ΜΕΝΟΥ
Καλάθι

Για εμάς


Με παρουσία πάνω από 18 χρόνια στην αποκατάσταση στο εξωτερικό και στην Ελλάδα, και με γνώμονα πάντα την ευαισθησία μας για τον άνθρωπο και την όρεξη για προσφορά, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε την εταιρία ORTHOMEDICARE- OΡΘΟΠΕΔΙΚΑ, εμπόριο - κατασκευή ορθοπεδικών και ιατρικών ειδών, η οποία απευθύνεται σε πελάτες χονδρικής και λιανικής.
Σκοπός και επίκεντρο της εταιρίας μας είναι ο άνθρωπος και η βοήθεια που μπορούμε να του προσφέρουμε μέσα από τις υπηρεσίες μας, καθώς και να αναβαθμίσουμε την παροχή υπηρεσιών με τη σωστή καθοδήγηση των πελατών μας, την άμεση εξυπηρέτησή τους λαμβάνοντας υπ’ όψιν ότι πολλοί από τους συνανθρώπους μας έχουν περιορισμένο χρόνο λόγω εργασίας ή αντιμετωπίζουν κινητικές δυσκολίες, για να προμηθευτούν τα κατάλληλα γι’ αυτούς βοηθήματα.
Όλα τα προϊόντα με τα οποία κατασκευάζουμε ή προμηθεύεται τα καταστημά μας είναι επώνυμα, αναγνωρισμένα και ποιοτικά ελεγμένα από όλους τους δημόσιους φορείς ( διαθέτουν CE, πιστοποίηση ISO medical 13485 και OEKO-TEX® Standard 100  ).
Είμαστε πιστοποιημένοι ώς κατασκευαστές από τον ΕΟΦ και έχουμε ISO medical devices 13485 από τη Lloyds για ορθοπεδικά είδη, κηδεμόνες και τεχνητά μέλη.
Η εταιρεία μας διαθέτει σύστημα ελέγχου και ποιότητας για την ορθή εμπορία και διακίνηση ιατροτεχνολογικών, ορθοπεδικών και αναπνευστικών προΪόντων.
Η Orthomedicare διαθέτει δήλωση συμμόρφωσης της υπουργικής απόφασης Υ.Α. ΔΥ8δ/Γ.Π.ΟΙΚ./1348/2004 , που είναι πλέον απαραίτητη ( από 1/2/2013 ) προϋπόθεση για να αποδώσει ο ΕΟΠΥΥ  την δαπάνη για αγορά ορθοπεδικών ειδών !

Είμαστε πιστοποιημένοι συνεργάτες των παρακάτω εταιρειών : Της εταιρείας Mobiakcare ( μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες διακίνησης ιατροτεχνολογικών προϊόντων στην Ελλάδα ), της Γερμανικής  Weinmann στις συσκευές C-PAP και στις συσκεύες οξυγόνου , επίσης της Γερμανικής  Burmeier στην τεχνική υποστήριξη των ηλεκτρικών νοσοκομειακών κλινών !
Τα προϊόντα μας καλύπτουν ένα μεγάλο φάσμα των αναγκών των ασθενών με είδη υψηλών προδιαγραφών, που προκύπτουν ύστερα από τον απαιτητικό ποιοτικό έλεγχο του έμπειρου προσωπικού μας !
Δεδομένης της οικονομικής κρίσης και της δυσκολίας των συνανθρώπων μας να αγοράσουν το βοήθημα που έχουν ανάγκη, πουλάμε τα είδη μας στην ανταγωνιστικότερη τιμή της αγοράς !

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας αποτελείται από φυσικοθεραπευτές, ορθωτιστές, τεχνικούς με εμπειρία και γνωρίζει καλύτερα τις ανάγκες στο χώρο αυτό από κάθε άλλον !

