ΜΕΝΟΥ
Καλάθι

Όροι Χρήσης

Γενικά
 
Επισκεπτόμενοι τον δικτυακό τόπο ή χρησιμοποιώντας υλικό από αυτές τις ιστοσελίδες, βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε τους παρακάτω γενικούς όρους και προϋποθέσεις. Παρακαλούμε σημειώστε η περιήγηση και η περαιτέρω χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου www.orthomedicare.com.gr συνεπάγεται ανεπιφύλακτη αποδοχή και συναίνεση σας με αυτούς.
Ποιοι είμαστε: ΒΛΑΧΟΥ Π. “ORTHOMEDICARE”, έδρα μας Μεγάλου Αλεξάνδρου 7, Αιγάλεω 12244,
Τηλ 2105914944, 2105914967,
Αριθμός Μητρώου Εμπορικού Επιμελητηρίου Αθηνών 302931.
 
Τα προϊόντα που περιέχονται στον ιστότοπό μας είναι ενδεικτικά! Υπάρχει επιπλέον πληθώρα προϊόντων που μπορούμε να σας προμηθεύσουμε. Το αντικείμενο της ανθρώπινης υγείας είναι πολύ ευρύ και τα προϊόντα είναι αμέτρητα. Ρωτήστε μας για εναλλακτικά προϊόντα και διαθεσιμότητα. 
 
Αν δεν μπορείτε να βρείτε αυτό που ψάχνετε, ζητήστε μας να σας το βρούμε εμείς ! Ως επιχείρηση με γνώση και μεγάλη εμπειρία έχουμε αυτή τη δυνατότητα. 
 
Ενδέχεται να υπάρξουν κατά περιόδους διαφορές σε χρώματα, σχήματα, εταιρία εισαγωγής κλπ, αλλά πάντα κρατάμε το επίπεδο ποιότητας και χρηστικότητας όταν παραμένει η ίδια τιμή και κωδικός. 
 

Αν βρήκατε το ίδιο προϊόν σε καλύτερη τιμή αλλού, ρωτήστε μας αν μπορούμε να σας το προσφέρουμε κι εμείς στην ίδια και χαμηλότερη τιμή (υποδεικνύοντας βέβαια από πού το βρήκατε και την αναλυτική περιγραφή του προϊόντος).
 
Όροι χρήσης
 
H Orthomedicare  καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την καλή λειτουργία του διαδικτυακού τόπου www.orthomedicare.com.gr, δεν εγγυάται όμως ότι οι λειτουργίες του διαδικτυακού τόπου ή των servers θα είναι αδιάκοπες ή χωρίς κανενός είδους σφάλμα, απαλλαγμένες από ιούς ή άλλα παρόμοια στοιχεία. Επίσης δεν φέρει ευθύνη για τυχόν τεχνικά προβλήματα που τυχόν παρουσιασθούν στους χρήστες στην πρόσβαση του παρόντος δικτυακού τόπου και κατά την διάρκεια περιήγησης που έχουν σχέση με την συμβατότητα λειτουργίας της δικής τους υποδομής.

Ο παρών δικτυακός τόπος εμπεριέχει παραπομπές (links) σε δικτυακούς τόπους τρίτων οι οποίοι δεν ελέγχονται από την Orthomedicare και δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για το περιεχόμενο των σελίδων αυτών καθώς και για οποιαδήποτε ζημία προκύψει 
από τη χρήση τους, καθώς ο επισκέπτης έχει πρόσβαση σε αυτές με δική του ευθύνη.
 
Όροι συναλλαγών  
 
Η Orthomedicare διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών,  που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος www.orthomedicare.com.gr, σύμφωνα με τις ανάγκες της και τα συναλλακτικά ήθη. 

Αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους, μέσα από την ιστοσελίδα του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος. Διευκρινίζεται ότι η αλλαγή όρων δεν περιλαμβάνει παραγγελίες τις οποίες έχετε ήδη κάνει.
 
 Προσοχή: Όταν αποστέλλετε μια παραγγελία μέσω του e-shop μας, αυτομάτως αποδέχεστε ότι δεσμεύεστε σε πληρωμή του ποσού αυτού. Δηλαδή, Η ΑΓΟΡΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ.
H www.orthomedicare.com.gr δεν ευθύνεται έναντι των πελατών / χρηστών για ζημιές που τυχόν προκύψουν από την μη εκτέλεση της παραγγελίας τους. Επίσης επιφυλάσσεται ως προς το χρόνο παράδοσης των εμπορευμάτων στις περιπτώσεις ανωτέρας βίας. Τέλος, τo e-shop www.orthomedicare.com.gr ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά δύναται να ενημερώσει τους τελικούς καταναλωτές περί της μη διαθεσιμότητας τους. 
 
Παρεχόμενες πληροφορίες & Προϊόντα
 
Η  Orthomedicare έχει καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να απεικονίσει με τη μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια τα προϊόντα που διαθέτει με την προβολή φωτογραφιών και πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα www.orthomedicare.com.gr.

