ΜΕΝΟΥ
Καλάθι

Αναπηρικά Αμαξίδια

Στην κατηγορία αυτή θα βρείτε μεγάλη γκάμα επώνυμων ποιοτικών αναπηρικών αμαξιδίων , απλού τύπου, ειδικού τύπου, ηλεκτροκίνητου τύπου αναπηρικού αμαξιδίου , αναπηρικού τύπου scooter και παιδικών αναπηρικών αμαξιδίων.
Το έμπειρο προσωπικό της orthomedicare θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το κατάλληλο αναπηρικό αμαξίδιο για τον άνθρωπό σας με αφού λάβουμε υπόψιν τις ανάγκες του, την σωματική διάπλαση και τον χώρο που θα κινείται.
Εδώ θα βρείτε ποιοτικά οικονομικά αναπηρικά αμαξίδια με εγγύηση και υποστήριξη σε επισκευή και ανταλλακτικά μετά την αγορά ( After Sales Service ) !

Διαθέτουμε μεγάλη έκθεση στο κατάστημα μας, θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε από κοντά !
ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΟ SCOOTER
Μη διαθέσιμο
Κατασκευαστής:: Alfacare Κωδικός Προϊόντος: AC 75
Hλεκτροκίνητο scooter με αναπαυτικό, ρυθμιζόμενο καθ' ύψος, περιστρεφόμενο κάθισμα χαρίζει αυτονομία κι ασφάλεια σε άτομα με κινητικά προβλήματα. Πίνακας ελέγχου με ενδείξεις: φως, αλάρμ, κόρνα, επίπεδο μπαταρίας & μηχανικής βλάβης Ανθεκτικοί συμπαγείς τροχοί με ρυθμιζόμενες..
Καλέστε για τιμή
Κατασκευαστής:: Mobiakcare Κωδικός Προϊόντος: 0809750
Κατάλληλη για κάθε τύπο αμαξιδίου. Στερεώνεται βιδωτή στο κάθισμα ή στην πλάτη...
5,27€
Κατασκευαστής:: Mobiakcare Κωδικός Προϊόντος: 0808364
Κατάλληλη για κάθε τύπο αμαξιδίου Στερεώνεται γύρω από το κάθισμα ή την πλάτη..
5,27€
Zώνη ακινητοποίησης καρπού για αναπηρικό αμαξίδιο Ortho-Solutions
-40 %
Κατασκευαστής:: Ortho-Solutions Κωδικός Προϊόντος: VP 71155
Zώνη ακινητοποίησης καρπού ( ιμάντας ) για αναπηρικό αμαξίδιο Ortho-SolutionsΣχεδιασμένο για τη συγκράτηση του καρπού των ασθενών που κάθονται σε αναπηρικό καροτσάκι ή κοινή καρέκλα. Το περιβραχιόνιο είναι άνετο χάρη στην μαλακή επένδυση του υφάσματος. Ενισχυμένο κατά μήκος της περιμέτρου με μ..
15,00€ 25,00€
Ζώνη Αμαξιδίου Διαχωρισμού Μηρών
-34 %
Κατασκευαστής:: Ortho-Solutions Κωδικός Προϊόντος: VP 711103
Η ζώνη μηρών προσφέρει ασφάλεια και υποστήριξη κατά την τοποθέτηση των ασθενών σε αναπηρικές καρέκλες και σε άλλα κατάλληλα καθίσματα. Αποτρέπει τον ασθενή από την εμπρόσθια ολίσθηση διασφαλίζοντας την συγκράτηση της λεκάνης, ενώ εγγυάται την άνεση λόγω της υψηλής ποιότητας μαλακού ύφασμα..
19,00€ 29,00€
Κατασκευαστής:: Mobiakcare Κωδικός Προϊόντος: 0808382
Κατάλληλο για κάθε τύπο αμαξιδίου με κάθισμα Νο46. Στερεώνεται σταθερά με τους ενσωματωμένους ιμάντες...
22,31€
Ζώνη συγκράτησης λεκάνης 3 σημείων για αναπηρικά αμαξίδια
-29 %
Κατασκευαστής:: Ortho-Solutions Κωδικός Προϊόντος: VP 71183
Ζώνη συγκράτησης λεκάνης 3 σημείων για αναπηρικά αμαξίδια. Μαλακό αντιεφιδρωτικό υλικό, ενισχυμένο ιμάντα και κλιπ ασφαλείας. Κρατάει τον ασθενή σταθερό στο αμαξίδιο για να μην ολισθαίνει η λεκάνη εμπρός. Κατασκευασμένη από αντιαλλεργικό και αντιεφιδρωτικό υλικό. Τέλεια εφαρμογή στο σώμα χάρη στ..
