ΜΕΝΟΥ
Καλάθι

ΑΜΑΞΙΔΙΟ "RECLINER TRANSIT" 09-2-119 | VT507

ΑΜΑΞΙΔΙΟ "RECLINER TRANSIT" 09-2-119 | VT507
Σε απόθεμα
ΑΜΑΞΙΔΙΟ "RECLINER TRANSIT" 09-2-119 | VT507
  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός Προϊόντος: 09-2-119 | VT507
445,00€
ΑΜΑΞΙΔΙΟ "RECLINER TRANSIT" 09-2-119 | VT507Αναπηρικό Αμαξίδιο μεταλλικής κατασκευής

Ακριλικής Βαφής

Δυνατότητα αφαίρεσης των πλαϊνών στηριγμάτων

Διαθέτει Υποπόδια ρυθμιζόμενης ανάκλισης με μαξιλάρια

Ψηλή πλάτη καθίσματος με μαξιλάρι για στήριξη του αυχένα με αφαιρούμενη προέκταση η οποία έχει δυνατότητα ανάκλησης σε θέσεις επιλογής

Φέρει φρένα συνοδού

Διαθέτει ζώνη ασφαλείας για τον ασθενή

 

Διαστάσεις
 
Συνολικό Μήκος χωρίς Υποπόδια: 86cm

Mε υποπόδια: 116cm

Συνολικό Ύψος: 90cm και 130cm (με προσκέφαλο)
 
Συνολικό Πλάτος: 64cm

Πλάτος Καθίσματος: 46cm

Bάθος Καθίσματος: 43cm

Απόσταση του καθίσματος από το έδαφος: 49cm

Ύψος Πλάτης: 48cm και 84cm (με προσκέφαλο)

Πλάτος Μεταξύ των πλευρών: 47cm

Κατασκευή: Μεταλλική

Προσθαφαιρούμενα Υποπόδια με δυνατότητα ρύθμισης ύψους και κλίσης

Μπροστινοί Τροχοί: 8" x 2" συμπαγείς τροχοί

Οπίσθιοι Τροχοί: 12.5’’ x 2¼ "Mag" πλαστικοί

Φρένα Οπίσθιων Τροχών

Πλαϊνά Αφαιρούμενα

Ζώνη Ασφαλείας

Πτυσσόμενο Αμαξίδιο

Μέγιστο Φορτίο: 120kg

Βάρος Προϊόντος : 23.2kg

 

Τρόποι αποστολής


  1. Σε περίπτωση παραδόσεων μεγάλου όγκου (πχ αμαξίδια, συμπυκνωτές, κρεβάτια, κλπ, ή παραγγελίες που περιέχουν πολλά τεμάχια με συνολικό μεγάλο όγκο), το κόστος μεταφοράς θα καθορίζεται αφότου παραλάβουμε την παραγγελία και θα ενημερώνεστε ΠΡΙΝ την αποστολή, για αποφυγή παρεξηγήσεων και για να μην προκύψουν ακυρωτικά μεταφορικά έξοδα. Εάν έχετε ήδη κάνει πληρωμή με βάση τον απλό υπολογισμό που γίνεται στην ηλεκτρονική αγορά, θα ορίσουμε μαζί και τον τρόπο με τον οποίο θα καταβάλλετε τυχόν επιπλέον κόστος. Αυτό ισχύει διότι είναι αδύνατο με τα τεχνικά μέσα που διαθέτουμε να υπολογίζονται αυτόματα πριν την ολοκλήρωση αγοράς.
  2. Σε περίπτωση που η παράδοση των προϊόντων αφορά την αλλοδαπή (χώρες εκτός Ελλάδας), ισχύει ότι και στις μεγάλου όγκου παραγγελίες. Δηλαδή, λόγω του ότι είναι αδύνατο να υπολογιστούν αυτόματα τα μεταφορικά, καθώς και τα έξοδα τελωνείου (χώρες εκτός ΕΕ) κλπ, το κόστος μεταφοράς θα καθορίζεται αφότου παραλάβουμε την παραγγελία και θα ενημερώνεστε ΠΡΙΝ την αποστολή, για αποφυγή παρεξηγήσεων και για να μην προκύψουν ακυρωτικά μεταφορικά έξοδα.
  3. Εάν έχετε ήδη κάνει πληρωμή με βάση τον απλό υπολογισμό που γίνεται στην ηλεκτρονική αγορά, θα ορίσουμε μαζί και τον τρόπο με τον οποίο θα καταβάλλετε τυχόν επιπλέον κόστος. Επιπρόσθετα, οι συναλλαγές μεταξύ χωρών της ΕΕ γίνονται χωρίς την επιβάρυνση ΦΠΑ.
  4. Μετά την κατάθεση των χρημάτων παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα λογιστηρίου της εταιρίας μας στέλνοντας ένα e-mail στο info@orthomedicare.com.gr για να γνωστοποιήσετε ότι έγινε η κατάθεση ή τηλεφωνικά στο 210-5914944-2105914967 ή μέσω fax στο 210-5914967.

Οι όροι αυτοί ισχύουν και για παραγγελίες άνω των 90€ εκτός Αττικής και άνω των 50€  για εντός Αττικής !

Ελάχιστο κόστος αποστολής - μεταφορικά έξοδα είναι τα 4
 και το κόστος αντικαταβολής είναι τα 2€.
Χρόνοι Παράδοσης

Η ORTHOMEDICARE επιφυλάσσεται ως προς το χρόνο παράδοσης των εμπορευμάτων στις περιπτώσεις ανωτέρας βίας. Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.orthomedicare.com.gr ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητας τους.
Για παραγγελίες εντός της ημέρας έως 14:00 μμ , παραδίδονται αυθημερόν εντός Αττικής και εντός 24 ωρών στην υπόλοιπη Ελλάδα και εντός 48 ωρών στην Κύπρο με αντικαταβολή στο χώρο σας !
Για τα διαθέσιμα προϊόντα οι γενικοί χρόνοι παράδοσης είναι: Εντός Αττικής 0-2 εργάσιμες ημέρες, εκτός Αττικής ηπειρωτική Ελλάδα 1-3 εργάσιμες ημέρες, εκτός Αττικής νησιωτική Ελλάδα 1-4 εργάσιμες ημέρες.
Οι ώρες και ημέρες παράδοσης είναι: Για τα καταστήματά μας οι ώρες λειτουργίας τους, για τα δικά μας οχήματα Δευτέρα με Παρασκευή 08.30 – 15.30, για τα courier καθημερινές 9.00-18.00, και για τις μεταφορικές (πρακτορεία κλπ) κατόπιν συνεννόησης με τον μεταφορέα.

Στόχος μας : η εντιμότητα, η υπευθυνότητα απένατί σας, η αξιοπιστία, οι ανταγωνιστικές τιμές, η άμεση εξυπηρέτηση και η υψηλή ποιότητα προϊόντων και παροχή υπηρεσιών !

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε