ΜΕΝΟΥ
Καλάθι

Παιδικά υποδήματα

Κωδικός Προϊόντος: SX_6
ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΜΠΟΤΑΚΙ MARRONEΗ κατασκευή του παιδικού υποδήματος γίνεται κατόπιν λήψεως ειδικού αποτυπώματος και ειδικής εξατομικευμένης μέτρησης με βάση την ιατρική γνωμάτευση.Κατασκευάζονται με έσω ή έξω ανύψωση και τακούνι Thomas καθώς και ανάστροφα.Χρόνος παράδοσης από την ημέ..
130,00€
Κωδικός Προϊόντος: SX_4
ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΜΠΟΤΑΚΙ ΑΝΘΡΑΚΙΗ κατασκευή του παιδικού υποδήματος γίνεται κατόπιν λήψεως ειδικού αποτυπώματος και ειδικής εξατομικευμένης μέτρησης με βάση την ιατρική γνωμάτευση.Κατασκευάζονται με έσω ή έξω ανύψωση και τακούνι Thomas καθώς και ανάστροφα.Χρόνος παράδοσης από την ημέ..
130,00€
Κωδικός Προϊόντος: SX_7
ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΜΠΟΤΑΚΙ ΚΑΦΕΗ κατασκευή του παιδικού υποδήματος γίνεται κατόπιν λήψεως ειδικού αποτυπώματος και ειδικής εξατομικευμένης μέτρησης με βάση την ιατρική γνωμάτευση.Κατασκευάζονται με έσω ή έξω ανύψωση και τακούνι Thomas καθώς και ανάστροφα.Χρόνος παράδοσης από την ημέρα ..
130,00€
Κωδικός Προϊόντος: SX_10
ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΜΠΟΤΑΚΙ ΚΑΦΕ ΜΕ ΔΕΣΙΜΟ VelcrοΗ κατασκευή του παιδικού υποδήματος γίνεται κατόπιν λήψεως ειδικού αποτυπώματος και ειδικής εξατομικευμένης μέτρησης με βάση την ιατρική γνωμάτευση.Κατασκευάζονται με έσω ή έξω ανύψωση και τακούνι Thomas καθώς και ανάστροφα.Χρόνος παράδοσ..
130,00€
Κωδικός Προϊόντος: SX_8
ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΜΠΟΤΑΚΙ ΚΑΦΕ-ΜΑΥΡΟΗ κατασκευή του παιδικού υποδήματος γίνεται κατόπιν λήψεως ειδικού αποτυπώματος και ειδικής εξατομικευμένης μέτρησης με βάση την ιατρική γνωμάτευση.Κατασκευάζονται με έσω ή έξω ανύψωση και τακούνι Thomas καθώς και ανάστροφα.Χρόνος παράδοσης από την ..
130,00€
Κωδικός Προϊόντος: SX_3
Η κατασκευή του παιδικού υποδήματος γίνεται κατόπιν λήψεως ειδικού αποτυπώματος και ειδικής εξατομικευμένης μέτρησης με βάση την ιατρική γνωμάτευση.Κατασκευάζονται με έσω ή έξω ανύψωση και τακούνι Thomas καθώς και ανάστροφα.Χρόνος παράδοσης από την ημέρα της παραγγελία σας περίπου 10 ημέρες ..
130,00€
Κωδικός Προϊόντος: SX_11
ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΜΠΟΤΑΚΙ ΚΟΚΚΙΝΟ-ΜΠΛΕΗ κατασκευή του παιδικού υποδήματος γίνεται κατόπιν λήψεως ειδικού αποτυπώματος και ειδικής εξατομικευμένης μέτρησης με βάση την ιατρική γνωμάτευση.Κατασκευάζονται με έσω ή έξω ανύψωση και τακούνι Thomas καθώς και ανάστροφα.Χρόνος παράδοσης από τη..
130,00€
Κωδικός Προϊόντος: SX_1
ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΜΠΟΤΑΚΙ ΜΠΛΕΗ κατασκευή του παιδικού υποδήματος γίνεται κατόπιν λήψεως ειδικού αποτυπώματος και ειδικής εξατομικευμένης μέτρησης με βάση την ιατρική γνωμάτευση.Κατασκευάζονται με έσω ή έξω ανύψωση και τακούνι Thomas καθώς και ανάστροφα.Χρόνος παράδοσης από την ημέρα ..
130,00€
Κωδικός Προϊόντος: SX_9
ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΜΠΟΤΑΚΙ ΜΠΛΕ ΜΕ ΔΕΣΙΜΟ VelcroΗ κατασκευή του παιδικού υποδήματος γίνεται κατόπιν λήψεως ειδικού αποτυπώματος και ειδικής εξατομικευμένης μέτρησης με βάση την ιατρική γνωμάτευση.Κατασκευάζονται με έσω ή έξω ανύψωση και τακούνι Thomas καθώς και ανάστροφα.Χρόνος παράδοσ..
130,00€
Κωδικός Προϊόντος: SX_5
ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΜΠΟΤΑΚΙ ΦΟΥΞΙΑ ΓΙΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΗ κατασκευή του παιδικού υποδήματος γίνεται κατόπιν λήψεως ειδικού αποτυπώματος και ειδικής εξατομικευμένης μέτρησης με βάση την ιατρική γνωμάτευση.Κατασκευάζονται με έσω ή έξω ανύψωση και τακούνι Thomas καθώς και ανάστροφα.Χρόνος παράδοση..
130,00€
Εμφάνιση 1 έως 10 από 10 (1 Σελ.)