ΜΕΝΟΥ
Καλάθι

Ortho-Solutions

Κατασκευαστής:: Ortho-Solutions Κωδικός Προϊόντος: 711019 EOPYY
Έχετε τη δυνατότητα αγοράς με συνταγή ΕΟΠΥΥ με κωδικό 00111 Ορθοπεδική Ζώνη Τύπου Goldwait Ζώνη "Goldwait" από ελαστικό υφαντό ύφασμα με πολύ καλή εφαρμογή και στήριξη.Διαθέτει 4 μεταλλικές ενισχυμένες ορθοπεδικές μπανέλες. Επιπλέον διαθέτει ρυθμιζόμενους και αυτοκόλλητους ιμάντες για αύξηση της σ..
Καλέστε για τιμή
Κατασκευαστής:: Ortho-Solutions Κωδικός Προϊόντος: 711020 EOPYY
Έχετε τη δυνατότητα αγοράς με συνταγή ΕΟΠΥΥ με κωδικό 00111 Ζώνη Τύπου Goldwait​ Ζώνη 20 εκ. από ελαστικό υφαντό ύφασμα με πολύ καλή εφαρμογή. Διαθέτει 4 μεταλλικές  ενισχυμένες ορθοπεδικές μπανέλες. Επιπλέον διαθέτει ρυθμιζόμενους και αυτοκόλλητους ιμάντες για αύξηση της συμπίεσης και ..
Καλέστε για τιμή
Κατασκευαστής:: Ortho-Solutions Κωδικός Προϊόντος: 711016 EOPYY
Έχετε τη δυνατότητα αγοράς με συνταγή ΕΟΠΥΥ με κωδικό 00111 Ορθοπεδική Ζώνη Τύπου Lombostate Ζώνη οσφύος 24 εκ. «Lombostate» με Συμπαγές ύφασμα και Αντιαλλεργικό υλικό.Καλής ποιότητας αυτοκόλλητο velcro για σκληρή χρήση. 6 μήνες εγγγύηση ( στο velcro ) από την ημερομηνία αγοράς ! Τέλεια εφαρμο..
Καλέστε για τιμή
Κηδεμόνας Boston Σκολίωσης Ortho-Solutions
Κατόπιν Παραγγελίας
Κατασκευαστής:: Ortho-Solutions Κωδικός Προϊόντος: VP 71170
Κατασκευασμένος από θερμοπλαστικό υλικό κατόπιν λήψεως εκμαγείου και διαμόρφωσής του, ανάλογα με την περίπτωση. Ενδείκνυται για ασθενείς με κύφωση, πλάγια κύρτωση της σπονδυλικής στήλης, που συγχρόνως στρίβει και τον κορμό ( παιδική ή ιδιοπαθής σκολίωση ), στροφή των σπονδύλων και γενικότερα σε περ..
Καλέστε για τιμή
Κηδεμόνας Κνημοποδικός Έξω Υποδήματος με Ελατήριο Ανύψωσης Τύπου ΚΛΕΤΖΑΚ Ortho-Solutions Κηδεμόνας Κνημοποδικός Έξω Υποδήματος με Ελατήριο Ανύψωσης Τύπου ΚΛΕΤΖΑΚ Ortho-Solutions
Κατόπιν Παραγγελίας
Κατασκευαστής:: Ortho-Solutions Κωδικός Προϊόντος: KL01
Κνημοποδικός νάρθηκας Μπότα με ΚLETZAK Κνημοποδικός νάρθηκας απο κράμα αλουμινίου με ελατήριο ανύψωσης τύπου Κletzak και άρθρωση στην ποδοκνημική. Κατασκευάζεται κατόπιν λήψεως μέτρων , είναι από μαλακό δέρμα .Ενδείξεις: Πάρεση περονιαίου. ημιπληγίαΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ..
