ΜΕΝΟΥ
Καλάθι

ERHEM

Δυναμικός Παιδικός Σταθεροποιητής Στάσης Σώματος Erhem KANGAROO Δυναμικός Παιδικός Σταθεροποιητής Στάσης Σώματος Erhem KANGAROO
ΝΕΟ 4 έως 7 ημέρες
Κατασκευαστής:: ERHEM Κωδικός Προϊόντος: KANGAROO
Η συμπίεση φέρνει θετικά αποτελέσματα στη λειτουργική κινητικότητα του ατόμου και βελτιώνει τη στάση σώματος. Επίσης μειώνει τις ακούσιες κινήσεις. Είναι ένα στήριγμα από ελαστικό υλικό που φοριέται στον κορμό, εξατομικευμένα κατασκευασμένο για να ταιριάζει στις ανάγκες του παιδιού. Παρέχει υπο..
Καλέστε για τιμή
Νάρθηκας Καρπού και Αντίχειρα Παιδικός ERHEM ERH 38/4A
ΝΕΟ 4 έως 7 ημέρες
Κατασκευαστής:: ERHEM Κωδικός Προϊόντος: ERH 38/4A
Η σωστή στάση που θα αποκτήσει ο καρπός και ο αντίχειρας μέσω του νάρθηκα αποκαθιστά σταδιακά τη λειτουργικότητα του χεριού.Ο νάρθηκας καλύπτει το θέναρ, τον αντίχειρα, τα οστά του μετακαρπίου και την άρθρωση του καρπού.Προκαλεί προσαγωγή στο θέναρ και τον αντίχειρα, σταθεροποιεί την άρθρωση του καρ..
65,00€
Νάρθηκας Έκτασης Κορμού Παιδικός ERH 63
ΝΕΟ 4 έως 7 ημέρες
Κατασκευαστής:: ERHEM Κωδικός Προϊόντος: ERH 63
Παιδικός νάρθηκας 3 Σημείων. Η ρύθμιση πλάτους και ύψους του νάρθηκα επιτρέπει τη βέλτιστη εφαρμογή.Συστήνεται σε:Κατάγματα σπονδύλων.Μετεγχειρητική αποκατάσταση.ΜέγεθοςXSSΠεριφέρεια ισχίου σε cm50-7060-80..
85,00€
Παιδιατρική Σταθεροποίηση Ισχίων ERH 66/2
ΝΕΟ 4 έως 7 ημέρες
Κατασκευαστής:: ERHEM Κωδικός Προϊόντος: ERH 66/2
Απαγωγή της άρθρωσης του Ισχίου με ρυθμιζόμενη κάμψη και έκτασηΗ όρθωση προορίζεται για ασθενείς με αυξημένη ή σπαστική τάση προσαγωγής του ισχίου που προκαλεί λανθασμένο πρότυπο βάδισης σε παιδιά με σπαστική παράλυση και σε δεύτερο χρόνο προκαλεί εξάρθρωση.Συστήνεται σε:Σπαστική διπληγίαΣπαστι..
399,00€
Κηδεμόνας Παιδικός Νευρολογικός HKAFO.JOINT PLUS Κηδεμόνας Παιδικός Νευρολογικός HKAFO.JOINT PLUS
ΝΕΟ 4 έως 7 ημέρες
Κατασκευαστής:: ERHEM Κωδικός Προϊόντος: HKAFO.JOINT PLUS
O νάρθηκας αυτός επιτρέπει τη σταθεροποίηση των κάτω άκρων, της λεκάνης και του κορμού κατά την ορθοστάτιση, βάδιση και επανεκπαίδευση βάδισης. Χρησιμοποιείται κυρίως σε άτομα με: μυελομηνιγγοκήλη πολιομυελίτιδα τραυματική εγκεφαλική βλάβηΒοηθάει το άτομο στην ανέγερση από καθιστή σε όρθια θέση, χρη..
1.070,00€
Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)