Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies.
Συνεχίζοντας την πλοήγηση, συμφωνείτε με τη χρήση τους.
Περισσότερες πληροφορίες εδώ

(OEM) ΜΗΡΟΚΝΗΜΟΠΟΔΙΚΟΣ ΚΗΔΕΜΟΝΑΣ ΜΕ ΑΡΘΡΩΣΗ ΚΛΕΤΖΑΚ ΣΤΗΝ ΠΟΔΟΚΝΗΜΙΚΗ- ORTHOMEDICARE

Κατόπιν Παραγγελίας
Κωδικός Προϊόντος: VP 71164
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Παραγγελίας
Καλέστε για τιμή
Ποσότητα: Αποκτήστε το

Σύστημα ποιότητας ISO Medical 13485 και ΔΥB 1348/2004

Αντικαταβολή - POS και όλες οι πιστωτικές - χρεωστικές κάρτες

Τρόποι αποστολής


  1. Σε περίπτωση παραδόσεων μεγάλου όγκου (πχ αμαξίδια, συμπυκνωτές, κρεβάτια, κλπ, ή παραγγελίες που περιέχουν πολλά τεμάχια με συνολικό μεγάλο όγκο), το κόστος μεταφοράς θα καθορίζεται αφότου παραλάβουμε την παραγγελία και θα ενημερώνεστε ΠΡΙΝ την αποστολή, για αποφυγή παρεξηγήσεων και για να μην προκύψουν ακυρωτικά μεταφορικά έξοδα. Εάν έχετε ήδη κάνει πληρωμή με βάση τον απλό υπολογισμό που γίνεται στην ηλεκτρονική αγορά, θα ορίσουμε μαζί και τον τρόπο με τον οποίο θα καταβάλλετε τυχόν επιπλέον κόστος. Αυτό ισχύει διότι είναι αδύνατο με τα τεχνικά μέσα που διαθέτουμε να υπολογίζονται αυτόματα πριν την ολοκλήρωση αγοράς.
  2. Σε περίπτωση που η παράδοση των προϊόντων αφορά την αλλοδαπή (χώρες εκτός Ελλάδας), ισχύει ότι και στις μεγάλου όγκου παραγγελίες. Δηλαδή, λόγω του ότι είναι αδύνατο να υπολογιστούν αυτόματα τα μεταφορικά, καθώς και τα έξοδα τελωνείου (χώρες εκτός ΕΕ) κλπ, το κόστος μεταφοράς θα καθορίζεται αφότου παραλάβουμε την παραγγελία και θα ενημερώνεστε ΠΡΙΝ την αποστολή, για αποφυγή παρεξηγήσεων και για να μην προκύψουν ακυρωτικά μεταφορικά έξοδα.
  3. Εάν έχετε ήδη κάνει πληρωμή με βάση τον απλό υπολογισμό που γίνεται στην ηλεκτρονική αγορά, θα ορίσουμε μαζί και τον τρόπο με τον οποίο θα καταβάλλετε τυχόν επιπλέον κόστος. Επιπρόσθετα, οι συναλλαγές μεταξύ χωρών της ΕΕ γίνονται χωρίς την επιβάρυνση ΦΠΑ.
  4. Μετά την κατάθεση των χρημάτων παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα λογιστηρίου της εταιρίας μας στέλνοντας ένα e-mail στο info@orthomedicare.com.gr για να γνωστοποιήσετε ότι έγινε η κατάθεση ή τηλεφωνικά στο 210-5914944-2105914967 ή μέσω fax στο 210-5914967.

Οι όροι αυτοί ισχύουν και για παραγγελίες άνω των 90€ εκτός Αττικής και άνω των 50€  για εντός Αττικής !

Ελάχιστο κόστος αποστολής - μεταφορικά έξοδα είναι τα 4
και το κόστος αντικαταβολής είναι τα 2€.

 


 

Χρόνοι Παράδοσης

Η ORTHOMEDICARE επιφυλάσσεται ως προς το χρόνο παράδοσης των εμπορευμάτων στις περιπτώσεις ανωτέρας βίας. Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.orthomedicare.com.gr ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητας τους.
Για παραγγελίες εντός της ημέρας έως 14:00 μμ , παραδίδονται αυθημερόν εντός Αττικής και εντός 24 ωρών στην υπόλοιπη Ελλάδα και εντός 48 ωρών στην Κύπρο με αντικαταβολή στο χώρο σας !
Για τα διαθέσιμα προϊόντα οι γενικοί χρόνοι παράδοσης είναι: Εντός Αττικής 0-2 εργάσιμες ημέρες, εκτός Αττικής ηπειρωτική Ελλάδα 1-3 εργάσιμες ημέρες, εκτός Αττικής νησιωτική Ελλάδα 1-4 εργάσιμες ημέρες.
Οι ώρες και ημέρες παράδοσης είναι: Για τα καταστήματά μας οι ώρες λειτουργίας τους, για τα δικά μας οχήματα Δευτέρα με Παρασκευή 08.30 – 15.30, για τα courier καθημερινές 9.00-18.00, και για τις μεταφορικές (πρακτορεία κλπ) κατόπιν συνεννόησης με τον μεταφορέα.

