ΜΕΝΟΥ
Καλάθι

Ειδικά Ποδήλατα - Κινησιοθεραπείας

Κατασκευαστής:: MoVeS in Motion Βελγίου Κωδικός Προϊόντος: AC-3191
Το δυναμικό δίχτυ ασκήσεων power web combo παρέχει το μοναδικό πλεονέκτημα των δύο αντιστάσεων σε ένα προϊόν, προσφέροντας μεγαλύτερη ευελιξία.Διατίθεται σε δύο (2) διαφορετικούς συνδυασμούς επιπέδων αντίστασης.   Χρώμα Επίπεδο Αντίστασης Κόκκινο ..
45,00€
Ποδήλατο Ενεργητικής Εκγύμνασης Άνω & Κάτω Άκρων Mobiakcare 0806512
-17 %
Κατασκευαστής:: Mobiakcare Κωδικός Προϊόντος: 0806512
• Για χρήση κατ’ οίκον • Εκγύμναση άνω και κάτω άκρων • Δυνατότητα ρύθμισης της δυσκολίας  ..
49,00€ 59,00€
Μπότα ακινητοποίησης αστραγάλων  για Ηλεκτροκίνητη Πεταλιέρα Ενεργητικής - Παθητικής Γυμναστικής
-10 %
Κατασκευαστής:: Mobiakcare Κωδικός Προϊόντος: 0807425
Το Farmabike, η ηλεκτροκίνητη πεταλιέρα ενεργητικής και παθητικής εκγύμνασης ( 0807423 ), είναι συσκευή ενεργητικής και παθητικής αποκατάστασης, τόσο για τα πόδια όσο και για τα χέρια. Σταθερό και ανθεκτικό, το Farmabike γυμνάζει άνω άκρα ( υπό προϋποθέσεις ) και κάτω άκρα. Για την καλύτερη εκγύμνα..
139,00€ 155,00€
Κατασκευαστής:: Thera-live Κωδικός Προϊόντος: Thera-1
THERA VITAL Ενεργοπαθητικό ποδήλατο κάτω άκρων προς ενοικίαση !Η τιμή ενοικίασης είναι για 1 μήνα !   Εύκολο στη χρήση.Εργονομικές λαβές και πλήκτρα, ακόμη και για άτομα με μειωμένο κινητικό έλεγχο.  Εναλλακτικές επιλογές:- Λαβή- Υποστήριγμα κνήμης- Μηχανισμός ..
180,00€
Κατασκευαστής:: Alfacare Κωδικός Προϊόντος: AC-3214
Γυμναστής Ενεργητικής Εξάσκησης Μαγνητικός OXYCYCLE I AC-3214O Γυμναστής Oxycycle I χρησιμοποιείται για ασκήσεις των άνω και κάτω άκρων. Η ρυθμιζόμενη αντίσταση σας επιτρέπει να γυμνάσετε προοδευτικά τα άκρα σας. Αυστηρά για ενεργητική εξάσκηση. Ελαφριά και ανθεκτική κατασκευή, με ρυθμιστή ..
339,00€
Κατασκευαστής:: Mobiakcare Κωδικός Προϊόντος: 0807423
Το Farmabike είναι συσκευή ενεργητικής και παθητικής αποκατάστασης, τόσο για τα πόδια όσο και για τα χέρια. Σταθερό και ανθεκτικό, το Farmabike γυμνάζει άνω άκρα ( υπό προϋποθέσεις ) και πόδια ( για καλύτερη στήριξη ποδιών μορείτε να προμηθευτείτε τον κωδικό 0807425 ) προεραιτικά.  (βλ. Φωτογρα..
350,00€
Κατασκευαστής:: MoVeS in Motion Βελγίου Κωδικός Προϊόντος: AC 3212
Γυμναστής ενεργητικής / παθητικής εξάσκησης με πεντάλ   Ο γυμναστής εξάσκησης με πεντάλ Oxycycle 3 της MVS καινοτομεί, συνδυάζοντας σε ένα όργανο την ενεργητική και παθητική εκγύμναση των άκρων. Χάρη στον εργονομικό σχεδιασμό του, μπορεί να χρησιμοποιηθεί οπουδήποτε επι..