Για τυχόν αλλαγές στον ίδιο κωδικό από τους εισαγωγείς ή κατασκευαστές σε χρώμα ή σχήμα ευθύνεται αποκλειστικά αυτός που διακινεί το Προϊόν στην επικράτεια, και όχι η επιχείρηση που τα εμπορεύεται. Ωστόσο, ο παρών δικτυακός τόπος ενδέχεται να περιέχει σφάλματα τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που δεν μπορούν να προβλεφθούν ή έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας εκ λόγων ανωτέρας βίας.

 Η Orthomedicare δεν φέρει ευθύνη για δήλωση αναληθών ή ανακριβών στοιχείων που αφορούν τα εμπορεύματα προμηθευτών της. Η σχετική ευθύνη περιγραφής των εμπορευμάτων βαρύνει αποκλειστικά τους επί μέρους προμηθευτές της.

 
Σε κάθε περίπτωση η εμφάνιση και έκθεση προς τους χρήστες-μέλη της ιστοσελίδας www.orthomedicare.com.gr δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης για άλλον σκοπό εκτός της προσωπικής τους ενημέρωσης.
 
Ακόμη, το τμήμα πωλήσεων και το επιστημονικό προσωπικό της Orthomedicare έχει φροντίσει για την όσο το δυνατό ακριβέστερη μελέτη και καταγραφή των ιατρικών πληροφοριών που συμπεριλαμβάνει κατά καιρούς στο www.orthomedicare.com.gr, καθώς και την επικαιροποίηση του υλικού αυτού, αλλά λόγω των εν γένει δυσκολιών στο έργο αυτό, καμία πληροφορία δεν πρέπει να λαμβάνεται ως ιατρική συμβουλή, ή να αντικαθιστά την ιατρική συμβουλή σε οποιαδήποτε περίπτωση, ειδικά δε σε συνθήκες ασθένειας, όπου τον πρώτο λόγο έχει ο θεράπων ιατρός, και η ευθύνη βαρύνει αποκλειστικά τον ασθενή και τους εμπλεκόμενους κηδεμόνες του, νόμιμους ή μη.
 
Πολιτική τιμών   
 
Οι αναγραφόμενες τιμές των προϊόντων για τους επισκέπτες της ιστοσελίδας είναι οι τελικές (συμπεριλαμβάνεται δηλαδή ο ΦΠΑ), συνιστώνται από την www.orthomedicare.com.gr και είναι ανταγωνιστικές των τιμών ομοειδών προϊόντων της σχετικής αγοράς εντός της Ελληνικής Επικράτειας.
Εξαίρεση αποτελούν οι πελάτες οι οποίοι έχουν εγγραφεί και έχουν πραγματοποιήσει είσοδο στον ιστότοπο www.orthomedicare.com.gr  (πραγματοποίηση login), ως τακτικοί πελάτες με δυνατότητα πλέον έκπτωσης από εμάς ( μέσω κουπονιού ) . 

Στην συγκεκριμένη περίπτωση εμφανίζεται η τιμή λιανικής πώλησης του προϊόντος με ΦΠΑ. Ωστόσο κατά την online παραγγελία και πριν την ολοκλήρωση της ο χρήστης βλέπει το τελικό ποσό χρέωσης (δηλαδή με τον ΦΠΑ).


Πολιτική αλλαγών
 

Οι αλλαγές των προϊόντων γίνονται δεκτές εντός 14 ημερών με προϋπόθεση να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, να έχουν άρτια την συσκευασία τους και την απόδειξη ή τιμολόγιο αγοράς.
Όλες οι αλλαγές πραγματοποιούνται μόνο στην έδρα μας Μεγ.Αλεξάνδρου 7 και κατόπιν τηλ.ραντεβού.
Ημέρες επιστροφών Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή 14:00 - 16:00 ( ώρες λογιστηρίου ) σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων και 14:00 - 20:00 σε περίπτωση αλλαγής προϊόντος.
Για τις παραγγελίες εκτός Αττικής σε περίπτωση υπαιτιότητας του αγοραστή ( λάθος μέγεθος, αντικατάσταση με άλλο είδος, κ.α ) τα έξοδα αποστολής βαρύνουν τον εντολέα.
Σε περίπτωση δικής μας υπαιτιότητας το κόστος επαναποστολής του είδους είναι με δική μας χρέωση.
Σε όλες τις παραπάνω αναφερόμενες περιπτώσεις η επιχείρηση orthomedicare πρέπει να ενημερώνεται πρώτα τηλεφωνικά στο 2105914944 ή μέσω e-mail. 
 
Ακολουθείτε πάντα τις μετρήσεις και τις διαστάσεις των προϊόντων πριν κάνετε την αγορά σας.
Ειδικές παραγγελίες των προϊόντων καθώς και τροποποιήσεις δύναται να γίνουν μόνο στα προϊόντα που αναφέρονται στην περιγραφή τους και ορίζεται ώς ειδική κατασκευή με άλλο κόστος αγοράς και κατόπιν ραντεβού για λήψη μέτρων.


