ΜΕΝΟΥ
Καλάθι

Τρισδιάστατες Ορθοπεδικές Κατασκευές 3D Printed

Η νέα υπηρεσία που προσφέρουμε στην orthomedicare !

Η νέα τεχνολογία 3D printed κηδεμόνων στον χώρο της αποκατάστασης προσφέρει καινοτόμες κατασκευές εξατομικευμένες για εσάς ανάλογα με την πάθησή σας.

Η μέτρηση γίνεται με τη μέθοδο του 3D scanning όπου αποτυπώνεται ψηφιακά το μέλος που θέλουμε να κατασκευάσουμε κηδεμόνα και παραδίδεται σε 5-6 εργάσιμες ημέρες.

Για ποιες περιπτώσεις μπορούμε να σας κατασκευάσουμε 3D printed κηδεμόνες;

  • Μάσκα προστασίας προσώπου για κάταγμα ζυγωματικών ή μύτης   
  • Νάρθηκες χεριού ή δακτύλων για κατάγματα ή θλαστικά τραύματα ( ενηλίκων , παιδικά )
  • Νάρθηκες ηρεμίας χεριού παιδικοί ( νευρολογικοί ή ορθοπεδικοί )
  • Ορθωτικά πέλματα 3D printed  

Η μέτρηση πραγματοποιείται κατόπιν τηλ, ραντεβού

Κατασκευαστής:: Ortho-Solutions Κωδικός Προϊόντος: Έσω Παιδικός 3d
..
Καλέστε για τιμή
Κατασκευαστής:: Ortho-Solutions Κωδικός Προϊόντος: Boxer 3D
Νάρθηκας 4ου και 5ου μετακαρπίου κατασκευασμένος από υποαλλεργικό υψηλής ποιότητας υλικό, αεριζόμενος. Διαθέτει τρεις ιμάντες σταθεροποίησης για καλή στήριξη του νάρθηκα και εφαρμογή.Αφήνει ελεύθερο τον μέσο, δείκτη και αντίχειρα ενώ περιορίζει την κινητικότητα του παράμεσου και μικρού δακτύλου..
79,00€
Κατασκευαστής:: Ortho-Solutions Κωδικός Προϊόντος: PXK 3D
Ισχυρός νάρθηκας από αντιαλλεργικό υψηλής ποιότητας υλικό.Διαθέτει τρεις ιμάντες σταθεροποίησης για καλή στήριξη και εφαρμογή.Ανοιχτός στον αντίχειρα.Κατασκευή κατόπιν ραντεβού για την λήψη μέτρων 3D scan στο χώρο μαςΕνδείξειςΜετεγχειρητική και συντηρητική αποκατάσταση σε τενοντίτιδα καρπούΡευματοει..
79,00€
Κατασκευαστής:: Ortho-Solutions Κωδικός Προϊόντος: PXK child 3d
Βοήθημα για υιοθέτηση σωστής στάσης του καρπού. Εξασφαλίζει την πλήρη ενίσχυση και σταθερότητα του καρπού και του αντίχειρα.Κατασκευή της βάσης από αεριζόμενο άκαμπτο πλαστικό υψηλής ποιότητας και αντοχής που διατηρεί την άκρα Χείρα σε ουδέτερη θέση.Ιδανικός και σε νευρολογικές παθήσεις.&n..
79,00€
Πέλμα Ορθοπεδικό 3d Printed
-10 %
Κατασκευαστής:: Orthomedicare Κωδικός Προϊόντος: PELMA_3D
Πόνος σε φτέρνα και ποδική καμάρα του ποδιού σας, χρόνιες ενοχλήσεις που δεν υποχωρούν;Σας κατασκευάζουμε στο εργαστήριό μας  κορυφαίας ποιότητας ορθοπεδικά πέλματα 3D Printed με αποφόρτιση σε ποδική καμάρα και φτέρνα, υποστήριξη στην βάση του πέλματος ώστε να ανακουφίσετε τα πόδια σας .Τ..
95,00€ 105,00€
Κατασκευαστής:: Ortho-Solutions Κωδικός Προϊόντος: Face 3D
Η αθλητική προστατευτική μάσκα κατασκευάζεται με την μέθοδο της προσθετικής κατασκευής (Additive Manufacturing) ευρύτερα γνωστή ως τρισδιάστατη εκτύπωση (3D Printing).Ο παραμετροποιημένος σχεδιασμός και η κατασκευή της μάσκας γίνεται κατόπιν λήψης  σωματομετρικών στοιχείων του εμπρόσθιο..
259,00€
Εμφάνιση 1 έως 6 από 6 (1 Σελ.)