espa

ΘΩΡΑΚΟΣΦΥΙΚΟΣ ΚΗΔΕΜΟΝΑΣ ASPEN TLSO SHORT

Κωδικός Προϊόντος: 0809508
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
590,00€

Διαθέσιμες Επιλογές


* Μέγεθος:Ποσότητα: Αποκτήστε το

2105914944

Σύστημα ποιότητας ISO Medical 13485 και ΔΥB 1348/2004

Αντικαταβολή - POS και όλες οι πιστωτικές - χρεωστικές κάρτες

Τρόποι αποστολής


 1. Σε περίπτωση παραδόσεων μεγάλου όγκου (πχ αμαξίδια, συμπυκνωτές, κρεβάτια, κλπ, ή παραγγελίες που περιέχουν πολλά τεμάχια με συνολικό μεγάλο όγκο), το κόστος μεταφοράς θα καθορίζεται αφότου παραλάβουμε την παραγγελία και θα ενημερώνεστε ΠΡΙΝ την αποστολή, για αποφυγή παρεξηγήσεων και για να μην προκύψουν ακυρωτικά μεταφορικά έξοδα. Εάν έχετε ήδη κάνει πληρωμή με βάση τον απλό υπολογισμό που γίνεται στην ηλεκτρονική αγορά, θα ορίσουμε μαζί και τον τρόπο με τον οποίο θα καταβάλλετε τυχόν επιπλέον κόστος. Αυτό ισχύει διότι είναι αδύνατο με τα τεχνικά μέσα που διαθέτουμε να υπολογίζονται αυτόματα πριν την ολοκλήρωση αγοράς.
 2. Σε περίπτωση που η παράδοση των προϊόντων αφορά την αλλοδαπή (χώρες εκτός Ελλάδας), ισχύει ότι και στις μεγάλου όγκου παραγγελίες. Δηλαδή, λόγω του ότι είναι αδύνατο να υπολογιστούν αυτόματα τα μεταφορικά, καθώς και τα έξοδα τελωνείου (χώρες εκτός ΕΕ) κλπ, το κόστος μεταφοράς θα καθορίζεται αφότου παραλάβουμε την παραγγελία και θα ενημερώνεστε ΠΡΙΝ την αποστολή, για αποφυγή παρεξηγήσεων και για να μην προκύψουν ακυρωτικά μεταφορικά έξοδα.
 3. Εάν έχετε ήδη κάνει πληρωμή με βάση τον απλό υπολογισμό που γίνεται στην ηλεκτρονική αγορά, θα ορίσουμε μαζί και τον τρόπο με τον οποίο θα καταβάλλετε τυχόν επιπλέον κόστος. Επιπρόσθετα, οι συναλλαγές μεταξύ χωρών της ΕΕ γίνονται χωρίς την επιβάρυνση ΦΠΑ.
 4. Μετά την κατάθεση των χρημάτων παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα λογιστηρίου της εταιρίας μας στέλνοντας ένα e-mail στο info@orthomedicare.com.gr για να γνωστοποιήσετε ότι έγινε η κατάθεση ή τηλεφωνικά στο 210-5914944-2105914967 ή μέσω fax στο 210-5914967.

Οι όροι αυτοί ισχύουν και για παραγγελίες άνω των 90€ εκτός Αττικής και άνω των 50€  για εντός Αττικής !

Ελάχιστο κόστος αποστολής - μεταφορικά έξοδα είναι τα 4
και το κόστος αντικαταβολής είναι τα 2€.

 


Χρόνοι Παράδοσης

contact

Η ORTHOMEDICARE επιφυλάσσεται ως προς το χρόνο παράδοσης των εμπορευμάτων στις περιπτώσεις ανωτέρας βίας. Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.orthomedicare.com.gr ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητας τους.
Για παραγγελίες εντός της ημέρας έως 14:00 μμ , παραδίδονται αυθημερόν εντός Αττικής και εντός 24 ωρών στην υπόλοιπη Ελλάδα και εντός 48 ωρών στην Κύπρο με αντικαταβολή στο χώρο σας !
Για τα διαθέσιμα προϊόντα οι γενικοί χρόνοι παράδοσης είναι: Εντός Αττικής 0-2 εργάσιμες ημέρες, εκτός Αττικής ηπειρωτική Ελλάδα 1-3 εργάσιμες ημέρες, εκτός Αττικής νησιωτική Ελλάδα 1-4 εργάσιμες ημέρες.
Οι ώρες και ημέρες παράδοσης είναι: Για τα καταστήματά μας οι ώρες λειτουργίας τους, για τα δικά μας οχήματα Δευτέρα με Παρασκευή 08.30 – 15.30, για τα courier καθημερινές 9.00-18.00, και για τις μεταφορικές (πρακτορεία κλπ) κατόπιν συνεννόησης με τον μεταφορέα.