Στόχος μας : η εντιμότητα, η υπευθυνότητα απένατί σας, η αξιοπιστία, οι ανταγωνιστικές τιμές, η άμεση εξυπηρέτηση και η υψηλή ποιότητα προϊόντων και παροχή υπηρεσιών !

(OEM) ΜΗΡΟΚΝΗΜΟΠΟΔΙΚΟΣ ΚΗΔΕΜΟΝΑΣ ΜΕ ΑΡΘΡΩΣΗ ΚΛΕΤΖΑΚ ΣΤΗΝ ΠΟΔΟΚΝΗΜΙΚΗ- ORTHOMEDICARE

ΜΗΡΟΚΝΗΜΟΠΟΔΙΚΟΣ ΚΗΔΕΜΟΝΑΣ ΕΣΩ ΥΠΟΔΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΛΑΤΗΡΙΟ ΑΝΥΨΩΣΗΣ ΠΕΛΜΑΤΟΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΛΗΨΕΩΣ ΓΥΨΙΝΟΥ ΠΡΟΠΛΑΣΜΑΤΟΣ   

Είναι μια κατασκευή από θερμοπλαστικό υλικό, με μεταλλικά αντιστηρίγματα, με ειδική άρθρωση και ασφάλεια γόνατος και ειδική άρθρωση στην ποδοκνημική. Η άρθρωση αυτή δίνει στον ασθενή τη δυνατότητα ορθοστάτησης και βάδισης σε περιπτώσεις που υπάρχει αδυναμία στην έκταση και στήριξη του γόνατος.
Το ελατήριο ανύψωσης στην ποδοκνημική λειτουργεί θετικά σε περιπτώσεις ιπποποδίας, ραιβοποδίας- βλαισοποδίας,όπου σταθεροποιεί και βελτιώνει την ραχιαία κάμψη του ποδιού κατά συνέπεια και το πρότυπο βάδισης του ασθενούς.
Είναι ιδανικός σε περιπτώσεις ημιπληγίας με ατροφία και αστάθεια στην ποδοκνημική με θεαματικά αποτελέσματα στην πρώτη φάση της αποκατάστασης του ασθενούς.
Σημαντικό είναι ότι ο ασθενής έχει σταθερότητα σε όρθια θέση για να βελτιώσει την ισορροπία του και να βαδίσει με σιγουριά.
Επίσης βελτιώνει την ψυχολογία του ασθενούς και την διάθεση για > !!
Σε περίπτωση που ο ασθενής ανακτήσει δύναμη στον τετρακέφαλο και στηρίζει το γόνατο υπάρχει η δυνατότητα αφαίρεσης της μηριαίας πρόθεσης έτσι ώστε να χρησιμοποιηθεί ώς κνημοποδικός νάρθηκας!

Ο ημιπληγικός μπορεί με τον κηδεμόνα να ορθοστατίσει, να ισορροπίσει και να φορτίσει το πάσχον μέλος ( βοηθά στην αποκατάστασή του άμεσα ) με την βοήθεια κάποιου ειδικού ( φυσικοθεραπευτή - εργοθεραπευτή ).

Ενδείξεις :

α) Ημιπληγία.

β) Πλήρης ή μερική αδυναμία τετρακεφάλου.

γ) Υπερέκταση γόνατος.

δ) Μεγάλες παραμορφώσεις της άρθρωσης του γόνατος π.χ βλαισότητα, ραιβότητα.

ε) Πολιομυελίτιδα

ζ) Παραμορφώσεις στον άκρο πόδα.

η) Σκλήρυνση κατά πλάκας


 
Ο κηδεμόνας παραδίδεται μόνο μετά από πρόβα και πλήρη εφαρμογή στον ασθενή!

Μέτρηση και τοποθέτηση από έμπειρο Φυσικοθεραπευτή στο χώρο σας!

Η μέτρηση για την κατασκευή του κηδεμόνα δεν χρεώνεται απο την εταιρία μας.!

Σε περίπτωση αγοράς από εμάς σας προσφέρουμε 3 συνεδρίες φυσικοθεραπείας δωρεάν για την εκμάθηση βάδισης με τον κηδεμόνα !

Επικοινωνήστε μαζί μας για ένα ραντεβού. Και εκτός Αττικής σε όλη την Ελλάδα μπορούμε να έρθουμε στο χώρο σας !

Συνταγογραφείται και καλύπτεται από το ταμείο σας !
 

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΕΟΠΥΥ (περιγραφή για τον γιατρό/ταμείο και ανώτατο αποδοτέο ποσό): 950€

" Κηδεμόνας μηροκνημοποδικός με ασφάλεια γόνατος με ποδοκνημική άρθρωση τύπου CLETZAK από Τιτάνιο "  

Κωδικός ηλεκτρονικής συνταγογράφισης:  00230

Αντικατάσταση κάθε 2-3 έτη 
on
5 ( 5 / 5 )
Άψογο προϊόν , πολύ ελαφρύ με μαλακή επένδυση. Διόρθωσε αμέσως την υπερέκταση γόνατος και μου έδωσε σιγουριά στην βάδιση!

Γράψτε μια κριτική

Το Όνομά σας:


Η Κριτική σας: Σημείωση: Η HTML δε μεταφράζεται!

Βαθμολογία: Κακή           Καλή

Εισάγετε τον κωδικό στο παρακάτω πλαίσιο: