espa

Κνημοποδικός Νάρθηκας Λειτουργικός AFO 10F Fixation από ανθρακονήματα

-8% Κατόπιν Παραγγελίας Κατόπιν Παραγγελίας
Κωδικός Προϊόντος: AFO 10F
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Παραγγελίας
530,00€ 490,00€

Διαθέσιμες Επιλογές


* Πλευρά:* Μέγεθος:Ποσότητα: Αποκτήστε το

2105914944

Σύστημα ποιότητας ISO Medical 13485 και ΔΥB 1348/2004

Αντικαταβολή - POS και όλες οι πιστωτικές - χρεωστικές κάρτες

Τρόποι αποστολής


 1. Σε περίπτωση παραδόσεων μεγάλου όγκου (πχ αμαξίδια, συμπυκνωτές, κρεβάτια, κλπ, ή παραγγελίες που περιέχουν πολλά τεμάχια με συνολικό μεγάλο όγκο), το κόστος μεταφοράς θα καθορίζεται αφότου παραλάβουμε την παραγγελία και θα ενημερώνεστε ΠΡΙΝ την αποστολή, για αποφυγή παρεξηγήσεων και για να μην προκύψουν ακυρωτικά μεταφορικά έξοδα. Εάν έχετε ήδη κάνει πληρωμή με βάση τον απλό υπολογισμό που γίνεται στην ηλεκτρονική αγορά, θα ορίσουμε μαζί και τον τρόπο με τον οποίο θα καταβάλλετε τυχόν επιπλέον κόστος. Αυτό ισχύει διότι είναι αδύνατο με τα τεχνικά μέσα που διαθέτουμε να υπολογίζονται αυτόματα πριν την ολοκλήρωση αγοράς.
 2. Σε περίπτωση που η παράδοση των προϊόντων αφορά την αλλοδαπή (χώρες εκτός Ελλάδας), ισχύει ότι και στις μεγάλου όγκου παραγγελίες. Δηλαδή, λόγω του ότι είναι αδύνατο να υπολογιστούν αυτόματα τα μεταφορικά, καθώς και τα έξοδα τελωνείου (χώρες εκτός ΕΕ) κλπ, το κόστος μεταφοράς θα καθορίζεται αφότου παραλάβουμε την παραγγελία και θα ενημερώνεστε ΠΡΙΝ την αποστολή, για αποφυγή παρεξηγήσεων και για να μην προκύψουν ακυρωτικά μεταφορικά έξοδα.
 3. Εάν έχετε ήδη κάνει πληρωμή με βάση τον απλό υπολογισμό που γίνεται στην ηλεκτρονική αγορά, θα ορίσουμε μαζί και τον τρόπο με τον οποίο θα καταβάλλετε τυχόν επιπλέον κόστος. Επιπρόσθετα, οι συναλλαγές μεταξύ χωρών της ΕΕ γίνονται χωρίς την επιβάρυνση ΦΠΑ.
 4. Μετά την κατάθεση των χρημάτων παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα λογιστηρίου της εταιρίας μας στέλνοντας ένα e-mail στο info@orthomedicare.com.gr για να γνωστοποιήσετε ότι έγινε η κατάθεση ή τηλεφωνικά στο 210-5914944-2105914967 ή μέσω fax στο 210-5914967.

Οι όροι αυτοί ισχύουν και για παραγγελίες άνω των 90€ εκτός Αττικής και άνω των 50€  για εντός Αττικής !

Ελάχιστο κόστος αποστολής - μεταφορικά έξοδα είναι τα 4
και το κόστος αντικαταβολής είναι τα 2€.

 


Χρόνοι Παράδοσης

contact

Η ORTHOMEDICARE επιφυλάσσεται ως προς το χρόνο παράδοσης των εμπορευμάτων στις περιπτώσεις ανωτέρας βίας. Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.orthomedicare.com.gr ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητας τους.
Για παραγγελίες εντός της ημέρας έως 14:00 μμ , παραδίδονται αυθημερόν εντός Αττικής και εντός 24 ωρών στην υπόλοιπη Ελλάδα και εντός 48 ωρών στην Κύπρο με αντικαταβολή στο χώρο σας !
Για τα διαθέσιμα προϊόντα οι γενικοί χρόνοι παράδοσης είναι: Εντός Αττικής 0-2 εργάσιμες ημέρες, εκτός Αττικής ηπειρωτική Ελλάδα 1-3 εργάσιμες ημέρες, εκτός Αττικής νησιωτική Ελλάδα 1-4 εργάσιμες ημέρες.
Οι ώρες και ημέρες παράδοσης είναι: Για τα καταστήματά μας οι ώρες λειτουργίας τους, για τα δικά μας οχήματα Δευτέρα με Παρασκευή 08.30 – 15.30, για τα courier καθημερινές 9.00-18.00, και για τις μεταφορικές (πρακτορεία κλπ) κατόπιν συνεννόησης με τον μεταφορέα.

Στόχος μας : η εντιμότητα, η υπευθυνότητα απένατί σας, η αξιοπιστία, οι ανταγωνιστικές τιμές, η άμεση εξυπηρέτηση και η υψηλή ποιότητα προϊόντων και παροχή υπηρεσιών !

Κνημοποδικός Νάρθηκας Λειτουργικός AFO 10F Fixation από ανθρακονήματα

Κνημοποδικός Νάρθηκας Λειτουργικός έσω υποδήματος AFO 10F Fixation από ανθρακονήματα
 

Έχει σχεδιαστεί για να μεγιστοποιήσει τη στήριξη αστράγαλο και παρέχει βέλτιστο εμβιομηχανικό κύκλο του βαδίσματος.

Αυτός ο λειτουργικός ποδοκνημικός νάρθηκας επιτρέπει στον ασθενή να έχει έσω-έξω έλεγχο του ποδιού και του αστραγάλου λόγω της ισχυρής πλευρικής στερέωσης της κνήμης.

Ο ειδικός σχεδιασμός της κνημιαίας θήκης, επιτρέπει τη μέγιστη πλευρική στήριξη κατά τη διάρκεια της βάδισης ιδιαίτερα εάν υπάρχει αστάθεια στην ποδοκνημική άρθρωση. 

Ενδείξεις:

 •      Σοβαρό Drop-foot
 •      Ιπποποδία
 •      Πελματιαία κάμψη
 •      Πάρεση περονιαίου νεύρου
 •      Σοβαρή αστάθεια στον αστράγαλο
 •      Σπαστικότητα
 •      Μετά από επέμβαση
 •      Ιδιοδεκτικό έλλειμμα
 •      Αρθρίτιδα αστραγάλου

Αντενδείξεις:

 •      κιρσούς
 •      φλεγμονώδεις και παθήσεις του δέρματος
 •      οίδημα
 •      ψυχικές ασθένειες

 

Νούμερο παπουτσιού

34-36 36-39 39-42 42-45 45-47
Ύψος νάρθηκα 33 35 36 37
39
 

Τα μεγέθη είναι ανά 2 νούμερα και κόβονται εύκολα με ψαλίδι για να ταιριάξουν στο νουμερό σας,
Επιλέγετε το μεγαλύτερο ( π.χ όταν θέλετε το 34, επιλέγετε το 36 ).
Δεν υπάρχουν κριτικές για το προϊόν.

Γράψτε μια κριτική

Το Όνομά σας:


Η Κριτική σας: Σημείωση: Η HTML δε μεταφράζεται!

Βαθμολογία: Κακή           Καλή

Εισάγετε τον κωδικό στο παρακάτω πλαίσιο:

captcha