Εγγύηση
 
Σε όλα τα διαρκή εμπορεύματα προσφέρεται η εγγύηση του κατασκευαστή. Εάν, πριν πραγματοποιήσετε μία αγορά, έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με το προϊόν ή τον χρόνο της προσφερόμενης εγγύησης μπορείτε να απευθυνθείτε στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών του www.orthomedicare.com.gr (τηλ: 210-5914944). 
 
Γενικοί όροι προστασίας των προσωπικών δεδομένων.
 
Η  Orthomedicare διαφυλάσσει τον προσωπικό χαρακτήρα των στοιχείων σας και δε δύναται να τα μεταβιβάσει σε οποιονδήποτε τρίτο (φυσικό ή νομικό πρόσωπο) για κανένα λόγο με την εξαίρεση σχετικών διατάξεων του νόμου και προς τις αρμόδιες και μόνο αρχές.
 
H www.orthomedicare.com.gr διατηρεί αρχεία με τα προσωπικά στοιχεία, τα οποία αποστέλλει ο επισκέπτης / χρήστης αποκλειστικά για λόγους επικοινωνίας, οικονομικούς, διαφημιστικούς και φορολογικούς.  o επισκέπτης / χρήστης μπορεί να επικοινωνήσει με το αρμόδιο τμήμα προκειμένου να διασταυρώσει την ύπαρξη προσωπικού του αρχείου, την διόρθωση αυτού, την αλλαγή του ή την διαγραφή του.

 Επισκέπτες / χρήστες του www.orthomedicare.com.gr που είναι ανήλικοι μπορούν να έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες του δικτυακού τόπου μόνο με τη συγκατάθεση των γονέων ή των κηδεμόνων τους και δεν έχουν υποχρέωση να υποβάλλουν τα προσωπικά τους στοιχεία. Σε περίπτωση υποβολής στοιχείων από ανήλικους η www.orthomedicare.com.gr θα διαγράφει το δυνατόν συντομότερο τις σχετικές πληροφορίες.

 Η Orthomedicare και ειδικότερα το τμήμα πωλήσεων του www.orthomedicare.com.gr είναι δυνατόν να επεξεργάζεται τμήμα ή το σύνολο των στοιχείων που εσείς έχετε αποστείλει για λόγους στατιστικούς, οικονομικούς και βελτίωσης των παρεχομένων υπηρεσιών - πληροφοριών του. Γίνεται χρήση τεχνολογίας παρακολούθησης (Google).

 Η www.orthomedicare.com.gr δεν θα κάνει κατάχρηση της δυνατότητας του να επικοινωνεί με τους χρήστες στην ηλεκτρονική ή ταχυδρομική τους διεύθυνση ή δια του τηλεφώνου για λόγους προώθησης νέων προϊόντων και υπηρεσιών ή ενημέρωσης περί προσφορών. Παράλληλα δίνεται ανά πάσα στιγμή στους χρήστες η δυνατότητα διακοπής της λήψης τέτοιων μηνυμάτων. 
 
 IP Addresses
 
H διεύθυνση IP μέσω της οποίας ο Η/Υ έχει πρόσβαση στο Internet, και στη συνέχεια, στο www.orthomedicare.com.gr αξιοποιείται αποκλειστικά για την συγκέντρωση στατιστικών στοιχείων.
 
Προσωπικά Δεδομένα 
 
Το www.orthomedicare.com.gr εφαρμόζοντας επακριβώς τις αρχές προστασίας των προσωπικών δεδομένων, που προβλέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο (Οδηγία 2000/31/ΕΚ, ΠΔ 131/2003) καθώς επίσης και από τον Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση και τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού νόμου (Ν. 2472/1997) για την προστασία του ατόμου και την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π.Δ. 207/1998, 79/2000, το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000 και του ευρωπαϊκού δικαίου με τις οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ, δηλώνει ρητώς ότι δεν πρόκειται να προβεί σε οποιαδήποτε αθέμιτη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων και με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, πωλεί, εκμισθώνει ή ανταλλάσσει τα προσωπικά σας στοιχεία και τις πληροφορίες που υποβάλλετε προς οποιοδήποτε τρίτο μέρος. 
 
Ευθύνες για τους χρήστες του www.orthomedicare.com.gr
 
Οι χρήστες της ιστοσελίδας www.orthomedicare.com.gr αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν το ηλεκτρονικό κατάστημα της Orthomedicare για δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιοδήποτε περιεχόμενο, βλαβερό, ενοχλητικό, απειλητικό, προσβλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, άσεμνο, χυδαίο που αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο και δεν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας).
Ακόμα να μην παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, που περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή τον εξοπλισμό της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, Ούτε ηθελημένα ή αθέλητα μπορεί να παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής. Ούτε δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και μέσο για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων σχετικά με άλλους χρήστες κάνοντας χρήση την παρούσα ιστοσελίδα.
Με την υποβολή υλικού στον server που φιλοξενείται το www.orthomedicare.com.gr, συμφωνείται ότι το υλικό δεν περιέχει στοιχεία μη αληθή, παράνομα ή καθ οιονδήποτε τρόπο ακατάλληλα για χρήση και δημοσίευση.