Στο κατάστημά μας θα σας εξυπηρετήσουν :

Τσακίρης Αλέξανδρος, Γεν.διεύθυνση ( Καθ. Φυσικής Αγωγής - Φυσικοθεραπευτής, MSc Rehabilitation )  υπεύθυνος για : τρισδιάσταστατη μελέτη πελματογράφημαφυσικοθεραπευτική αξιολόγηση , τμήμα μελέτης και σχεδιασμού ειδικών ορθοπεδικών κατασκευών
 
Βλάχου Παρασκευούλα,Γεν. διεύθυνση, Οικονομικό τμήμα, Οργάνωση διοίκηση ( Τμήμα οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων )

Τσακίρης Αποστόλης ( Ορθωτιστής και Προσθετιστής. Strathclyde University Glasgow ) Υπεύθυνος μελέτης - μετρήσεων και κατασκευών τεχνητών μελών και κηδεμόνων, Υπεύθυνος εργαστηρίου κατασκευών μαζικής παραγωγής Κατ. 1 και ειδικής κατασκευής ορθοπεδικών ειδών.

Τσακίρη Μαρία-Σοφία ( Ενημέρωση πελατών και προμηθευτών,τμήμα λογιστικής - γραμματειακή υποστήριξη)

Παρλακίδου Σπυριδούλα ( Φυσική πώληση , Τηλεφωνική ενημέρωση, Υπεύθυνη ηλ. πωλήσεων ) 

Πορής Χρήστος ( Υπεύθυνος αναπνευστικών - διεκπεραίωση παραγγελιών,  Service  )

Καραπαναγιώτη Ευαγγελία  ( Υπεύθυνη αποθήκης χονδρικής, παραγωγή )

Χατζημανώλη Μαρία ( Τμήμα ειδικών κατασκευών ζωνών και κηδεμόνων επί παραγγελία, παραγωγή )


Διαθέτουμε μεγάλη έκθεση προϊόντων με πάνω από 4000 κωδικούς στην έδρα μας, θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε !

Και επειδή ο χρόνος σας είναι πολύτιμος, προσφέρουμε σε εσάς για αγορές άνω των 50 Ευρώ , άμεση και δωρεάν κατ' οίκον εξυπηρέτηση εντός Αττικής !!

Γιατί να προτιμήσετε εμάς ;

 • Είμαστε φυσικοθεραπευτές και ορθωτιστές με εμπειρία στα ορθοπεδικά –νευρολογικά περιστατικά.
 • Προσαρμόζουμε το ορθωτικό βοήθημα-νάρθηκα με δυνατότητα άμεσης επέμβασης για να έχουμε τέλεια εφαρμογή.
 • Έχουμε τη δυνατότητα  μελέτης και σχεδιασμού ειδικών ορθοπεδικών κατασκευών σε νευρολογικά - ορθοπεδικά περιστατικά, παιδικούς κηδεμόνες κορμού σκολίωσης - κύφωσης, νάρθηκες άνω και κάτω άκρων, κορμού Taylor, κατασκευές κηδεμόνων σε υπερμεγέθη για υπέρβαρους.
 • Διαθέτουμε ειδικό εξεταστικό χώρο για την μέτρηση και τοποθέτηση των κηδεμόνων καθώς και για την διάγνωση με τα πιο σύγχρονα μέσα ( 3D πελματογράφο, δυναμική πλατφόρμα και 3D Laser scanner ) για την απόλυτη κατασκευή των ορθοπεδικών πελμάτων
 • Είμαστε επιστημονικά καταρτισμένοι και  επαγγελματίες στα είδη αποκατάστασης
 • Έχουμε εργαστήριο κατασκευής ορθοπεδικών ( κατά παραγγελία και μαζικής παραγωγής )   
 • Δίνουμε εγγύηση 6 μήνες έως 1 χρόνο για τα παραγόμενα από προϊόντα μας !   
 • Διαθέτουμε μεγάλο απόθεμα προϊόντων στην αποθήκη μας
 • Είμαστε άμεσοι στις παραγγελίες μας ( προϋπόθεση να υπάρχει το προϊόν διαθέσιμο )             
 • AFTER SALES SERVICΕ σε όλα τα προϊόντα μας
 • Βλέπουμε με ευθύνη, ιδιαίτερη προσοχή και σεβασμό το κάθε περιστατικό                                

  Στόχος μας : Ο επαγγελματισμός, η συνέπεια, η υπευθυνότητα απέναντί σας, η αξιοπιστία και η άμεση εξυπηρέτηση με υψηλή ποιότητα παροχής υπηρεσιών !


  Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε από κοντά στο φυσικό μας κατάστημα !


  Team Orthomedicare                            
                                                                                                                                                          

  Βιογραφικό: Τσακίρης Αλέξανδρος