Καλέστε για τιμή
Κηδεμόνας Κνημοποδικός Έσω Υποδήματος με Ελατήριο Ανύψωσης Orthosolutions Κηδεμόνας Κνημοποδικός Έσω Υποδήματος με Ελατήριο Ανύψωσης Orthosolutions
Κατόπιν Παραγγελίας
Κατασκευαστής:: Ortho-Solutions Κωδικός Προϊόντος: VP 71162
Είναι ένας αρθρωτός κνημοποδικός κηδεμόνας από θερμοπλαστικό υλικό, με ελατήριο ανύψωσης πέλματος κατόπιν λήψεως γύψινου προπλάσματος. Το ελατήριο είναι ρυθιζόμενο καθώς και το εύρος κίνησης της άρθρωσης για να διευκολύνει τον ασθενή στη βάδιση. Σε περίπτωση έντονης ραιβοποδίας υπάρχει η δυνατότητ..
Καλέστε για τιμή
Κατασκευαστής:: Ortho-Solutions Κωδικός Προϊόντος: 711039-eopyy
Ο Κηδεμόνας ραχαιοσφυϊκός με σταθερό στήριγμα ράχης, χρησιμοποιείται για σταθεροποίηση της σπονδυλικής στήλης. Δυνατότητα ρύθμισης υπομασχαλίων για καλύτερο έλεγχο έκτασης κορμού. Κατά μήκος των ραχιαίων υπάρχουν παράλληλα 2 μεταλλικές εύκαμπτες μπάρες αλουμινίου ( για να προσαρμόζονται ..
Καλέστε για τιμή
Κηδεμόνας τύπου Boston Κύφωσης Orthosolutions
Κατόπιν Παραγγελίας
Κατασκευαστής:: Ortho-Solutions Κωδικός Προϊόντος: VP 71169
Κατασκευασμένος από θερμοπλαστικό υλικό κατόπιν λήψεως εκμαγείου και διαμόρφωσής του, ανάλογα με την περίπτωση. Ενδείκνυται για ασθενείς με κύφωση, σφηνοειδή παραμόρφωση των σπονδύλων και γενικότερα σε περιπτώσεις ευθυγράμμισης της σπονδυλικής στήλης. Επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε κατάγμα..
Καλέστε για τιμή
Κνημοποδικός Κηδεμόνας Έσω Υποδήματος KLETZAK Ortho-Solutions
Κατόπιν Παραγγελίας
Κατασκευαστής:: Ortho-Solutions Κωδικός Προϊόντος: TS_02
ΚΝΗΜΟΠΟΔΙΚΟΣ ΚΗΔΕΜΟΝΑΣ ΑΠΟ ΘΕΡΜΟΠΛΑΣΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΤΥΠΟΥ ΚΛΕΤΖΑΚ σε απίστευτη τιμή !!!Είναι ένας αρθρωτός κνημοποδικός κηδεμόνας από θερμοπλαστικό υλικό, με ελατήριο ανύψωσης πέλματος . Το ελατήριο είναι ρυθιζόμενο για να ώστε να αυξάνεται η ένταση του και να ανυψώνει το πέλμα για να διευκολύνει το..
Καλέστε για τιμή
Κνημοποδικός Κηδεμόνας Σταθερός Ortho-Solutions Κνημοποδικός Κηδεμόνας Σταθερός Ortho-Solutions
Κατόπιν Παραγγελίας
Κατασκευαστής:: Ortho-Solutions Κωδικός Προϊόντος: ORT-15
Ο κηδεμόνας αυτός έχει την δυνατότητα να φορεθεί μέσα από ένα οποιοδήποτε παπούτσι και έτσι δεν απαιτείται η κατασκευή ειδικών ορθοπεδικών μποτινίων. Ιδανικό για περιπτώσεις ασθενών ( νευρολογικά περιστατικά ) που έχουν ιπποποδία, βλαισοποδία - ραιβοποδία και δεν μπορούν να βαδίσουν σωστά! Υλικό κ..
