προθετικό πέλμα και αφρώδες διακοσμητική επικάλυψη.Με το μοναδικό σύστημα Helix3D, η Otto B..
Καλέστε για τιμή
Κωδικός Προϊόντος: KY-33
ΠΡΟΘΕΣΗ ΒΡΑΧΙΟΝΙΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΕΟΠΥΥ-Π.Ε.Δ.Υ (περιγραφή για τον γιατρό/ταμείο και ανώτατο αποδοτέο ποσό): 10472,10€Πρόθεση Ηλεκτρική βραχιονίου με θήκη εσωτερική για ηλ. πρόθεση, θήκη εξωτερική για ηλ. πρόθεση για απεξάρθρωση αγκώνος, Συνδετήρα, παλάμη ηλεκτρική με αισθητήρε..
Καλέστε για τιμή
Πρόθεση Κνήμης Ortho-Solutions Πρόθεση Κνήμης Ortho-Solutions
Κατόπιν Παραγγελίας
Κατασκευαστής:: Ortho-Solutions Κωδικός Προϊόντος: ORT-35
Πρόθεση κνήμης με εσωτερική κάλτσα σιλικόνης και μηχανική ασφάλεια εγκλωβισμού  Αποτελείται από θήκη κατασκευασμένη από ανθρακονήματα, με εσωτερική κάλτσα σιλικόνης και μηχανική ασφάλεια εγκλωβισμού. Διαθέτει εξαρτήματα τιτανίου, πέλμα σταθερό ή με άρθρωση και..
Καλέστε για τιμή
Πρόθεση Μηρού Ortho-Solutions
Κατόπιν Παραγγελίας
Κατασκευαστής:: Ortho-Solutions Κωδικός Προϊόντος: ORT-37
ΜΗΡΙΑΙΑ ΠΡΟΘΕΣΗ ΜΕ ΒΑΛΒΙΔΑ ΕΚΚΕΝΩΣΗΣ ΑΕΡΑΑποτελείται από θήκη κατασκευασμένη από θερμοπλαστικό και διαθέτει προθετική άρθρωση γόνατος  με ασφάλεια ή φρένο μονό-αξονική, εξαρτήματα ατσαλιού, πέλμα σταθερό ή με άρθρωση και αφρώδες εξωτερικό διακοσμητικό. Στο κάτω μέρος της θήκης υπάρχ..
Καλέστε για τιμή
Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)