ΜΕΝΟΥ
Καλάθι

Οξυγόνου συσκευή - Ενοικίαση

Με την ενοικίαση του συμπυκνωτή οξυγόνου σας παρέχουμε ώς παρακαταθήκη ένα οξύμετρο δαχτύλου για να ελέγχετε τον κορεσμό οξυγόνου στο αίμα ή μια εφεδρική μικρή φιάλη οξυγόνου !
Επίσης παρέχουμε άμεση δωρεάν παράδοση στο χώρο σας, αλλαγή των αναλώσιμων ειδών κάθε μήνα, και 24ωρο service στους πελάτες μας !

Ενοικίαση ιατρικού οξυγόνου στην ποιο ανταγωνιστική τιμή της αγοράς!!
Αθόρυβοι συμπυκνωτές από πιστοποιημένη με ISO εταιρεία για την ορθή διακίνηση αναπνευστικών ειδών ( 60 ευρώ το μήνα, για τους εκτός συνταγής πελάτες ) !      
                                     
Ενδιαφέρεστε για αγορά συσκευής οξυγόνου ; Τότε κάντε κλίκ στον παρακάτω σύνδεσμο : https://orthomedicare.com.gr/oxugonotherapeia/sumpuknotes-oxugonou/


ΔΩΡΕΑΝ ενοικίαση της συσκευής οξυγόνου με ταμείο ΕΟΠΥΥ  !


Κατασκευαστής:: Mobiakcare Κωδικός Προϊόντος: IR_03
Ενοικίαση συσκευής οξυγόνου . Η αναγραφόμενη τιμή είναι χωρίς συνταγή! Ο πιο αθόρυβος συμπυκνωτής στην κατηγορία του !!!ΔΩΡΕΑΝ η μίσθωση της συσκευής οξυγόνου με ταμείο ΕΟΠΥΥ ! Το νέο μοντέλο συμπυκνωτή IRENE έρχεται να γεφυρώσει τη διαφορά τιμής, αξιοπιστίας και ποι..
70,00€
Κατασκευαστής:: Nidek-medical Κωδικός Προϊόντος: EN001
Η αναγραφόμενη τιμή είναι για την ενοικίαση 1 μήνα χωρίς συνταγή ! Ενοικίαση αθόρυβης συσκευής οξυγόνου με χαμηλό βάρος για εύκολη μεταφορά !Nuvo Light Το ελαφρύτερο - πιο αθόρυβο και μικρότερο μοντέλο που κατασκευάστηκε ποτέ! Είναι μοναδικός γιατί είναι ιδιαίτερα ελαφρύς ( σχεδόν 13,6 κιλά ),..
75,00€
Κατασκευαστής:: Invacare Κωδικός Προϊόντος: INV_Rent
Η αναγραφόμενη τιμή είναι για την ενοικίαση 1 μήνα χωρίς συνταγή ! ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΣΥΜΠΥΚΝΩΤΗ INVACARE Το νέο Perfecto2 είναι μια εξαιρετικά ήρεμη έκδοση . Τώρα, ο μικρότερος, ελαφρύτερος και περισσότερο αποδοτικός συμπυκνωτής 5 λίτρων που παράγεται πάντα από την Invacare είναι επίσης και ο πι..
75,00€
Κατασκευαστής:: Mobiakcare Κωδικός Προϊόντος: MB_20
ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΣΥΜΠΥΚΝΩΤΗ ΟΞΥΓΟΝΟΥ 10 ΛΙΤΡΩΝ μόνο 90 ευρώ το μήνα !Η συσκευή αυτή μπορεί να παράγει εώς και 10 λίτρα οξυγόνου.Νέα αθόρυβη συσκευή με ψηφιακό πάνελ και πολύ μικρό μέγεθος ! Διαθέτει διπλά φίλτρα αέρος εσωτερικά και εξωτερικά καθώς και αντιβακτηριδιακά για καλύτερη απόδοση με μεγάλ..
94,50€
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)