ΜΕΝΟΥ
Καλάθι

Γερανάκια Αναπηρικά - Ενοικίαση

Ενοικίαση αναπηρικό γερανάκι υδραυλικό ανύψωσης ασθενούς με επαναφορτιζόμενη μπαταρία από 90 Ευρώ το μήνα !
Θα βρείτε επίσης γερανάκι τύπου Stand Up και Body Up προς ενοικίαση 

Άμεσα δωρεάν παράδοση και τοποθέτηση στο χώρο σας !

Εάν ενδιαφέρεστε για ΑΓΟΡΑ αναπηρικού γερανακίου μπορείτε να δείτε ΕΔΩ !


 
Κατασκευαστής:: Mobiakcare Κωδικός Προϊόντος: 0806473
 Η τιμή της ενοικίασης είναι για 1 εβδομάδα.Ιδανική για την μεταφορά των ασθενών από σκάλες σπιτιού που δεν υπάρχει δυνατότητα πρόσβασης αμαξιδίου με ασφάλεια ή ασανσέρ. Είναι παρόμοια με τις καρέκλες που χρησιμοποιούν τα σθενοφόρα και η πυροσβεστική. Κατασκευασμένη από αλουμινίο, πτυ..
51,45€
Κατασκευαστής:: Moretti Κωδικός Προϊόντος: RENT-LIFT
Γερανάκι αναπηρικό Moretti - ενοικίασηΤο ηλεκτρικό γερανάκι ανύψωσης ασθενών Moretti είναι απλό μικρό και εύχρηστο ! Ιδανικό για την εύκολη μεταφορά του ασθενούς και με μέγιστο βάρος χρήστη τα 150 κιλά το γερανάκι  είναι ένα αξιόπιστο εργαλείο.Παραδίδεται άμεσα - δωρεάν ..
80,00€
ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ INVACARE ΚΥΡΙΛΛΟΣ ΗΛ.ΓΕΡΑΝΑΚΙ
Μη διαθέσιμο
Κωδικός Προϊόντος: rent-ger
Γερανάκι αναπηρικό INVACARE Kyrillos - ενοικίασηΤο ηλεκτρικό γερανάκι ανύψωσης ασθενών Invacare Kyrillos είναι απλό μικρό και εύχρηστο ! Ιδανικό για την εύκολη μεταφορά του ασθενούς και με μέγιστο βάρος χρήστη τα 150 κιλά το γερανάκι kyrillos είναι ένα αξιόπιστο εργαλείο. Παραδίδεται άμεσα στο..
90,00€
Κωδικός Προϊόντος: BODY-UP/RENT
Σε έναν κόσμο κλασικών γερανών ανασήκωσης ασθενών, το πολυλειτουργικό βοήθημα Body Up Evolution, κάνει αισθητή την διαφορά στην καθημερινότητα των ατόμων με κινητικές δυσκολίες και κατ’επέκταση των βοηθών τους.  Ειδικά σχεδιασμένο για να ανασηκώνεται ο ασθενής στην καθιστή – φυσική θέση, με ελ..
150,00€
Κατασκευαστής:: Moretti Κωδικός Προϊόντος: STAND-UP-RENT
ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΓΕΡΑΝΟΥ ΑΝΥΨΩΣΗΣ ΑΣΘΕΝΟΥΣ - ΟΡΘΟΣΤΑΤΗΣ MORETTI " STAND UP" LIFTΕνοικίαση με το μήνα μόνο 150,00 Ευρώ !Ηλεκτρικός γερανός ανόρθωσης ( stand-up) Mopedia-Moretti. Σας διευκολύνει στην μεταφορά του ασθενούς χωρίς να κουραστείτε καθόλου ! Aνύψωση του ασθενούς με σταθερή βάση στα πόδια..
150,00€
Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)