599,00€
Κατασκευαστής:: Motomed-reck Κωδικός Προϊόντος: Motomed Loop kidz.l
Θεραπεία κίνησης για μικρά παιδιά. Το να ζήσεις τη φυσική επιθυμία να κινηθείς είναι η μεγαλύτερη ανάγκη για παιδιά και εφήβους. Με το MOTOmed loop kidz ακόμη και τα παιδιά με αναπηρία μπορούν να εκπληρώσουν αυτήν την επιθυμία είτε από καρέκλα, είτε από το αναπηρικό καροτσάκι. Ενεργό, βοηθητικό ή π..
4.700,00€
Κατασκευαστής:: Thera-live Κωδικός Προϊόντος: THERATIGO
Ποδήλατο ενεργοπαθητικής άσκησης άνω και κάτω με έγχρωμη οθόνη 5.7" Ο άριστος συνδυασμός άσκησης για πόδια και χέρια •Χειριστήριο με έγχρωμη οθόνη 5.7" •Στήριγμα άνω άκρων με μακριά βάση στήριξης(μανιβέλα) για μεγάλη κυκλική περιστροφή •Στηρίγματα χεριών •Πετάλια με ρύθμιση ακτίνας σε 2 θέσεις ..
5.150,00€
Κατασκευαστής:: Motomed-reck Κωδικός Προϊόντος: Parkinson Loop p.l
Το MOTOmed Loop p Parkinson επιτρέπει γρήγορες περιστροφές με κινητήρα έως 90 περιστροφές ανά λεπτό (αναγκαστική άσκηση). Οι γρήγορες, καθοδηγούμενες κινήσεις συμβάλλουν στη μείωση του τρόμου, στη βελτίωση της ικανότητας πεζοπορίας και στην καθημερινή διεξαγωγή κινήσεων. Κάλυμμα ποδιών..
5.200,00€
Κατασκευαστής:: Motomed-reck Κωδικός Προϊόντος: Loop.la
Το ηλεκτρονικό ποδήλατο τετραπληγίας MOTOmed loop.la ενηλίκων εντυπωσιάζει με τη μοναδική ψηφιακή του ευφυΐα και την εμφάνισή του. Είναι σχεδιασμένο και την εκγύμναση των άνω και κάτω άκρων ενηλίκων.Με τη χρήση του MOTOmed loop.la οι μύες αιματώνονται και αποκτούν ελαστικότητα, "ξυπνάει" ο μεταβ..
5.250,00€
Κατασκευαστής:: Motomed-reck Κωδικός Προϊόντος: Motomed Loop kidz.la
Θεραπεία κίνησης για μικρά παιδιά. Το να ζήσεις τη φυσική επιθυμία να κινηθείς είναι η μεγαλύτερη ανάγκη για παιδιά και εφήβους. Με το MOTOmed loop kidz ακόμη και τα παιδιά με αναπηρία μπορούν να εκπληρώσουν αυτήν την επιθυμία είτε από καρέκλα, είτε από το αναπηρικό καροτσάκι. Ενεργό, βοηθητικό ή π..
5.700,00€
Κατασκευαστής:: Motomed-reck Κωδικός Προϊόντος: Parkinson Loop p.la
Το MOTOmed Loop p Parkinson επιτρέπει γρήγορες περιστροφές με κινητήρα έως 90 περιστροφές ανά λεπτό (αναγκαστική άσκηση). Οι γρήγορες, καθοδηγούμενες κινήσεις συμβάλλουν στη μείωση του τρόμου, στη βελτίωση της ικανότητας πεζοπορίας και στην καθημερινή διεξαγωγή κινήσεων.  Κάλυμμα ποδιών α..
6.100,00€
Εμφάνιση 1 έως 13 από 13 (1 Σελ.)
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας την πλοήγηση, συμφωνείτε με τη χρήση τους.
Περισσότερες πληροφορίες εδώ