25,00€ 35,00€
Ζώνη Συγκράτησης Στήθους ή Μέσης αναπηρικού αμαξιδίου Ortho-Solutions Ζώνη Συγκράτησης Στήθους ή Μέσης αναπηρικού αμαξιδίου Ortho-Solutions
-26 %
Κατασκευαστής:: Ortho-Solutions Κωδικός Προϊόντος: VP 71156
Ζώνη Συγκράτησης Στήθους ή μέσης αναπηρικού αμαξιδίου Σχεδιασμένη για να διευκολύνεται η συγκράτηση και να αποτρέπεται η ολίσθηση προς τα εμπρός της λεκάνης των ασθενών που κάθονται σε αναπηρικό αμαξίδιο ή σε κάποια καρέκλα. Η ζώνη είναι ιδιαίτερα ευχάριστη χάρη στην επένδυση της με μαλακό ύφασμα..
25,90€ 35,00€
Κατασκευαστής:: Mobiakcare Κωδικός Προϊόντος: 0806203
• Κάλυμμα με φερμουάρ• Διαστάσεις (ΜxΠxΥ): 44x47x7.5cm..
28,56€
Κατασκευαστής:: Mobiakcare Κωδικός Προϊόντος: 0806679
Zώνη ακινητοποίησης καρπού KoalaΣχεδιασμένο για τη συγκράτηση του καρπού των ασθενών που κάθονται σε αναπηρικό καροτσάκι ή κοινή καρέκλα. Το περιβραχιόνιο είναι άνετο χάρη στην μαλακή επένδυση του υφάσματος. Ενισχυμένο κατά μήκος της περιμέτρου με μια ισχυρή ταινία ασφαλείας από πολυεστέρα και..
31,24€
Κατασκευαστής:: VITA Κωδικός Προϊόντος: 09-2-140
Στατό αμαξιδίου...
33,00€
Κατασκευαστής:: Mobiakcare Κωδικός Προϊόντος: 0808516
Βάση φιάλης για αναπηρικά αμαξίδια. Προσαρμόζεται σε όλα τα αμαξίδια εύκολα για να μεταφέρετε την φιάλη οξυγόνου εύκολα !..
33,02€
Ζώνη στήθους αμαξιδίου ανδρική Ortho-Solutions Ζώνη στήθους αμαξιδίου ανδρική Ortho-Solutions
-46 %
Κατασκευαστής:: Ortho-Solutions Κωδικός Προϊόντος: VP 71157
Ζώνη στήριξης κορμού σε αναπηρικό αμαξίδιο ή καρέκλα Oι ζώνες αυτές είναι σχεδιασμένες για να αποτρέπουν την ολίσθηση προς τα εμπρός και να διευκολύνουν τον περιορισμό του θώρακα των ασθενών που κάθονται σε αναπηρικό καροτσάκι ή απλή καρέκλα. Οι ζώνες έχουν μαλακή επένδυση υφάσματος, με ..
35,00€ 65,00€
Ζώνη στήθους γυναικεία αν.αμαξιδίου Ortho-Solutions
-41 % Σε απόθεμα
Κατασκευαστής:: Ortho-Solutions Κωδικός Προϊόντος: VP 71158
Ζώνη στήθους γυναικεία για αναπηρικό αμαξίδιο OrthomedicareOι ζώνες αυτές είναι σχεδιασμένες για να αποτρέπουν την ολίσθηση προς τα εμπρός και να διευκολύνουν τον περιορισμό του θώρακα των ασθενών που κάθονται σε αναπηρικό καροτσάκι ή απλή καρέκλα. Οι ζώνες έχουν μαλακή επένδυση υφάσματος, με ..
35,00€ 59,00€
Κατασκευαστής:: Alfacare Κωδικός Προϊόντος: AC-453
Τοποθετείται με ευκολία στους περισσότερους τύπους αναπηρικών αμαξιδίων.Εφαρμόζει με ασφάλεια στο σωλήνα της πλάτης του αμαξιδίου Στηρίζεται σε δύο σημεία (στο άνω και κάτω άκρο του σωλήνα της πλάτης) Ρυθμιζόμενο ύψος: 0.80 - 145 cm..
35,00€
Βάση οξυγόνου αμαξιδίου
-20 %
Κατασκευαστής:: VITA Κωδικός Προϊόντος: 09-2-141
Βάση οξυγόνου αμαξιδίου...
36,00€ 45,00€
Εμφάνιση 1 έως 16 από 152 (10 Σελ.)