Στόχος μας : η εντιμότητα, η υπευθυνότητα απένατί σας, η αξιοπιστία, οι ανταγωνιστικές τιμές, η άμεση εξυπηρέτηση και η υψηλή ποιότητα προϊόντων και παροχή υπηρεσιών !

ΘΩΡΑΚΟΣΦΥΙΚΟΣ ΚΗΔΕΜΟΝΑΣ ASPEN TLSO SHORT

O θωρακοσφυϊκός κηδεμόνας ASPEN TLSO προσφέρει πολλαπλές ορθοτικές επιλογές παρέχοντας υψηλό βαθμό ακινητοποίησης σε συνδυασμό με ασύγκριτη άνεση χάρη στη δυνατότητα ρύθμισης του κηδεμόνα βάσει των αναγκών του εκάστοτε χρήστη. Είναι ο πλέον κατάλληλος μετά από περιπτώσεις χειρουργικής επέμβασης στην σπονδυλική στήλη (Θ8-κόκκυγα) καθώς η οπή στο πίσω μέρος του κηδεμόνα επιτρέπει την άμεση πρόσβαση στην χειρουργημένη περιοχή, χωρίς να χρειαστεί να αφαιρεθεί ο κηδεμόνας από τον ασθενή.

Τα αποσπώμενα εσωτερικά μαξιλάρια από ειδικό υποαλλεργικό κι αναπνέον υλικό, μπορούν εύκολα να καθαριστούν με νερό και κοινό σαπούνι. Το ειδικό υποαλλεργικό κι αναπνέον υλικό εξασφαλίζει την προστασία του δέρματός από κατακλίσεις. Ο κηδεμόνας δύναται να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια σε μαγνητικό ή αξονικό τομογράφο, καθώς δε φέρει μεταλλικά μέρη.

Ενδείξεις χρήσης:

 • Σύνδρομο μυοσκελετικού πόνου T8-S1

 • Διόγκωση ή κήλη δίσκου

 • Νωτιαία στένωση

 • Σπονδύλωση

 • Διήθηση μετά από χειρουργικές επεμβάσεις

 • Σοβαρή οστεοαθρίτιδα

 • Μη-σύντηξη οργάνων

 • Σύντηξη οργάνων

 • Πεταλεκτομή

 • Μικροδισκεκτομή

 • Σπονδυλολήσθιση

 • Εκφυλιστικές παθήσεις δίσκων

 • Κατάγματα

 • Χρόνιος κάτω θωρακικός πόνος

 • Μέθοδος αποσυμπίεσης επισκληρίδιου

 • Ριζίτιδα

   

  Μέγεθος Περίμετρος Ύψος πίσω πάνελ Κωδικός
  Small 66-99cm 33cm 0809507
  Large 91-124cm 33cm 0809508

   

Συνταγογράφηση - Κωδικοί
Συνταγογράφηση - Κωδικοί ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΕΟΠΥΥ (περιγραφή για τον γιατρό/ταμείο και ανώτατο αποδοτέο ποσό): Περιγραφή:  Νάρθηκας Θ.Μ.Σ.Σ. ή Ο.Μ.Σ.Σ. με υποστηρίγματα για λόρδωση. Ανώτατο αποδοτέο ποσό: 325,50 - Η αντικατάσταση του κηδεμόνα και των ναρθήκων να γίνεται μετά 6-12 μήνες στα παιδιά και 1-2 χρόνια στους ενήλικες μετά από αιτιολόγηση. Κωδικός ηλεκτρονικής συνταγογράφησης 00118
Δεν υπάρχουν κριτικές για το προϊόν.

Γράψτε μια κριτική

Το Όνομά σας:


Η Κριτική σας: Σημείωση: Η HTML δε μεταφράζεται!

Βαθμολογία: Κακή           Καλή

Εισάγετε τον κωδικό στο παρακάτω πλαίσιο:

captcha