ΜΕΝΟΥ
Καλάθι

Στήθος σιλικόνης

Κατασκευαστής:: Amoena Κωδικός Προϊόντος: Priform
Ιδανικό για τις πρώτες μέρες μετά την επέμβαση της μαστεκτομής. Πολύ ελαφρύ και εύχρηστο. Μεγέθη <size>1-13</size>..
23,00€
Κατασκευαστής:: Amoena Κωδικός Προϊόντος: AquaWave
Διαφανής σιλικόνη σχεδιασμένη για κολύμβηση σε θάλασσα και πισίνα. Τέλεια εφαρμογή στο ειδικό μαγιό με μεγάλη ανθεκτικότητα. Μεγέθη <size>1-13</size>..
109,00€
Πρόθεση Σιλικόνης Basic Light 2S Amoena
-16 %
Κατασκευαστής:: Amoena Κωδικός Προϊόντος: BasicLight2S
Ο τεχνητός μαστός Basic Light 2S του οίκου Amoena, είναι κατασκευασμένος από μαλακή σιλικόνη με συμμετρικό τριγωνικό σχήμα. Έως και 25%  ελαφρύτερη από τις κλασικές προθέσεις μαστού, καλύπτει αμφίπλευρη μαστεκτομή και αποτελεί μία οικονομική, εύχρηστη και ποιοτική επιλογή μετά από μαστεκτομή. ..
109,00€ 130,00€
Κατασκευαστής:: Amoena Κωδικός Προϊόντος: Essential
Σχεδιασμένη να εξυπηρετεί τις ουσιαστικές ανάγκες των γυναικών μετά την επέμβαση μαστού για ισορροπημένη και ασφαλή εφαρμογή. Προσφέρει ευχάριστη αίσθηση και εμφάνιση.Η ελαφριά πρόθεση προσφέρει τα ακόλουθα πλεονεκτήματαΕίναι έως 35% ελαφρύτερη από τις κανονικές προθέσεις για επιπλέον άνεση..
129,00€
Κατασκευαστής:: Amoena Κωδικός Προϊόντος: Natura
Σχεδιασμένη για να δίνει μια πιο φυσική αίσθηση και εμφάνιση. Ακολουθεί φυσικά την κίνηση του σώματος και γίνεται επίπεδη όταν ξαπλώνετε. Προσαρμόζεται γρήγορα στη θερμοκρασία του σώματος.Η ελαφριά πρόθεση προσφέρει τα ακόλουθα πλεονεκτήματαΕίναι έως 25% ελαφρύτερη από τις κανονικές προθέσ..
168,00€
Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)