ΜΕΝΟΥ
Καλάθι

Μαξιλάρια Αμαξιδίων

Κατασκευαστής:: Alfacare Κωδικός Προϊόντος: AC-720
Μαξιλάρι Αναπηρικού αμαξιδίου με  Foam & Gel Μαξιλάρι με ειδική επένδυση gel στο κέντρο, ειδικά σχεδιασμένο για την αποφόρτιση των σημείων που δέχονται αυξημένη πίεση στην καθιστή θέση.Μαξιλάρι κατασκευασμένο από αφρώδες υλικό PU Foam. Χάρη στο υλικό του, προσαρμόζεται στο σχήμα του σ..
55,00€
Κατασκευαστής:: Invacare Κωδικός Προϊόντος: Classic Visco
Απλό και αποτελεσματικό Το μαξιλάρι Invacare Classic Visco είναι η απλή λύση για χρήστες που αναζητούν ένα άνετο μαξιλάρι καρέκλας, με μέτριο έως υψηλό επίπεδο πρόληψης. Αυτό το μαξιλάρι είναι εξ ολοκλήρου κατασκευασμένο από ιξωδοελαστικό αφρό μνήμης. Έχει ύψος 75 mm και εντελώς επίπεδο σχήμα. ..
55,00€
Κατασκευαστής:: Mobiakcare Κωδικός Προϊόντος: 0807612
Μαξιλάρι καθίσματος κατά των κατακλίσεων από memory foam με ενσωματωμένο τζελ (gel). Μαξιλάρι με ειδική επίστρωση gel και Foam, ειδικά σχεδιασμένο για την αποφόρτιση των σημείων που δέχονται αυξημένη πίεση στην καθιστή θέση.Μαξιλάρι κατασκευασμένο από αφρώδες υλικό Foam. Χάρη στο υλικό το..
61,58€
Mαξιλάρι "Ez Feel-Lite 3.0" 40 x 40 x 8 cm 10-2-127
Μη διαθέσιμο
Κατασκευαστής:: VITA Κωδικός Προϊόντος: 10-2-127
Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας gel με βάση polyurethane 3’’. Η επιφάνεια του είναι λεία και μαλακή. Βοηθά στον επιμερισμό του σωματικού βάρους και παρέχει απόλυτη σταθερότητα. Σε περίπτωση πτώσης δεν αλλοιώνεται το gel που περιέχει. Θήκη αδιάβροχη "Tyvek". Κάλυμμα αντιβακτηριδιακό με αντιολ..
195,00€
Κωδικός Προϊόντος: AC-740B
Κατά των κατακλίσεων, για ασθενείς υψηλής επικινδυνότητας. Αεροκυψέλες ύψους 6 cm Διαθέτει βαλβίδα φουσκώματος για τη ρύθμιση της πίεσης του αέρα, ανάλογα με το βάρος του χρήστη Μέγιστο βάρος χρήστη 100 KgΣτη συσκευασία περιλαμβάνεται ειδική αντλία φουσκώματος και α..
289,00€
Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)