ΜΕΝΟΥ
Καλάθι

Αμαξίδιο αλουμινίου D-Cross 09-2-037 ΠΛΑΤΟΣ ΚΑΘΙΣΜΑΤΟΣ 43 cm

Αμαξίδιο αλουμινίου D-Cross 09-2-037 ΠΛΑΤΟΣ ΚΑΘΙΣΜΑΤΟΣ	43 cm
Αμαξίδιο αλουμινίου D-Cross 09-2-037 ΠΛΑΤΟΣ ΚΑΘΙΣΜΑΤΟΣ 43 cm
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • Κωδικός Προϊόντος: 09-2-037
620,00€
Πτυσσόµενο αµαξίδιο αλουμινίου, ελαφρού τύπου.
Ενισχυµένο, διαθέτει διπλά ψαλίδια για περισσότερη αντοχή και σταθερότητα στη χρήση.
Πλαϊνά τύπου "Flip Up" ανακλινόμενα, και ρυθµιζόµενα υποβραχιόνια σε ύψος.
Αφαιρούµενα υποπόδια µε ρυθµιζόµενη γωνία στήριξης του πέλµατος.
Οπίσθιοι ταχείας αφαίρεσης "Quick Release" τροχοί.
Ενσωµατωµένοι βοηθητικοί τροχοί για εύκολη µεταφορά σε εσωτερικούς χώρους ή ασανσέρ !
Ροδάκια "Antitip" για να προστατεύσουν τον χρήστη από ανατροπή.

ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΡΟΣ ΧΡΗΣΤΗ 110kg


 
ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ :
ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΜΗΚΟΣ ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΠΟΔΙΑ84cm   
ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΜΗΚΟΣ ΜΕ ΥΠΟΠΟΔΙΑ104cm
ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΥΨΟΣ89cm  
ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΠΛΑΤΟΣ62 cm  
ΠΛΑΤΟΣ ΚΑΘΙΣΜΑΤΟΣ43 cm  
ΒΑΘΟΣ ΚΑΘΙΣΜΑΤΟΣ40cm  
ΥΨΟΣ ΚΑΘΙΣΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΕΔΑΦΟΣ50cm  
ΥΨΟΣ ΠΛΑΤΗΣ48cm
ΣΚΕΛΕΤΟΣΑλουμινίου - grey/silver  
ΥΠΟΠΟΔΙΑΑφαιρούμενα, ρυθμιζόμενου ύψους & γωνίας
ΕΜΠΡΟΣΘΙΟΙ ΤΡΟΧΟΙ6" συμπαγείς  
ΟΠΙΣΘΙΟΙ ΤΡΟΧΟΙ24" φουσκωτοί  
ΦΡΕΝΑΟπίσθιοι τροχοί  
ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΒΑΡΟΣ15,6kg  
ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΡΟΣ ΧΡΗΣΤΗ100kg  
ΥΠΟΒΡΑΧΙΟΝΙΑΡυθμιζόμενου ύψους  
ΙΜΑΝΤΑΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΑΜΠΑΣ  
ΑΝΑΚΛΙΝΟΜΕΝΑ ΠΛΑΪΝΑ  
ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟ  
ΡΟΔΕΣ ΜΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ  
ΨΑΛΙΔΙΑ : ΔΙΠΛΟΙ ΧΙΑΣΤΟΙ  

Τρόποι αποστολής


  1. Σε περίπτωση παραδόσεων μεγάλου όγκου (πχ αμαξίδια, συμπυκνωτές, κρεβάτια, κλπ, ή παραγγελίες που περιέχουν πολλά τεμάχια με συνολικό μεγάλο όγκο), το κόστος μεταφοράς θα καθορίζεται αφότου παραλάβουμε την παραγγελία και θα ενημερώνεστε ΠΡΙΝ την αποστολή, για αποφυγή παρεξηγήσεων και για να μην προκύψουν ακυρωτικά μεταφορικά έξοδα. Εάν έχετε ήδη κάνει πληρωμή με βάση τον απλό υπολογισμό που γίνεται στην ηλεκτρονική αγορά, θα ορίσουμε μαζί και τον τρόπο με τον οποίο θα καταβάλλετε τυχόν επιπλέον κόστος. Αυτό ισχύει διότι είναι αδύνατο με τα τεχνικά μέσα που διαθέτουμε να υπολογίζονται αυτόματα πριν την ολοκλήρωση αγοράς.
  2. Σε περίπτωση που η παράδοση των προϊόντων αφορά την αλλοδαπή (χώρες εκτός Ελλάδας), ισχύει ότι και στις μεγάλου όγκου παραγγελίες. Δηλαδή, λόγω του ότι είναι αδύνατο να υπολογιστούν αυτόματα τα μεταφορικά, καθώς και τα έξοδα τελωνείου (χώρες εκτός ΕΕ) κλπ, το κόστος μεταφοράς θα καθορίζεται αφότου παραλάβουμε την παραγγελία και θα ενημερώνεστε ΠΡΙΝ την αποστολή, για αποφυγή παρεξηγήσεων και για να μην προκύψουν ακυρωτικά μεταφορικά έξοδα.
  3. Εάν έχετε ήδη κάνει πληρωμή με βάση τον απλό υπολογισμό που γίνεται στην ηλεκτρονική αγορά, θα ορίσουμε μαζί και τον τρόπο με τον οποίο θα καταβάλλετε τυχόν επιπλέον κόστος. Επιπρόσθετα, οι συναλλαγές μεταξύ χωρών της ΕΕ γίνονται χωρίς την επιβάρυνση ΦΠΑ.
  4. Μετά την κατάθεση των χρημάτων παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα λογιστηρίου της εταιρίας μας στέλνοντας ένα e-mail στο info@orthomedicare.com.gr για να γνωστοποιήσετε ότι έγινε η κατάθεση ή τηλεφωνικά στο 210-5914944-2105914967 ή μέσω fax στο 210-5914967.

Οι όροι αυτοί ισχύουν και για παραγγελίες άνω των 90€ εκτός Αττικής και άνω των 50€  για εντός Αττικής !

Ελάχιστο κόστος αποστολής - μεταφορικά έξοδα είναι τα 4
 και το κόστος αντικαταβολής είναι τα 2€.
Χρόνοι Παράδοσης

Η ORTHOMEDICARE επιφυλάσσεται ως προς το χρόνο παράδοσης των εμπορευμάτων στις περιπτώσεις ανωτέρας βίας. Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.orthomedicare.com.gr ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητας τους.
Για παραγγελίες εντός της ημέρας έως 14:00 μμ , παραδίδονται αυθημερόν εντός Αττικής και εντός 24 ωρών στην υπόλοιπη Ελλάδα και εντός 48 ωρών στην Κύπρο με αντικαταβολή στο χώρο σας !
Για τα διαθέσιμα προϊόντα οι γενικοί χρόνοι παράδοσης είναι: Εντός Αττικής 0-2 εργάσιμες ημέρες, εκτός Αττικής ηπειρωτική Ελλάδα 1-3 εργάσιμες ημέρες, εκτός Αττικής νησιωτική Ελλάδα 1-4 εργάσιμες ημέρες.
Οι ώρες και ημέρες παράδοσης είναι: Για τα καταστήματά μας οι ώρες λειτουργίας τους, για τα δικά μας οχήματα Δευτέρα με Παρασκευή 08.30 – 15.30, για τα courier καθημερινές 9.00-18.00, και για τις μεταφορικές (πρακτορεία κλπ) κατόπιν συνεννόησης με τον μεταφορέα.

Στόχος μας : η εντιμότητα, η υπευθυνότητα απένατί σας, η αξιοπιστία, οι ανταγωνιστικές τιμές, η άμεση εξυπηρέτηση και η υψηλή ποιότητα προϊόντων και παροχή υπηρεσιών !

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε