ΜΕΝΟΥ
Καλάθι

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΟΡΘΩΣΗ ΠΟΔΟΚΝΗΜΙΚΗΣ DYNA ANKLE ΤΗΣ OTTOBOCK ΔΕΞΙ

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΟΡΘΩΣΗ ΠΟΔΟΚΝΗΜΙΚΗΣ DYNA ANKLE ΤΗΣ OTTOBOCK ΔΕΞΙ
ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΟΡΘΩΣΗ ΠΟΔΟΚΝΗΜΙΚΗΣ DYNA ANKLE ΤΗΣ OTTOBOCK ΔΕΞΙ
ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΟΡΘΩΣΗ ΠΟΔΟΚΝΗΜΙΚΗΣ DYNA ANKLE ΤΗΣ OTTOBOCK ΔΕΞΙ
ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΟΡΘΩΣΗ ΠΟΔΟΚΝΗΜΙΚΗΣ DYNA ANKLE ΤΗΣ OTTOBOCK ΔΕΞΙ
ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΟΡΘΩΣΗ ΠΟΔΟΚΝΗΜΙΚΗΣ DYNA ANKLE ΤΗΣ OTTOBOCK ΔΕΞΙ
 • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
 • Κωδικός Προϊόντος: DYNA/ANKLE ΔΕΞΙ
214,00€

Διαθέσιμες Επιλογές

Η δυναμική όρθωση αστραγάλου Dyna Ankle στηρίζει το πόδι σε ήπια στάση πρηνισμού και ραχιαίας κάμψης. Διαθέτει ιμάντες τοποθετημένους με τρόπο που να αφήνουν το εξωτερικό μέρος του αστραγάλου ελεύθερο, αποφεύγοντας την πίεση σε εκείνο το σημείο.

Υλικό κατασκευής : πολυπροπυλαίνιο. Θερμοδιαμορφόσιμη όρθωση.

- Μπορεί να χρησιμοποιείται όλο το εικοσιτετράωρο.

- Διαθέτει πλαίσιο μεσοραχιαίας σταθερότητας με ενσωματωμένη θέση πρηνισμού,.

- Μπορεί να εφαρμοστεί αμέσως μετά τον τραυματισμό, αφήνοντας την εξωτερική άρθρωση του αστραγάλου ελεύθερη.

- Ο πάγος μπορεί να εφαρμοστεί και με την όρθωση τοποθετημένη.

- Μπορεί να φορεθεί με το παπούτσι.

- Μπορεί να φορεθεί το βράδυ για ασφάλεια.

- Αδιάβροχη.

- Εύκολη στον καθαρισμό.

 

  Το μέγεθος της όρθωσης ακολουθεί το νούμερο του παπουτσιού και διατίθεται σε 4 μεγέθη:

  35-37, 37-39, 39-41, 41-44.
   

  Αντικατάσταση κάθε 2-3 χρόνια

  Τρόποι αποστολής


  1. Σε περίπτωση παραδόσεων μεγάλου όγκου (πχ αμαξίδια, συμπυκνωτές, κρεβάτια, κλπ, ή παραγγελίες που περιέχουν πολλά τεμάχια με συνολικό μεγάλο όγκο), το κόστος μεταφοράς θα καθορίζεται αφότου παραλάβουμε την παραγγελία και θα ενημερώνεστε ΠΡΙΝ την αποστολή, για αποφυγή παρεξηγήσεων και για να μην προκύψουν ακυρωτικά μεταφορικά έξοδα. Εάν έχετε ήδη κάνει πληρωμή με βάση τον απλό υπολογισμό που γίνεται στην ηλεκτρονική αγορά, θα ορίσουμε μαζί και τον τρόπο με τον οποίο θα καταβάλλετε τυχόν επιπλέον κόστος. Αυτό ισχύει διότι είναι αδύνατο με τα τεχνικά μέσα που διαθέτουμε να υπολογίζονται αυτόματα πριν την ολοκλήρωση αγοράς.
  2. Σε περίπτωση που η παράδοση των προϊόντων αφορά την αλλοδαπή (χώρες εκτός Ελλάδας), ισχύει ότι και στις μεγάλου όγκου παραγγελίες. Δηλαδή, λόγω του ότι είναι αδύνατο να υπολογιστούν αυτόματα τα μεταφορικά, καθώς και τα έξοδα τελωνείου (χώρες εκτός ΕΕ) κλπ, το κόστος μεταφοράς θα καθορίζεται αφότου παραλάβουμε την παραγγελία και θα ενημερώνεστε ΠΡΙΝ την αποστολή, για αποφυγή παρεξηγήσεων και για να μην προκύψουν ακυρωτικά μεταφορικά έξοδα.
  3. Εάν έχετε ήδη κάνει πληρωμή με βάση τον απλό υπολογισμό που γίνεται στην ηλεκτρονική αγορά, θα ορίσουμε μαζί και τον τρόπο με τον οποίο θα καταβάλλετε τυχόν επιπλέον κόστος. Επιπρόσθετα, οι συναλλαγές μεταξύ χωρών της ΕΕ γίνονται χωρίς την επιβάρυνση ΦΠΑ.
  4. Μετά την κατάθεση των χρημάτων παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα λογιστηρίου της εταιρίας μας στέλνοντας ένα e-mail στο info@orthomedicare.com.gr για να γνωστοποιήσετε ότι έγινε η κατάθεση ή τηλεφωνικά στο 210-5914944-2105914967 ή μέσω fax στο 210-5914967.

  Οι όροι αυτοί ισχύουν και για παραγγελίες άνω των 90€ εκτός Αττικής και άνω των 50€  για εντός Αττικής !

  Ελάχιστο κόστος αποστολής - μεταφορικά έξοδα είναι τα 4
   και το κόστος αντικαταβολής είναι τα 2€.
  Χρόνοι Παράδοσης

  Η ORTHOMEDICARE επιφυλάσσεται ως προς το χρόνο παράδοσης των εμπορευμάτων στις περιπτώσεις ανωτέρας βίας. Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.orthomedicare.com.gr ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητας τους.
  Για παραγγελίες εντός της ημέρας έως 14:00 μμ , παραδίδονται αυθημερόν εντός Αττικής και εντός 24 ωρών στην υπόλοιπη Ελλάδα και εντός 48 ωρών στην Κύπρο με αντικαταβολή στο χώρο σας !
  Για τα διαθέσιμα προϊόντα οι γενικοί χρόνοι παράδοσης είναι: Εντός Αττικής 0-2 εργάσιμες ημέρες, εκτός Αττικής ηπειρωτική Ελλάδα 1-3 εργάσιμες ημέρες, εκτός Αττικής νησιωτική Ελλάδα 1-4 εργάσιμες ημέρες.
  Οι ώρες και ημέρες παράδοσης είναι: Για τα καταστήματά μας οι ώρες λειτουργίας τους, για τα δικά μας οχήματα Δευτέρα με Παρασκευή 08.30 – 15.30, για τα courier καθημερινές 9.00-18.00, και για τις μεταφορικές (πρακτορεία κλπ) κατόπιν συνεννόησης με τον μεταφορέα.

  Στόχος μας : η εντιμότητα, η υπευθυνότητα απένατί σας, η αξιοπιστία, οι ανταγωνιστικές τιμές, η άμεση εξυπηρέτηση και η υψηλή ποιότητα προϊόντων και παροχή υπηρεσιών !

  Γράψτε μια αξιολόγηση

  Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε
  Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας την πλοήγηση, συμφωνείτε με τη χρήση τους.
  Περισσότερες πληροφορίες εδώ