Καλέστε για τιμή
Μηροκνημικός Κηδεμόνας με Άρθρωση Κλέτζακ στην Ποδοκνημική Orthosolutions
Κατόπιν Παραγγελίας
Κατασκευαστής:: Ortho-Solutions Κωδικός Προϊόντος: VP 71164
ΜΗΡΟΚΝΗΜΟΠΟΔΙΚΟΣ ΚΗΔΕΜΟΝΑΣ ΕΣΩ ΥΠΟΔΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΛΑΤΗΡΙΟ ΑΝΥΨΩΣΗΣ ΠΕΛΜΑΤΟΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΛΗΨΕΩΣ ΓΥΨΙΝΟΥ ΠΡΟΠΛΑΣΜΑΤΟΣ   Είναι μια κατασκευή από θερμοπλαστικό υλικό, με μεταλλικά αντιστηρίγματα, με ειδική άρθρωση και ασφάλεια γόνατος και ειδική άρθρωση στην ποδοκνημική. Η άρθρωση αυτή δίνει στον ..
Καλέστε για τιμή
Μηροκνημικός Κηδεμόνας με Ατέρμονα Κοχλία Εκτατικός Ortho-Solutions Μηροκνημικός Κηδεμόνας με Ατέρμονα Κοχλία Εκτατικός Ortho-Solutions
Κατόπιν Παραγγελίας
Κατασκευαστής:: Ortho-Solutions Κωδικός Προϊόντος: VP 71165
Ειδική κατασκευή μηροκνημικού κηδεμόνα μετά από λήψη μέτρων. Διαθέτει ειδική άρθρωση με ατέρμονα κοχλία για να επιτυγχάνεται προοδευτική κάμψη ή έκταση του μέλους.Ενδείξεις :Μεταβολή του άξονα της άρθρωσης Σύγκαμψη της άρθρωσης του γόνατος μετά από ακινητοποίηση σε περιπτώσεις :- Μετά ..
Καλέστε για τιμή
Μηροκνημικός Κηδεμόνας Υπερέκτασης Ortho-Solutions
Κατόπιν Παραγγελίας
Κατασκευαστής:: Ortho-Solutions Κωδικός Προϊόντος: Ort-13
Ειδική κατασκευή μηροκνημικού κηδεμόνα μετά από λήψη μέτρων. Διαθέτει ειδική ελεύθερη άρθρωση, επιτρέπει την φυσιολογική κίνηση εντός του φυσιολογικού εύρους, προστατεύει την υπερέκταση του μέλους και κατ επέκταση προστατεύει το γόνατο.Ενδείξεις :Μεταβολή του άξονα της άρθρωσης Σύγκαμψη τη..
Καλέστε για τιμή
Μηροκνημοποδικός Κηδεμόνας με Άρθρωση Κλέτζακ Έξω Υποδήματος Orthosolutions
Κατόπιν Παραγγελίας
Κατασκευαστής:: Ortho-Solutions Κωδικός Προϊόντος: VP 71165
ΜΗΡΟΚΝΗΜΟΠΟΔΙΚΟΣ ΚΗΔΕΜΟΝΑΣ ΕΞΩ ΥΠΟΔΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΛΑΤΗΡΙΟ ΑΝΥΨΩΣΗΣ ΠΕΛΜΑΤΟΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΛΗΨΕΩΣ ΓΥΨΙΝΟΥ ΠΡΟΠΛΑΣΜΑΤΟΣ   Είναι μια κατασκευή από θερμοπλαστικό υλικό, με μεταλλικά αντιστηρίγματα, με ειδική άρθρωση και ασφάλεια γόνατος και ειδική άρθρωση στην ποδοκνημική, με κατασκευή ανάλογου υποδ..
Καλέστε για τιμή
Κατασκευαστής:: Ortho-Solutions Κωδικός Προϊόντος: Έσω Παιδικός 3d
..
Καλέστε για τιμή
Κατασκευαστής:: Ortho-Solutions Κωδικός Προϊόντος: 711013 EOPYY
Ισχυρή ζώνη οσφύος ελαστική, με διπλή υφασμάτινη σταθερή, βαμβακερή και υποαλλεργική ενίσχυση στην οσφυϊκή χώρα.Τέσσερεις οπίσθιες μπανέλες. Ύψος πίσω 24cm, εμπρός 16cm.Αυτοκόλλητο κλείσιμο εμπρός με velcro το οποίο διαθέτει 6 μήνες εγγύηση.Πλένεται!Έχετε τη δυνατότητα αγοράς με συνταγή..
Καλέστε για τιμή
Εμφάνιση 1 έως 16 από 146 (10 Σελ.)