ΜΕΝΟΥ
Καλάθι

Ενοικιάσεις Ιατρ.Βοηθημάτων

Η orthomedicare καλύπτει όλη την Αττική άμεσα με ενοικιάσεις ιατρ.βοηθημάτων :
  • ενοικίαση οξυγόνου ( 24ωρο service ) Με συνταγή ΕΟΠΥΥ !
  • ενοικίαση ορθοπεδικό νοσοκομειακό κρεβάτι,
  • ενοικίαση γερανάκι αναπηρικό,
  • ενοικίαση Cpap,
  • ενοικίαση motomed,
  • ενοικίαση συσκευής πρεσσοθεραπείας ( λεμφοιδήματος ) 
  • ενοικίαση αναπηρικών αμαξιδίων
  • ενοικίαση αεροστρώματος κατά των κατακλίσεων
​Πριν μισθώσετε κάποια ιατρική συσκευή διαβάστε προσεκτικά το συμφωνητικό μίσθωσης της orhomedicare (όροι ενοικίασης)

 
Κωδικός Προϊόντος: EN01
ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΕΡΟΣΤΡΩΜΑΤΟΣΑερόστρωμα κυψελωτό εναλλασσόμενης πίεσης κατά των κατακλίσεων. Η πλευρά του αεροστρώματος που έρχεται σε επαφή με τον ασθενή είναι διάτρητη ώστε να επιτυγχάνεται καλύτερα ο εξαερισμός της επιδερμίδας. Απευθύνεται σε ασθενείς που έχουν βαθμό κατάκλισης 1 και το βάρος του..
30,00€
Κατασκευαστής:: Cami Κωδικός Προϊόντος: RENT-INHALATOR
Ενοικίαση Νεφελοποιητή φαρμάκων  EOLO, ρεύματος Η συσκευή είναι Ιταλική, εισαγωγής.Απίστευτη σχέση τιμής και απόδοσης με γρήγορη εκνέφωση του φαρμάκου με αθόρυβη λειτουργία !Ταχεία Νεφελοποίηση εώς και 50% του χρόνου χάρη στον θάλαμο εκνέφωσης υψηλής ροής.Περιέχει 1 μάσ..
30,00€
Κωδικός Προϊόντος: rent-rol
Περιπατητήρας ROLLATOR Αλουμινίου ΠτυσσόμενοςΓια να κυκλοφορείτε στο σπίτι και έξω. Φρένα στις πίσω ρόδες που κλειδώνουν. Μαλακό κάθισμα 30x30cm. Βραχίονας για να ακουμπάτε όταν κάθεστε.βάρος χρήστη έως 100 kgΔιαστάσεις: Πλάτος 62 cm , μήκος 62 cm, ύψος 90-96cm..
40,00€
Κατασκευαστής:: Mobiakcare Κωδικός Προϊόντος: ΕΧ285Α
-Αποσπώμενα πλαϊνά-Αποσπώμενα υποπόδια-Με μεσαίους φουσκωτούς τροχούς-Ανακλινόμενη πλάτη-Πτυσσόμενο-Ιδανικό για εσωτερικούς χώρους-Βάρος χρήστη έως 100 KgΤιμή ενοικίασης : 40 ευρώ το μήνα (παράδοση στο χώρο σας) !  ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΛ..
42,00€
Κατασκευαστής:: Cami Κωδικός Προϊόντος: RNT-6
ΣΥΣΚΕΥΗ ΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ  CA-MI NEW ASPIRET ( μηνιαία μίσθωση )  Εγγύηση : 2 έτη Μέγιστη Πίεση αναρρόφησης: 0,75 bar. Ρυθμός ροής : 15 λίτρα/λεπτό στα 0,75 bar. ΡεύματοςΣυσκευή για την αναρρόφηση υγρών, στοματικών, ρινικών ή σώματος Ιδανική για μετεγχειρητική θεραπεί..
49,00€
Κωδικός Προϊόντος: RNT-2
 Αναπηρικό Αμαξίδιο 60 cm τροχοί ( μηνιαία μίσθωση )Σκελετός μεταλλικός Πίσω ρόδες 60 cm φουσκωτές ή συμπαγείς Πτυσσόμενα Φρένα στις πίσω ρόδες Πλαϊνά ασφαλείας από ανοξείδωτο Περιστρεφόμενα και αφαιρούμενα υποπόδια Θέσεις Υποποδίων Αλουμινίου Κάθισμα και πλάτη από συνθε..
50,00€
Κωδικός Προϊόντος: ORT_01
Ενοικίαση Νοσοκομειακό κρεβάτι με μια μανιβέλα μεταλλικό, μονό, κομπλέ με κάγκελα και ρόδες ( προαιρετικά ).Χαρακτηριστικά:- Κλίνη Νοσηλείας με τροχούς. Οι δύο τροχοί είναι με φρένο. - Διαθέτει μια μανιβέλα για ανύψωση της πλάτης. - Το σουμιέ είναι με πλέγμα . - Εξωτερικές Διαστάσεις: 2.0..
50,00€
Κατασκευαστής:: Mobiakcare Κωδικός Προϊόντος: RC01
ΑΕΡΟΣΤΡΩΜΑ ΚΑΤΑΚΛΙΣΕΩΝ ΣΩΛΗΝΩΤΟ HIGH RISKΟ συνδυασμός αντλίας και αεροστρώματος προλαμβάνει τα έλκη κατάκλισης. Βασίζεται στην εναλλαγή του αέρα στους αεροθαλάμους του αεροστρώματος ώστε να μειωθεί η συνεχής πίεση που εφαρμόζεται στο σώμα και να διευκολύνεται έτσι η κυκλοφορία του αίματος. Αντλί..
