ΜΕΝΟΥ
Καλάθι

Τρόποι Πληρωμής

Για την εξόφληση της παραγγελίας σας μπορείτε να επιλέξετε:

 Στο χώρο σας με αντικαταβολή, με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας με αντικαταβολή, για την οποία επιβαρύνεστε με 2,0 Ευρώ (έξοδα αντικαταβολής courier) συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 24%. Η αντικαταβολή πραγματοποιείται μέσω της εταιρείας courier που συνεργαζόμαστε και ισχύει για όλες τις πόλεις της Ελλάδος, ηπειρωτικής και νησιωτικής, με μία έξτρα χρέωση των 2,00 € για δέματα έως 5 κιλά. (σημείωση: αν το ύψος της παραγγελίας σας υπερβαίνει τα 90€, δεν επιβαρύνεστε με αυτά τα έξοδα αποστολής)  ή

  • Άμεση παραλαβή, με την παραλαβή της παραγγελίας από το κατάστημά μας (Μεγάλου Αλεξάνδρου 7, 12244 Αιγάλεω ) χωρίς καμία επιβάρυνση πλέον της τιμής των προϊόντων  ή
  • Τράπεζα, πριν την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας μέσω τραπεζικής κατάθεσης της αξίας της παραγγελίας σας σε τραπεζικό μας λογαριασμό ΤΡΑΠΕΖΑ ALPHA BANK Αρ. Λογαριασμού: IBAN: GR40 0140 1510 1510 0200 2009 687  ,
  • ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK  Αρ. Λογαριασμού : IBAN : GR 2202 6001 7000 0680 2012 62154  χωρίς επιβάρυνση αντικαταβολής. Σε αυτήν την περίπτωση, επικοινωνείτε μαζί μας για να συμφωνήσουμε τον τρόπο αποστολής (courier, πρακτορείο ή μεταφορά με δικό μας όχημα)   ή
  • Paypal, πριν την παραλαβή της παραγγελίας σας στο χώρο σας μέσω PayPal, η ασφάλεια της σύνδεσης αυτής είναι από τις καλύτερες στις μέρες μας. Συγκεκριμένα το Paypal χρησιμοποιεί το VeriSign Identity Protection (VIP) Network το οποίο εγγυάται επιπλέον προστασία από κακόβουλες επιθέσεις.
  • Πιστωτική μέσω πιστωτικής κάρτας με το ασφαλές σύστημα της Alpha e-commerce της Alpha Bank και άμεση αγορά των προϊόντων από τον ιστότοπό μας
  • Πληρωμή μέσω VIVA
  • ΝΕΑ υπηρεσία I-Bank POS ( διαθέσιμο σε όλη την Αττική )     


ΠΡΟΣΟΧΗ! Παραγγελίες μεγαλύτερου όγκου ή αλλοδαπής:
·         Σε περίπτωση παραδόσεων μεγάλου όγκου (π.χ αμαξίδια, συμπυκνωτές, κρεβάτια, κλπ, ή παραγγελίες που περιέχουν πολλά τεμάχια με συνολικό μεγάλο όγκο), το κόστος μεταφοράς θα καθορίζεται αφότου παραλάβουμε την παραγγελία και θα ενημερώνεστε ΠΡΙΝ την αποστολή, για αποφυγή παρεξηγήσεων και για να μην προκύψουν ακυρωτικά μεταφορικά έξοδα. Εάν έχετε ήδη κάνει πληρωμή με βάση τον απλό υπολογισμό που γίνεται στην ηλεκτρονική αγορά, θα ορίσουμε μαζί και τον τρόπο με τον οποίο θα καταβάλλετε τυχόν επιπλέον κόστος. Αυτό ισχύει διότι είναι αδύνατο με τα τεχνικά μέσα που διαθέτουμε να υπολογίζονται αυτόματα πριν την ολοκλήρωση αγοράς.
·         Σε περίπτωση που η παράδοση των προϊόντων αφορά την αλλοδαπή (χώρες εκτός Ελλάδας), ισχύει ότι και στις μεγάλου όγκου παραγγελίες. Δηλαδή, λόγω του ότι είναι αδύνατο να υπολογιστούν αυτόματα τα μεταφορικά, καθώς και τα έξοδα τελωνείου (χώρες εκτός Ε.Ε) κλπ, το κόστος μεταφοράς θα καθορίζεται αφότου παραλάβουμε την παραγγελία και θα ενημερώνεστε ΠΡΙΝ την αποστολή, για αποφυγή παρεξηγήσεων και για να μην προκύψουν ακυρωτικά μεταφορικά έξοδα. Εάν έχετε ήδη κάνει πληρωμή με βάση τον απλό υπολογισμό που γίνεται στην ηλεκτρονική αγορά, θα ορίσουμε μαζί και τον τρόπο με τον οποίο θα καταβάλλετε τυχόν επιπλέον κόστος. Επιπρόσθετα, οι συναλλαγές μεταξύ χωρών της ΕΕ γίνονται χωρίς την επιβάρυνση ΦΠΑ.
Μετά την κατάθεση των χρημάτων παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα λογιστηρίου της εταιρίας μας στέλνοντας ένα e-mail στο info@orthomedicare.com.gr για να γνωστοποιήσετε ότι έγινε η κατάθεση ή τηλεφωνικά στο 210-5914944-2105914967 ή μέσω fax στο 210-5914967.
Για οποιαδήποτε πληροφόρηση ή για αναφορά τυχόν προβλημάτων στους τρόπους πληρωμής, παρακαλούμε πολύ μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, ώστε να προχωρήσουμε στην άμεση επίλυσή τους!
 
