ΜΕΝΟΥ
Καλάθι

Ειδικής κατασκευής

Κατασκευαστής:: VITA Κωδικός Προϊόντος: 06-2-156
   ΜΕΤΕΓΧΕΙΡΗΤΙΚΟ ΥΠΟΔΗΜΑ “POST-OP“06-2-156 Μετεγχειρητικό υπόδημα με άκαμπτη σόλα αντιολισθητική η οποία απορροφά τους κραδασμούςΜαλακή επένδυση αντιαλεργική στο εσωτερικό του πέλματος και διατίθενται μεγάλοι ιμάντες για μεγάλες περιδέσεις του άκρου ποδός   Ενδείξεις:Οστε..
30,20€
Γυναικείο Ειδικό Υπόδημα Μαλακό με Προσθαφαιρούμενους Πάτους
4 έως 7 ημέρες
Κωδικός Προϊόντος: ginaikeio-eidiko-ipodima
Ειδικό γυναικείο υπόδημα με προσθαφαιρούμενο πέλμα το οποίο είναι κατασκευασμένο από δέρμα και μαλακό υλικό. Ιδανικό για περιπτώσεις που υπάρχουν προβλήματα χωρητικότητας στο κουντουπιέ, στο κότσι και στα δάχτυλα (κάλλοι, σφυροδαχτυλία κ.ά. παθήσεις των ποδιών).  Κατάλληλο και για διαβητικούς..
149,00€
Ανδρικό Μποτάκι Ορθοπεδικό Ειδικής Κατασκευής
4 έως 7 ημέρες
Κωδικός Προϊόντος: eidiko-mpotaki
Ορθοπεδικό μποτάλι με προσθαφαιρούμενο πέλμα το οποίο ενδείκνειται για προσθήκη κατασκευής. Είναι κατασκευασμένο από δέρμα και μαλακό υλικό στο σημείο του κουντουπιέ και των δαχτύλων. Ιδανικό για περιπτώσεις που υπάρχουν προβλήματα χωρητικότητας στο κουντουπιέ, στο κότσι και στα δάχτυλα (κάλλοι, σ..
159,00€
Ανδρικό Ορθοπεδικό Ειδικό Υπόδημα Ανδρικό Ορθοπεδικό Ειδικό Υπόδημα
4 έως 7 ημέρες
Κωδικός Προϊόντος: andriko-eidiko-ipodima
Ειδικό ανδρικό υπόδημα με προσθαφαιρούμενο πέλμα το οποίο είναι κατασκευασμένο από δέρμα και μαλακό υλικό. Ιδανικό για περιπτώσεις που υπάρχουν προβλήματα χωρητικότητας στο κουντουπιέ, στο κότσι και στα δάχτυλα (κάλλοι, σφυροδαχτυλία κ.ά. παθήσεις των ποδιών).  Κατάλληλο και για διαβητικούς α..
159,00€
Ορθοπεδικά υποδήματα ειδικά με αποφόρτιση στα δάκτυλα χωρίς κορδόνια
4 έως 7 ημέρες
Κωδικός Προϊόντος: eidiko_ipodima
Ορθοπεδικό υπόδημα με προσθαφαιρούμενο πέλμα το οποίο ενδείκνειται για προσθήκη κατασκευής. Είναι κατασκευασμένο από δέρμα και μαλακό υλικό στο σημείο του κουντουπιέ και των δαχτύλων. Ιδανικό για περιπτώσεις που υπάρχουν προβλήματα χωρητικότητας στο κουντουπιέ, στο κότσι και στα δάχτυλα (κάλλοι, σφ..
159,00€
Ειδικό Υπόδημα για Ποδοκνημικό Κηδεμόνα με Ανοιχτή Πτέρνα Ειδικό Υπόδημα για Ποδοκνημικό Κηδεμόνα με Ανοιχτή Πτέρνα
-42 % 4 έως 7 ημέρες
Κωδικός Προϊόντος: ipodima_kidemona
Είναι κατασκευασμένα από πολύ μαλακό δέρμα με εξωτερικές ραφές τα οποία είναι κατάλληλα ακόμα και για διαβητικούς ασθενείς. Το πέλμα του παπουτσιού είναι ειδικά διαμορφωμένο ώστε να σταθεροποιεί σε πτέρνα και μετατάρσιο και να διευκολύνει στην ισορροπία κατά τη βάδιση. Περιέχει ειδικό αποσπώμενο πάτ..
169,00€ 289,00€
Εμφάνιση 1 έως 6 από 6 (1 Σελ.)
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας την πλοήγηση, συμφωνείτε με τη χρήση τους.
Περισσότερες πληροφορίες εδώ