ΜΕΝΟΥ
Καλάθι

Κηδεμόνες - Ειδικές κατασκευές


Η Orthomedicare διαθέτει εργαστήριο και κατασκευάζει κατά παραγγελία κηδεμόνες με πίεστρο κορμού σκολίωσης ή κύφωσης τύπου Boston,Cheneau, τύπου DDB και τύπου PEP.
Το τμήμα μας κατασκευάζει επίσης μηροκνημοποδικούς και κνημοποδικούς κηδεμόνες, τεχνητά μέλη άνω και κάτω άκρων με τα πιο ποιοτικά υλικά που διαθέτει η αγορά !
Η μετρήσεις γίνονται από έμπειρο προσωπικό σε συνεργασία με τον θεράποντα ιατρό σας και φυσικοθεραπευτή μας.
Ώς εργαστήριο μπορούμε να προσφέρουμε υψηλή ποιότητα σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές !
Διαθέτουμε πιστοποίηση ISO Medical Devices από την και ΔΥ 8δ από την Lloyds για τις κατασκευές μας.
Επίσης η πολύχρονη σχέση μας με νευρολογικά περιστατικά που αντιμετωπίζουν πρόβλημα βάδισης μας κάνουν να γνωρίζουμε τις ανάγκες του κάθε ασθενούς ώστε να του προσφέρουμε το κατάλληλο βοήθημα.
Για τις ορθοπεδικές κατασκευές ( Κηδεμόνες κορμού και κάτω άκρων ) δεχόμαστε συνταγές του ΕΟΠΥΥ.

Η λήψη μέτρων και η πρόβα μπορεί να γίνει και στον χώρο σας δωρεάν, δεν χρεώνεται από εμάς επιπλέον !
 
Κηδεμόνας Boston Σκολίωσης Ortho-Solutions
Κατόπιν Παραγγελίας
Κατασκευαστής:: Ortho-Solutions Κωδικός Προϊόντος: VP 71170
Κατασκευασμένος από θερμοπλαστικό υλικό κατόπιν λήψεως εκμαγείου και διαμόρφωσής του, ανάλογα με την περίπτωση. Ενδείκνυται για ασθενείς με κύφωση, πλάγια κύρτωση της σπονδυλικής στήλης, που συγχρόνως στρίβει και τον κορμό ( παιδική ή ιδιοπαθής σκολίωση ), στροφή των σπονδύλων και γενικότερα σε περ..
Καλέστε για τιμή
Κηδεμόνας Κνημοποδικός Έξω Υποδήματος με Ελατήριο Ανύψωσης Τύπου ΚΛΕΤΖΑΚ Ortho-Solutions Κηδεμόνας Κνημοποδικός Έξω Υποδήματος με Ελατήριο Ανύψωσης Τύπου ΚΛΕΤΖΑΚ Ortho-Solutions
Κατόπιν Παραγγελίας
Κατασκευαστής:: Ortho-Solutions Κωδικός Προϊόντος: KL01
Κνημοποδικός νάρθηκας Μπότα με ΚLETZAK Κνημοποδικός νάρθηκας απο κράμα αλουμινίου με ελατήριο ανύψωσης τύπου Κletzak και άρθρωση στην ποδοκνημική. Κατασκευάζεται κατόπιν λήψεως μέτρων , είναι από μαλακό δέρμα .Ενδείξεις: Πάρεση περονιαίου. ημιπληγίαΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ..
Καλέστε για τιμή
Κηδεμόνας Κνημοποδικός Έσω Υποδήματος με Ελατήριο Ανύψωσης Orthosolutions Κηδεμόνας Κνημοποδικός Έσω Υποδήματος με Ελατήριο Ανύψωσης Orthosolutions
Κατόπιν Παραγγελίας
Κατασκευαστής:: Ortho-Solutions Κωδικός Προϊόντος: VP 71162
Είναι ένας αρθρωτός κνημοποδικός κηδεμόνας από θερμοπλαστικό υλικό, με ελατήριο ανύψωσης πέλματος κατόπιν λήψεως γύψινου προπλάσματος. Το ελατήριο είναι ρυθιζόμενο καθώς και το εύρος κίνησης της άρθρωσης για να διευκολύνει τον ασθενή στη βάδιση. Σε περίπτωση έντονης ραιβοποδίας υπάρχει η δυνατότητ..
Καλέστε για τιμή
Κηδεμόνας τύπου Boston Κύφωσης Orthosolutions
Κατόπιν Παραγγελίας
Κατασκευαστής:: Ortho-Solutions Κωδικός Προϊόντος: VP 71169
Κατασκευασμένος από θερμοπλαστικό υλικό κατόπιν λήψεως εκμαγείου και διαμόρφωσής του, ανάλογα με την περίπτωση. Ενδείκνυται για ασθενείς με κύφωση, σφηνοειδή παραμόρφωση των σπονδύλων και γενικότερα σε περιπτώσεις ευθυγράμμισης της σπονδυλικής στήλης. Επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε κατάγμα..
