ΜΕΝΟΥ
Καλάθι

MoVeS in Motion Βελγίου

Κατασκευαστής:: MoVeS in Motion Βελγίου Κωδικός Προϊόντος: AC-3226
Βοήθημα άσκησης αλλά και διέγερσης της αφής των άκρων. Βοήθημα  για τη χαλάρωση των μυών και την μείωση της ένταση μέσω της ανακούφισης των σημείων ενεργοποίησης. Βοήθημα για την ενδυνάμωση των άνω και κάτω άκρων, βελτιώνοντας το συντονισμό και την ευκαμψία των μυών. ..
6,00€
Κατασκευαστής:: MoVeS in Motion Βελγίου Κωδικός Προϊόντος: AC-3235
Μπάλα Γυμναστικής 26 cm MSD  Μπάλα για ασκήσεις Pillates και άλλες ασκήσεις γυμναστικής με μαλακή εξωτερική επιφάνεια.Χρώμα μπλε.Διάμετρος 26 cm.  ..
6,50€
Κατασκευαστής:: MoVeS in Motion Βελγίου Κωδικός Προϊόντος: AC-3225
Βοήθημα άσκησης και διέγερσης της αφής των άκρων. Βοήθημα για τη χαλάρωση των μυών και για την μείωση της έντασης μέσω της ανακούφισης των σημείων ενεργοποίησης. Βοήθημα για την ενδυνάμωση των άνω και κάτω άκρων, βελτιώνοντας το συντονισμό και την ευκαμψία των μυών. Χρησιμοποιείται στη ..
8,00€
Κατασκευαστής:: MoVeS in Motion Βελγίου Κωδικός Προϊόντος: AC-3200
Το εύπλαστο υλικό (πλαστελίνη) ασκήσεων Theraflex Putty χρησιμοποιείται για ασκήσεις αποκατάστασης με σκοπό την ενδυνάμωση του χεριού. Χρησιμοποιείται επίσης για την καταπολέμηση του stress.Είναι άοσμο, δεν λεκιάζει και δεν αφήνει κανένα υπόλειμμα στα χέρια του χρήστη.Μη ..
12,50€
Επίθεμα Ζεστό / Κρύο AC 3323 - ALFACARE
-36 %
Κατασκευαστής:: MoVeS in Motion Βελγίου Κωδικός Προϊόντος: 16-202-099
Standard Trisectional 07-010211 AlfaCare 16-202-099Χρησιμοποιούνται για κρυοθεραπεία και θερμοθεραπεία.   Επαναχρησιμοποιούμενα, αποτελεσματικά και οικονομικά (απεριόριστη χρήση).Φιλικά προς το δέρμα - μη τοξικό υλικό κατασκευής από βιοδιασπώμενο gel. Ακόμη και σε θερμοκρασία - 2..
14,00€ 22,00€
Κατασκευαστής:: MoVeS in Motion Βελγίου Κωδικός Προϊόντος: AC 3320
Χρησιμοποιούνται για κρυοθεραπεία και θερμοθεραπεία.  Επαναχρησιμοποιούμενα, αποτελεσματικά και οικονομικά (απεριόριστη χρήση). Φιλικά προς το δέρμα - μη τοξικό υλικό κατασκευής από βιοδιασπώμενο gel. Ακόμη και σε θερμοκρασία - 20 oC παραμένουν μαλακά. Μπορούν να τοποθετηθούν οπουδ..
15,00€
Κατασκευαστής:: MoVeS in Motion Βελγίου Κωδικός Προϊόντος: AC-3101A
Χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με το σωλήνα γυμναστικής MSD - Tube, προσφέροντας ευκολία στη χρήση...
15,00€
Κατασκευαστής:: MoVeS in Motion Βελγίου Κωδικός Προϊόντος: AC-3150
Τροχαλια ασκήσεων ώμου με κορδονιΗ τροχαλία ασκήσεων με κορδόνι της MSD, αποτελεί μια οικονομική και εύχρηστη συσκευή που βοηθά στην αύξηση της εμβέλειας στην κίνηση των ώμων.  Χρησιμοποιείται για την πρόληψη και αποκατάσταση των τραυματισμών των ώμων. Τοποθετείται εύκολα σ..
15,00€
Κατασκευαστής:: MoVeS in Motion Βελγίου Κωδικός Προϊόντος: AC-3145
Αποτελεί ένα εύχρηστο και αποτελεσματικό βοήθημα εξάσκησης αστραγάλων, εναρμονισμένο πλήρως με τα ποιοτικά standards της MVS. Τα πόδια γλιστρούν άνετα στην ελαστική ταινία (latex free) που αποτελείται από δύο ενωμένες θηλιές. Αυτό το σύστημα προοδευτικής εκγύμνασης, διατίθεται σε 4 επίπεδα αντίσταση..
26,00€
Κατασκευαστής:: MoVeS in Motion Βελγίου Κωδικός Προϊόντος: AC-3170
Εξασκητής δακτύλωνΑποτελεί ένα μοναδικό γυμναστή που χωράει στην παλάμη του χρήστη και προσφέρει την ικανότητα να δουλέψει την επιδεξιότητα, την έκταση και την ενδυνάμωση των χεριών, των δακτύλων και του αντίχειρα.Εύκολο στη χρήση καθώς έχει οπές για τα δάκτυλα και τον αντίχειρα. Στη μία π..
28,00€
Δακτυλίδι Γυμναστικής PILATES MAMBO MAX AC 3236
-17 % Μη διαθέσιμο
Κατασκευαστής:: MoVeS in Motion Βελγίου Κωδικός Προϊόντος: AC 3236
Για ασκήσεις ενδυνάμωσης, ισορροπίας, ελαστικότητας και για τη σωστή στάση του σώματος. Προσθέτει ελαφριά αντίσταση σε ασκήσεις Pilates και βοηθά στην εκγύμναση συγκεκριμένων μυϊκών ομάδων. Χρησιμοποιείται συχνά για την τόνωση των χεριών και των μηρών. Κατασκευασμένο από fiberglass, καλυμμένο από..
29,00€ 35,00€
Κατασκευαστής:: MoVeS in Motion Βελγίου Κωδικός Προϊόντος: AC-3141
Μπάρα ασκήσεων  Η ελαστική μπάρα ασκήσεων είναι ειδικά σχεδιασμένη για την αποκατάσταση τραυματισμών του βραχίονα και του ώμου. Επιτρέπει κινήσεις κάμψης - έκτασης και προσαγωγής - απαγωγής. Είναι επίσης ικανή για την κινητοποίηση των μαλακών συνδέσμων.Διατίθεται σε πέντε 5&..
32,00€
Κατασκευαστής:: MoVeS in Motion Βελγίου Κωδικός Προϊόντος: AC-3251
Όργανο για ασκήσεις φυσικής αποκατάστασης κι ισορροπίας. Ιδανικό για την ενδυνάμωση των συνδέσμων των αστραγάλων και των μυών των μηρών. Δεν καταπονεί μύες κι αρθρώσεις. Με αυξανόμενο επίπεδο δυσκολίας (συμπεριλαμβάνεται προσθετο εξάρτημα). Διάμετρος: 42 cm. Μέγιστο βάρος χρήστη 100 Kg.&nbs..
35,00€
Κατασκευαστής:: MoVeS in Motion Βελγίου Κωδικός Προϊόντος: AC-3250
Ο φουσκωτός δίσκος ισορροπίας της MVS ενδείκνυται για ασκήσεις φυσικής αποκατάστασης κι ισορροπίας για την ενδυνάμωση αστραγάλων και μηρών. Διάμετρος 45cm. Μέγιστο βάρος χρήστη 100Kg...
35,00€
Κατασκευαστής:: MoVeS in Motion Βελγίου Κωδικός Προϊόντος: AC 3270
Συνίσταται για ασκήσεις φυσικοθεραπείας, ισορροπίας και συντονισμού. Χρησιμοποιείται σαν ενεργητικό και δυναμικό κάθισμα αφού βελτιώνει τη στάση του σώματος και γυμνάζει τους μύες της πλάτης. Διάμετρος: 33 cm, Ύψος: 7 cm.  ..
35,00€
Κατασκευαστής:: MoVeS in Motion Βελγίου Κωδικός Προϊόντος: AC 3232
Το σετ περιλαμβάνει:1 στρώμα yoga από PVC,  80 cm (Μ) x 60 cm (Π) x 1 0.40 cm (Υ) 2 τουβλάκια αφρολέξ για yoga 1 ιμάντα yoga με ασφάλεια..
35,00€
Εμφάνιση 1 έως 16 από 23 (2 Σελ.)