espa

ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ ΝΑΡΘΗΚΑΣ ΑΠΟ ΑΝΘΡΑΚΟΝΗΜΑ " EASY WALK " ORTHOBALTIC

-10% -10%
Κωδικός Προϊόντος: AFO10A
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
479,00€ 429,00€

Διαθέσιμες Επιλογές


* Πλευρά:* Μέγεθος:


Ποσότητα: Αποκτήστε το

2105914944

Σύστημα ποιότητας ISO Medical 13485 και ΔΥB 1348/2004

Αντικαταβολή - POS και όλες οι πιστωτικές - χρεωστικές κάρτες

Τρόποι αποστολής


  1. Σε περίπτωση παραδόσεων μεγάλου όγκου (πχ αμαξίδια, συμπυκνωτές, κρεβάτια, κλπ, ή παραγγελίες που περιέχουν πολλά τεμάχια με συνολικό μεγάλο όγκο), το κόστος μεταφοράς θα καθορίζεται αφότου παραλάβουμε την παραγγελία και θα ενημερώνεστε ΠΡΙΝ την αποστολή, για αποφυγή παρεξηγήσεων και για να μην προκύψουν ακυρωτικά μεταφορικά έξοδα. Εάν έχετε ήδη κάνει πληρωμή με βάση τον απλό υπολογισμό που γίνεται στην ηλεκτρονική αγορά, θα ορίσουμε μαζί και τον τρόπο με τον οποίο θα καταβάλλετε τυχόν επιπλέον κόστος. Αυτό ισχύει διότι είναι αδύνατο με τα τεχνικά μέσα που διαθέτουμε να υπολογίζονται αυτόματα πριν την ολοκλήρωση αγοράς.
  2. Σε περίπτωση που η παράδοση των προϊόντων αφορά την αλλοδαπή (χώρες εκτός Ελλάδας), ισχύει ότι και στις μεγάλου όγκου παραγγελίες. Δηλαδή, λόγω του ότι είναι αδύνατο να υπολογιστούν αυτόματα τα μεταφορικά, καθώς και τα έξοδα τελωνείου (χώρες εκτός ΕΕ) κλπ, το κόστος μεταφοράς θα καθορίζεται αφότου παραλάβουμε την παραγγελία και θα ενημερώνεστε ΠΡΙΝ την αποστολή, για αποφυγή παρεξηγήσεων και για να μην προκύψουν ακυρωτικά μεταφορικά έξοδα.
  3. Εάν έχετε ήδη κάνει πληρωμή με βάση τον απλό υπολογισμό που γίνεται στην ηλεκτρονική αγορά, θα ορίσουμε μαζί και τον τρόπο με τον οποίο θα καταβάλλετε τυχόν επιπλέον κόστος. Επιπρόσθετα, οι συναλλαγές μεταξύ χωρών της ΕΕ γίνονται χωρίς την επιβάρυνση ΦΠΑ.
  4. Μετά την κατάθεση των χρημάτων παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα λογιστηρίου της εταιρίας μας στέλνοντας ένα e-mail στο info@orthomedicare.com.gr για να γνωστοποιήσετε ότι έγινε η κατάθεση ή τηλεφωνικά στο 210-5914944-2105914967 ή μέσω fax στο 210-5914967.

Οι όροι αυτοί ισχύουν και για παραγγελίες άνω των 90€ εκτός Αττικής και άνω των 50€  για εντός Αττικής !

Ελάχιστο κόστος αποστολής - μεταφορικά έξοδα είναι τα 4
και το κόστος αντικαταβολής είναι τα 2€.

 


Χρόνοι Παράδοσης

contact

Η ORTHOMEDICARE επιφυλάσσεται ως προς το χρόνο παράδοσης των εμπορευμάτων στις περιπτώσεις ανωτέρας βίας. Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.orthomedicare.com.gr ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητας τους.
Για παραγγελίες εντός της ημέρας έως 14:00 μμ , παραδίδονται αυθημερόν εντός Αττικής και εντός 24 ωρών στην υπόλοιπη Ελλάδα και εντός 48 ωρών στην Κύπρο με αντικαταβολή στο χώρο σας !
Για τα διαθέσιμα προϊόντα οι γενικοί χρόνοι παράδοσης είναι: Εντός Αττικής 0-2 εργάσιμες ημέρες, εκτός Αττικής ηπειρωτική Ελλάδα 1-3 εργάσιμες ημέρες, εκτός Αττικής νησιωτική Ελλάδα 1-4 εργάσιμες ημέρες.
Οι ώρες και ημέρες παράδοσης είναι: Για τα καταστήματά μας οι ώρες λειτουργίας τους, για τα δικά μας οχήματα Δευτέρα με Παρασκευή 08.30 – 15.30, για τα courier καθημερινές 9.00-18.00, και για τις μεταφορικές (πρακτορεία κλπ) κατόπιν συνεννόησης με τον μεταφορέα.

Στόχος μας : η εντιμότητα, η υπευθυνότητα απένατί σας, η αξιοπιστία, οι ανταγωνιστικές τιμές, η άμεση εξυπηρέτηση και η υψηλή ποιότητα προϊόντων και παροχή υπηρεσιών !

ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ ΝΑΡΘΗΚΑΣ ΑΠΟ ΑΝΘΡΑΚΟΝΗΜΑ " EASY WALK " ORTHOBALTIC

ΝΑΡΘΗΚΑΣ ΕΣΩ ΥΠΟΔΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΑΝΘΡΑΚΟΝΗΜΑ “ EASY WALK “

ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑΡΘΗΚΑ ΑΠΟ ΑΝΘΡΑΚΟΝΗΜΑ !!!!!!

Μετά από έρευνες που έγιναν σε συνεργασία με ορθοτιστές τεχνίτες - γιατρούς και θεραπευτές κατασκευάστηκε ο νάρθηκας “ EASY WALK “.

Είναι κατασκευασμένος πλήρες από ανθρακονήματα και είναι ιδιαίτερα ανθεκτικός σε καθημερινή χρήση σε σχέση με τον νάρθηκα από θερμοπλαστικό υλικό που παρουσιάζει κόπωση το υλικό και σπάει μετά από ένα χρονικό διάστημα!

Ο συνδυασμός ανθρακονήματος με φύλλα αλουμινίου εσωτερικά στο πέλμα και στο πλαϊνό μπράτσο στήριξης της κνήμης με το πέλμα, κάνει τον νάρθηκα ιδιαίτερα ελαφρύ και εύκαμπτο, έτσι ώστε να διευκολύνει τον ασθενή κατά την βάδιση, ακόμα και σε ημιπληγικά περιστατικά με περιορισμένη δύναμη στο πόδι!

Ο νάρθηκας αυτός επιτρέπει την δυναμική επαναφορά του άκρα πόδα σε ραχιαία κάμψη κατά την βάδιση , διευκολύνοντας το πρότυπο βάδισης του πάσχοντος.

Σε περιπτώσεις drop-Foot (πάρεσης περονιαίου νεύρο ) η βάδιση αποκαθίσταται σχεδόν 100% !

Τοποθετείται εύκολα σε κάθε παπούτσι χωρίς να χρειάζεται μεγαλύτερο νούμερο αφού μπορεί να κοπεί και να προσαρμοστεί με ψαλίδι διευκολύνοντας τους θεραπευτές να το εφαρμόσουν άμεσα στους ασθενείς τους ακόμη και στο νοσοκομείο !

Είναι διακριτικός και όχι ιδιαίτερα ογκώδης και μπορεί να φορεθεί με κάθε παπούτσι χωρίς να είναι ορατός λόγω της λεπτής κατασκευής του !

Έχει γίνει μελέτη να μπορεί ο χρήστης να το τοποθετήσει με ένα χέρι δεξί ή αριστερό με ιμάντα VELCRO !
 

Ενδείξεις:
 

  • Πάρεση, παράλυση περονιαίου νεύρου.
  • Χαλαρή, σπαστική ιπποποδία.
  • DROP FOOT Πτώση πέλματος.
  • Ημιπληγία


(Μέτρηση: μέγεθος παπουτσιού)

Δεξί-Αριστερό

                        XS            S            M             L            XL
Μεγέθη :    34-36      36-39      39-42      42-45      45-47
 

 

Δεν υπάρχουν κριτικές για το προϊόν.

Γράψτε μια κριτική

Το Όνομά σας:


Η Κριτική σας: Σημείωση: Η HTML δε μεταφράζεται!

Βαθμολογία: Κακή           Καλή

Εισάγετε τον κωδικό στο παρακάτω πλαίσιο:

captcha