Καλέστε για τιμή
Κνημοποδικός Κηδεμόνας Έσω Υποδήματος KLETZAK Ortho-Solutions
Κατόπιν Παραγγελίας
Κατασκευαστής:: Ortho-Solutions Κωδικός Προϊόντος: TS_02
ΚΝΗΜΟΠΟΔΙΚΟΣ ΚΗΔΕΜΟΝΑΣ ΑΠΟ ΘΕΡΜΟΠΛΑΣΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΤΥΠΟΥ ΚΛΕΤΖΑΚ σε απίστευτη τιμή !!!Είναι ένας αρθρωτός κνημοποδικός κηδεμόνας από θερμοπλαστικό υλικό, με ελατήριο ανύψωσης πέλματος . Το ελατήριο είναι ρυθιζόμενο για να ώστε να αυξάνεται η ένταση του και να ανυψώνει το πέλμα για να διευκολύνει το..
Καλέστε για τιμή
Κνημοποδικός Κηδεμόνας Σταθερός Ortho-Solutions Κνημοποδικός Κηδεμόνας Σταθερός Ortho-Solutions
Κατόπιν Παραγγελίας
Κατασκευαστής:: Ortho-Solutions Κωδικός Προϊόντος: ORT-15
Ο κηδεμόνας αυτός έχει την δυνατότητα να φορεθεί μέσα από ένα οποιοδήποτε παπούτσι και έτσι δεν απαιτείται η κατασκευή ειδικών ορθοπεδικών μποτινίων. Ιδανικό για περιπτώσεις ασθενών ( νευρολογικά περιστατικά ) που έχουν ιπποποδία, βλαισοποδία - ραιβοποδία και δεν μπορούν να βαδίσουν σωστά! Υλικό κ..
Καλέστε για τιμή
Μηροκνημικός Κηδεμόνας με Άρθρωση Κλέτζακ στην Ποδοκνημική Orthosolutions
Κατόπιν Παραγγελίας
Κατασκευαστής:: Ortho-Solutions Κωδικός Προϊόντος: VP 71164
ΜΗΡΟΚΝΗΜΟΠΟΔΙΚΟΣ ΚΗΔΕΜΟΝΑΣ ΕΣΩ ΥΠΟΔΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΛΑΤΗΡΙΟ ΑΝΥΨΩΣΗΣ ΠΕΛΜΑΤΟΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΛΗΨΕΩΣ ΓΥΨΙΝΟΥ ΠΡΟΠΛΑΣΜΑΤΟΣ   Είναι μια κατασκευή από θερμοπλαστικό υλικό, με μεταλλικά αντιστηρίγματα, με ειδική άρθρωση και ασφάλεια γόνατος και ειδική άρθρωση στην ποδοκνημική. Η άρθρωση αυτή δίνει στον ..
Καλέστε για τιμή
Μηροκνημικός Κηδεμόνας με Ατέρμονα Κοχλία Εκτατικός Ortho-Solutions Μηροκνημικός Κηδεμόνας με Ατέρμονα Κοχλία Εκτατικός Ortho-Solutions
Κατόπιν Παραγγελίας
Κατασκευαστής:: Ortho-Solutions Κωδικός Προϊόντος: VP 71165
Ειδική κατασκευή μηροκνημικού κηδεμόνα μετά από λήψη μέτρων. Διαθέτει ειδική άρθρωση με ατέρμονα κοχλία για να επιτυγχάνεται προοδευτική κάμψη ή έκταση του μέλους.Ενδείξεις :Μεταβολή του άξονα της άρθρωσης Σύγκαμψη της άρθρωσης του γόνατος μετά από ακινητοποίηση σε περιπτώσεις :- Μετά ..
Καλέστε για τιμή
Μηροκνημικός Κηδεμόνας Υπερέκτασης Ortho-Solutions
Κατόπιν Παραγγελίας
Κατασκευαστής:: Ortho-Solutions Κωδικός Προϊόντος: Ort-13
Ειδική κατασκευή μηροκνημικού κηδεμόνα μετά από λήψη μέτρων. Διαθέτει ειδική ελεύθερη άρθρωση, επιτρέπει την φυσιολογική κίνηση εντός του φυσιολογικού εύρους, προστατεύει την υπερέκταση του μέλους και κατ επέκταση προστατεύει το γόνατο.Ενδείξεις :Μεταβολή του άξονα της άρθρωσης Σύγκαμψη τη..
Καλέστε για τιμή
Μηροκνημοποδικός Κηδεμόνας με Άρθρωση Κλέτζακ Έξω Υποδήματος Orthosolutions
Κατόπιν Παραγγελίας
Κατασκευαστής:: Ortho-Solutions Κωδικός Προϊόντος: VP 71165
ΜΗΡΟΚΝΗΜΟΠΟΔΙΚΟΣ ΚΗΔΕΜΟΝΑΣ ΕΞΩ ΥΠΟΔΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΛΑΤΗΡΙΟ ΑΝΥΨΩΣΗΣ ΠΕΛΜΑΤΟΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΛΗΨΕΩΣ ΓΥΨΙΝΟΥ ΠΡΟΠΛΑΣΜΑΤΟΣ   Είναι μια κατασκευή από θερμοπλαστικό υλικό, με μεταλλικά αντιστηρίγματα, με ειδική άρθρωση και ασφάλεια γόνατος και ειδική άρθρωση στην ποδοκνημική, με κατασκευή ανάλογου υποδ..
Καλέστε για τιμή
Νάρθηκας Άκρου Πόδα Έσω Υποδήματος Παιδικός 3d Printed Νάρθηκας Άκρου Πόδα Έσω Υποδήματος Παιδικός 3d Printed
ΝΕΟ
Κατασκευαστής:: Ortho-Solutions Κωδικός Προϊόντος: Έσω Παιδικός 3d
..
Καλέστε για τιμή
Παιδικός Κνημοποδικός Kηδεμόνας έσω υποδήματος σταθερός Orthosolutions
Κατόπιν Παραγγελίας
Κατασκευαστής:: Ortho-Solutions Κωδικός Προϊόντος: VP 71163
Είναι ένας κνημοποδικός κηδεμόνας από θερμοπλαστικό υλικό, κατόπιν λήψεως μέτρων από τους έμπειρους επαγγελματίες μας.Κρατά σταθερή την ποδοκνημική άρθρωση για να διευκολύνει τον ασθενή στη βάδιση.Σε περίπτωση έντονης ραιβοποδίας υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης ιμάντα για την σταθεροποίηση της άρθρ..
Καλέστε για τιμή
Παιδικός κνημοποδικός κηδεμόνας με ελατήριο ανύψωσης πέλματος Kletzak Παιδικός κνημοποδικός κηδεμόνας με ελατήριο ανύψωσης πέλματος Kletzak
Κατόπιν Παραγγελίας
Κατασκευαστής:: Ortho-Solutions Κωδικός Προϊόντος: PDK 04
ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΚΗΔΕΜΟΝΑΣ ΚΝΗΜΟΠΟΔΙΚΟΣ ΕΣΩ ΥΠΟΔΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΛΑΤΗΡΙΟ ΑΝΥΨΩΣΗΣ Είναι ένας αρθρωτός κνημοποδικός κηδεμόνας από θερμοπλαστικό υλικό, με ελατήριο ανύψωσης πέλματος κατόπιν λήψεως γύψινου προπλάσματος. Το ελατήριο είναι ρυθμιζόμενο καθώς και το εύρος κίνησης της άρθρωσης για να διευκολύ..
Καλέστε για τιμή
Κωδικός Προϊόντος: KY-34
ΠΡΟΘΕΣΗ ΑΝΤΙΒΡΑΧΙΟΥ Η ΑΠΕΞΑΡΘΡΩΣΗΣ ΚΑΡΠΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΟι μυοηλεκτρονικες προθεσεις αντιβραχιου ειναι λειτουργικες προθεσεις με αισθητηρες οι οποιοι προσφερουν κινηση στα δαχτυλα της παλαμης. Αποτελουνται από ριτηνουχα θηκη με ανθρακονηματα, μπαταρια λιθιου, αισθητηρες, και γαντι σιλικονης. ..
Καλέστε για τιμή
Κατασκευαστής:: Otto Bock Κωδικός Προϊόντος: KY-38
Προθετική άρθρωση ισχύου HELIX 3D Hip Joint SystemΕνισχυμένη ασφάλεια, κινητικότητα και άνεσηΑποτελείται από θήκη από ανθρακονήματα, άρθρωση ισχύου, συνδετικά εξαρτήματα τιτανίου, άρθρωση γόνατος, προθετικό πέλμα και αφρώδες διακοσμητική επικάλυψη.Με το μοναδικό σύστημα Helix3D, η Otto B..
Καλέστε για τιμή
Κωδικός Προϊόντος: KY-33
ΠΡΟΘΕΣΗ ΒΡΑΧΙΟΝΙΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΕΟΠΥΥ-Π.Ε.Δ.Υ (περιγραφή για τον γιατρό/ταμείο και ανώτατο αποδοτέο ποσό): 10472,10€Πρόθεση Ηλεκτρική βραχιονίου με θήκη εσωτερική για ηλ. πρόθεση, θήκη εξωτερική για ηλ. πρόθεση για απεξάρθρωση αγκώνος, Συνδετήρα, παλάμη ηλεκτρική με αισθητήρε..
Καλέστε για τιμή
Εμφάνιση 1 έως 16 από 24 (2 Σελ.)
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας την πλοήγηση, συμφωνείτε με τη χρήση τους.
Περισσότερες πληροφορίες εδώ