ΜΕΝΟΥ
Καλάθι

EΠΙΓΟΝΑΤΙΔΑ ΝEOPRENE ΜΕ ΑΡΘΡΩΣΗ “STABILIZER” 06-2-160

EΠΙΓΟΝΑΤΙΔΑ ΝEOPRENE ΜΕ ΑΡΘΡΩΣΗ “STABILIZER” 06-2-160
EΠΙΓΟΝΑΤΙΔΑ ΝEOPRENE ΜΕ ΑΡΘΡΩΣΗ “STABILIZER” 06-2-160
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • Κωδικός Προϊόντος: 06-2-160
49,30€

Διαθέσιμες ΕπιλογέςEΠΙΓΟΝΑΤΙΔΑ ΝEOPRENE ΜΕ ΑΡΘΡΩΣΗ “STABILIZER” 06-2-160

Κατασκευή από υποαλλεργικό αντιεφιδρωτικό υλικό υψηλής ποιότητας  neoprene

Η συγκεκριμένη επιγονατίδα φέρει στην περιοχή του μηρού έναν διπλό ιμάντα περίδεσης και έναν μονό στο μέσο του γαστροκνημίου διατηρώντας έτσι την περίδεση σταθερή

Προσφέρει επιπλέον σταθερότητα και ενίσχυση στους πλάγιους συνδέσμους της άρθρωσης του γόνατος με τις δύο άκαμπτες μεταλλικές μπανέλες που διαθέτει.

Ενδείκνυται σε παθήσεις όπως:
  • Κακώσεις συνδέσμων του γόνατος
  • Οστεοαρθρίτιδα
  • Κακώσεις Μηνίσκων

Στην περιοχή στο πίσω μέρος του γόνατος είναι αεριζόμενη 

Το προϊόν μπορεί να πλυθεί αφού αφαιρεθούν οι μεταλλικές αρθρώσεις

Έχει μήκος 35 εκατοστά και είναι Αμφιδέξια

Διατίθεται σε χρώμα μαύρο
 

Μεγέθη:

Small:       Μέγεθος Μηρού 39-47εκ. , Μέγεθος Γάμπας 29-37εκ.

Medium:   Μέγεθος Μηρού 47-53εκ. , Μέγεθος Γάμπας 37-43εκ.

Large:      Mέγεθος Μηρού 53-60εκ. , Μέγεθος Γάμπας 43-50εκ.

XLarge:   Mέγεθος Μηρού 60-67εκ. , Μέγεθος Γάμπας 50-57εκ.

Τρόποι αποστολής


  1. Σε περίπτωση παραδόσεων μεγάλου όγκου (πχ αμαξίδια, συμπυκνωτές, κρεβάτια, κλπ, ή παραγγελίες που περιέχουν πολλά τεμάχια με συνολικό μεγάλο όγκο), το κόστος μεταφοράς θα καθορίζεται αφότου παραλάβουμε την παραγγελία και θα ενημερώνεστε ΠΡΙΝ την αποστολή, για αποφυγή παρεξηγήσεων και για να μην προκύψουν ακυρωτικά μεταφορικά έξοδα. Εάν έχετε ήδη κάνει πληρωμή με βάση τον απλό υπολογισμό που γίνεται στην ηλεκτρονική αγορά, θα ορίσουμε μαζί και τον τρόπο με τον οποίο θα καταβάλλετε τυχόν επιπλέον κόστος. Αυτό ισχύει διότι είναι αδύνατο με τα τεχνικά μέσα που διαθέτουμε να υπολογίζονται αυτόματα πριν την ολοκλήρωση αγοράς.
  2. Σε περίπτωση που η παράδοση των προϊόντων αφορά την αλλοδαπή (χώρες εκτός Ελλάδας), ισχύει ότι και στις μεγάλου όγκου παραγγελίες. Δηλαδή, λόγω του ότι είναι αδύνατο να υπολογιστούν αυτόματα τα μεταφορικά, καθώς και τα έξοδα τελωνείου (χώρες εκτός ΕΕ) κλπ, το κόστος μεταφοράς θα καθορίζεται αφότου παραλάβουμε την παραγγελία και θα ενημερώνεστε ΠΡΙΝ την αποστολή, για αποφυγή παρεξηγήσεων και για να μην προκύψουν ακυρωτικά μεταφορικά έξοδα.
  3. Εάν έχετε ήδη κάνει πληρωμή με βάση τον απλό υπολογισμό που γίνεται στην ηλεκτρονική αγορά, θα ορίσουμε μαζί και τον τρόπο με τον οποίο θα καταβάλλετε τυχόν επιπλέον κόστος. Επιπρόσθετα, οι συναλλαγές μεταξύ χωρών της ΕΕ γίνονται χωρίς την επιβάρυνση ΦΠΑ.
  4. Μετά την κατάθεση των χρημάτων παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα λογιστηρίου της εταιρίας μας στέλνοντας ένα e-mail στο info@orthomedicare.com.gr για να γνωστοποιήσετε ότι έγινε η κατάθεση ή τηλεφωνικά στο 210-5914944-2105914967 ή μέσω fax στο 210-5914967.

Οι όροι αυτοί ισχύουν και για παραγγελίες άνω των 90€ εκτός Αττικής και άνω των 50€  για εντός Αττικής !

Ελάχιστο κόστος αποστολής - μεταφορικά έξοδα είναι τα 4
 και το κόστος αντικαταβολής είναι τα 2€.
Χρόνοι Παράδοσης

Η ORTHOMEDICARE επιφυλάσσεται ως προς το χρόνο παράδοσης των εμπορευμάτων στις περιπτώσεις ανωτέρας βίας. Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.orthomedicare.com.gr ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητας τους.
Για παραγγελίες εντός της ημέρας έως 14:00 μμ , παραδίδονται αυθημερόν εντός Αττικής και εντός 24 ωρών στην υπόλοιπη Ελλάδα και εντός 48 ωρών στην Κύπρο με αντικαταβολή στο χώρο σας !
Για τα διαθέσιμα προϊόντα οι γενικοί χρόνοι παράδοσης είναι: Εντός Αττικής 0-2 εργάσιμες ημέρες, εκτός Αττικής ηπειρωτική Ελλάδα 1-3 εργάσιμες ημέρες, εκτός Αττικής νησιωτική Ελλάδα 1-4 εργάσιμες ημέρες.
Οι ώρες και ημέρες παράδοσης είναι: Για τα καταστήματά μας οι ώρες λειτουργίας τους, για τα δικά μας οχήματα Δευτέρα με Παρασκευή 08.30 – 15.30, για τα courier καθημερινές 9.00-18.00, και για τις μεταφορικές (πρακτορεία κλπ) κατόπιν συνεννόησης με τον μεταφορέα.

Στόχος μας : η εντιμότητα, η υπευθυνότητα απένατί σας, η αξιοπιστία, οι ανταγωνιστικές τιμές, η άμεση εξυπηρέτηση και η υψηλή ποιότητα προϊόντων και παροχή υπηρεσιών !

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε