ΜΕΝΟΥ
Καλάθι

Κρεβάτια Νοσοκομειακά - Ενοικίαση

Ενοικίαση νοσοκομειακού κρεβατιού από 50 Ευρώ, ηλεκτρικό πολύσπαστο με στρώμα-αερόστρωμα από 70 Ευρώ !

Με κάθε ενοικίαση κρεβατιού δίνουμε μαζί ώς παρακαταθήκη και 1 αερόστρωμα κατακλίσεων.

Δωρεάν παράδοση και τοποθέτηση στο χώρο σας!


 
Κωδικός Προϊόντος: ORT_01
Ενοικίαση Νοσοκομειακό κρεβάτι με μια μανιβέλα μεταλλικό, μονό, κομπλέ με κάγκελα και ρόδες ( προαιρετικά ).Χαρακτηριστικά:- Κλίνη Νοσηλείας με τροχούς. Οι δύο τροχοί είναι με φρένο. - Διαθέτει μια μανιβέλα για ανύψωση της πλάτης. - Το σουμιέ είναι με πλέγμα . - Εξωτερικές Διαστάσεις: 2.0..
50,00€
ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΚΡΕΒΑΤΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΠΟΛΥΣΠΑΣΤΟ SEMI
-22 %
Κωδικός Προϊόντος: RNT-7
ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ- ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟ ΠΟΛΥΣΠΑΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ SEMI ΠΛΗΡΕΣ !!Οικονομικό ηλεκτρικό κρεβάτι με μεταλλικό σωμιέ, υψηλών προδιαγραφών. Χρώμα καρυδιά με απομίμηση ξύλου στις μετώπες, ανθεκτικό.  Πολύσπαστο, ανύψωση πλάτης και ποδιών ηλεκτρικά με χειριστήριο και με μανιβέλα ανύψωση καθ΄ύψ..
70,00€ 90,00€
ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΚΡΕΒΑΤΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΠΟΛΥΣΠΑΣΤΟ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΚΡΕΒΑΤΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΠΟΛΥΣΠΑΣΤΟ
-10 %
Κωδικός Προϊόντος: RNT-4
Ηλεκτρική νοσοκομειακή κλίνη πολύσπαστη μεταβλητού ύψους μαζί με το στρώμα  ( Μηνιαία μίσθωση )   Ένα κρεβάτι που δεν έχει να ζηλέψει τίποτε από τα πιο ακριβά μοντέλα! Με όψη ενός συμβατού κρεβατιού αλλά με πολλές ευκολίες για τον ασθενή.   Τεχνικά χαρακτηριστικά:  ·..
90,00€ 100,00€
Κατασκευαστής:: Burmeier Κωδικός Προϊόντος: BUR_01
Ενοικίαση Ηλεκτρικού ορθοπεδικού κρεβατιούΕνοικιάζεται πλήρες ηλεκτρικό κρεβάτι ξύλινο deluxe μαζί με αερόστρωμα κατακλίσεων ! Πολύσπαστο κρεβάτι τεσσάρων σημείων ρυθμιζόμενο ηλεκτρικά τόσο στην πλάτη ( ερεσείνωτο ) όσο και στα πόδια. Το μέγιστο φορτίο είναι του κρεβατιού είναι στα 185 κιλά, κ..
120,00€
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)