·         Οι όροι αυτοί ισχύουν και για παραγγελίες άνω των 50€ εκτός Αττικής και άνω των 30€  για εντός Αττικής !

Χρόνοι Παράδοσης

Η ORTHOMEDICARE επιφυλάσσεται ως προς το χρόνο παράδοσης των εμπορευμάτων στις περιπτώσεις ανωτέρας βίας. Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.orthomedicare.com.gr ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητας τους.

Για τα διαθέσιμα προϊόντα οι γενικοί χρόνοι παράδοσης είναι: Εντός Αττικής 0-2 εργάσιμες ημέρες, εκτός Αττικής ηπειρωτική Ελλάδα 1-3 εργάσιμες ημέρες, εκτός Αττικής νησιωτική Ελλάδα 1-4 εργάσιμες ημέρες.
Οι ώρες και ημέρες παράδοσης είναι: Για τα καταστήματά μας οι ώρες λειτουργίας τους, για τα δικά μας οχήματα Δευτέρα με Παρασκευή 08.30 – 15.30, για τα courier καθημερινές 9.00-18.00, και για τις μεταφορικές (πρακτορεία κλπ) κατόπιν συνεννόησης με τον μεταφορέα.
 
Ακύρωση Παραγγελίας και Αίτηση Υπαναχώρησης

Η πλειονότητα των προϊόντων μας ανήκουν στην κατηγορία των ιατρικών και παραϊατρικών, και συνεπώς, βάσει νομοθεσίας, δεν επιτρέπεται η επιστροφή τους, ιδιαίτερα στα κατά παραγγελία εξατομικευμένα είδη.
Παρόλα αυτά, επειδή υπάρχουν εξαιρέσεις (πχ ακύρωση πριν την παραλαβή, ανταλλακτικά, κλπ) αλλά και επειδή πάντα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να δώσουμε την απαραίτητη ελευθερία στους αξιότιμους πελάτες μας, έστω και με κάποια επιβάρυνση, παραθέτουμε την δυνατότητα υπαναχώρησης.

Τρόποι επιστροφής στην περίπτωση υπαναχώρησης

Η επιστροφή μπορεί να γίνει εντός 14 ημερών από την σύμβαση ( ηλεκτρονική παραγγελία και επιβεβαίωση ), κατόπιν συνεννόησης με το Τμήμα Πωλήσεων και αποστολής της Δήλωσης Υπαναχώρησης.

Έξοδα Αποστολής

Η εταιρία μας συνεργάζεται επιτυχώς και επί σειρά ετών με την εταιρία courier Γενική Ταχυδρομική με αποτέλεσμα να είμαστε σε θέση να προσφέρουμε στους πελάτες μας χαμηλά κόστη αποστολών. Τα έξοδα αποστολής υπολογίζονται σύμφωνα με την περιοχή στην οποία θα παραδοθούν τα προϊόντα, όπως ορίζει ο τιμοκατάλογος της εταιρίας Γενική Ταχυδρομική για την εταιρία μας. Η εν λόγω εταιρία μας έχει ορίσει μια μέση χρέωση για αγορές κάτω από 50,00 € ,σε αποστολές έως 3 κιλά, μια επιβάρυνση 3,00€ και σε αποστολές έως 5 κιλά, μια επιβάρυνση 5,00€  για την υπηρεσία αντικαταβολής στο χώρο σας. Τα ποσά αυτά περιέχουν τον ΦΠΑ, και μπορεί να αλλάξουν σε περιπτώσεις αυξημένου βάρους, όγκου, σε δυσπρόσιτες περιοχές κλπ

Ελάχιστα έξοδα αποστολής για τις αγορές σας είναι  3,00  ( Ευρώ ).
 
ΠΡΟΣΟΧΗ: 

ΑΝ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΑΣ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ ΤΑ 50€, ΔΕΝ ΧΡΕΩΝΕΣΤΕ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ!


Εξαίρεση αποτελούν οι παραγγελίες αυξημένου όγκου ή εκείνες που αφορούν στην αλλοδαπή (εξωτερικό) !
Εναλλακτικά, και ειδικά σε περιπτώσεις αποστολών με ογκοχρέωση, μπορεί να προτιμηθεί η χρήση μεταφορικής εταιρίας (πρακτορείο), καθότι το κόστος είναι συνήθως πολλαπλάσια μικρότερο. Σε κάθε περίπτωση η αποστολή γίνεται με τρόπο που ο ορίζει η επιχείρησή μας (ΒΛΑΧΟΥ Π. “ ORTHOMEDICARE”).