51,45€
Κατασκευαστής:: Mobiakcare Κωδικός Προϊόντος: 0806473
 Η τιμή της ενοικίασης είναι για 1 εβδομάδα.Ιδανική για την μεταφορά των ασθενών από σκάλες σπιτιού που δεν υπάρχει δυνατότητα πρόσβασης αμαξιδίου με ασφάλεια ή ασανσέρ. Είναι παρόμοια με τις καρέκλες που χρησιμοποιούν τα σθενοφόρα και η πυροσβεστική. Κατασκευασμένη από αλουμινίο, πτυ..
51,45€
Κατασκευαστής:: Mobiakcare Κωδικός Προϊόντος: SEFAM_CPAP_RENT
Ενοικίαση συσκευής CPAP συνεχούς πιέσεως.Δεχόμαστε συνταγές ΕΟΠΥΥ με δωρεάν παροχή της συσκευής και της μάσκας στον ασφαλισμένο !                                               ..
55,50€
ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΚΡΕΒΑΤΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΠΟΛΥΣΠΑΣΤΟ SEMI
-22 %
Κωδικός Προϊόντος: RNT-7
ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ- ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟ ΠΟΛΥΣΠΑΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ SEMI ΠΛΗΡΕΣ !!Οικονομικό ηλεκτρικό κρεβάτι με μεταλλικό σωμιέ, υψηλών προδιαγραφών. Χρώμα καρυδιά με απομίμηση ξύλου στις μετώπες, ανθεκτικό.  Πολύσπαστο, ανύψωση πλάτης και ποδιών ηλεκτρικά με χειριστήριο και με μανιβέλα ανύψωση καθ΄ύψ..
70,00€ 90,00€
Κατασκευαστής:: Mobiakcare Κωδικός Προϊόντος: IR_03
Ενοικίαση συσκευής οξυγόνου . Η αναγραφόμενη τιμή είναι χωρίς συνταγή! Ο πιο αθόρυβος συμπυκνωτής στην κατηγορία του !!!ΔΩΡΕΑΝ η μίσθωση της συσκευής οξυγόνου με ταμείο ΕΟΠΥΥ ! Το νέο μοντέλο συμπυκνωτή IRENE έρχεται να γεφυρώσει τη διαφορά τιμής, αξιοπιστίας και ποι..
70,00€
Κατασκευαστής:: Nidek-medical Κωδικός Προϊόντος: EN001
Η αναγραφόμενη τιμή είναι για την ενοικίαση 1 μήνα χωρίς συνταγή ! Ενοικίαση αθόρυβης συσκευής οξυγόνου με χαμηλό βάρος για εύκολη μεταφορά !Nuvo Light Το ελαφρύτερο - πιο αθόρυβο και μικρότερο μοντέλο που κατασκευάστηκε ποτέ! Είναι μοναδικός γιατί είναι ιδιαίτερα ελαφρύς ( σχεδόν 13,6 κιλά ),..
75,00€
Κατασκευαστής:: Invacare Κωδικός Προϊόντος: INV_Rent
Η αναγραφόμενη τιμή είναι για την ενοικίαση 1 μήνα χωρίς συνταγή ! ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΣΥΜΠΥΚΝΩΤΗ INVACARE Το νέο Perfecto2 είναι μια εξαιρετικά ήρεμη έκδοση . Τώρα, ο μικρότερος, ελαφρύτερος και περισσότερο αποδοτικός συμπυκνωτής 5 λίτρων που παράγεται πάντα από την Invacare είναι επίσης και ο πι..
75,00€
Κωδικός Προϊόντος: RNT-9
Ενοικίαση ημιεπαγγελματικής συσκευής πρεσσοθεραπείας για το σπίτι ή το νοσοκομείο. ( μηνιαία μίσθωση )Προϊόν εισαγωγής της Gima Ιταλίας. Το σύστημα αυτό μπορεί να λειτουργήσει με 3 τρόπους συμπίεσης. Βοηθά την περιφερειακή κυκλοφορία του αίματος στο σώμα. Το σύστημα αυτό έχει βοηθήσει ασθενείς ν..
79,00€
Κατασκευαστής:: Gima Κωδικός Προϊόντος: rent-pres
Ενοικίαση ημιεπαγγελματικής συσκευής πρεσσοθεραπείας για το σπίτι ή το νοσοκομείο.Προϊόν εισαγωγής της Gima Ιταλίας. Το σύστημα αυτό μπορεί να λειτουργήσει με 3 τρόπους συμπίεσης. Βοηθά την περιφερειακή κυκλοφορία του αίματος στο σώμα. Το σύστημα αυτό έχει βοηθήσει ασθενείς να θεραπεύσουν προβ..
79,00€
Εμφάνιση 1 έως 16 από 32 (2 Σελ.)