ΜΕΝΟΥ
Καλάθι

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΗ "V-ROTATE" 10-2-187

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΗ "V-ROTATE" 10-2-187
ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΗ "V-ROTATE" 10-2-187
ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΗ "V-ROTATE" 10-2-187
ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΗ "V-ROTATE" 10-2-187
ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΗ "V-ROTATE" 10-2-187
ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΗ "V-ROTATE" 10-2-187
ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΗ "V-ROTATE" 10-2-187
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • Κωδικός Προϊόντος: 10-2-187
3.400,00€
ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΗ "V-ROTATE" 10-2-187

Ηλεκτρική κλίνη υψηλής ποιότητας που συνδυάζει τόσο τη λειτουργία μια νοσοκομειακής κλίνης όσο και τη λειτουργία πολυθρόνας lift up

 Ανυψώνει τα κάτω άκρα και ρυθμίζει την γωνία στα γόνατα

Ανεξάρτητα λειτουργεί η ανάκλιση της πλάτης από τα κάτω άκρα

 Όλες οι λειτουργίες γίνονται ανεξάρτητα με την χρήση ενός χειριστηρίου

 Το ύψος της κλίνης ρυθμίζεται ηλεκτρικά

Το μοτέρ της μετώπης της κεφαλής και των κάτω άκρων μπορεί να λειτουργήσει ανεξάρτητα

Διατίθεται αναρτήρας για την ανύψωση του ασθενή με ρυθμιζόμενη λαβή

Ο σομιές έχει τη δυνατότητα αμφίπλευρης στροφικής κίνησης ενώ μπορεί να πάρει θέση σαν κάθισμα υποβοηθώντας τον ασθενή να έρθει σε όρθια θέση

Εύκολη συναρμολόγηση καθώς εύκολη καθίσταται και η μετακίνησή του λόγω των τεσσάρων τροχών με φρένα που διαθέτει η κλίνη
 

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:
 
Συνολικό μήκος κλίνης (cm)        225

Συνολικό πλάτος κλίνης (cm)     105

Μήκος σομιέ (cm)           215

Πλάτος σομιέ (cm)          90

Εύρος ανύψωσης σομιέ από έδαφος     48cm έως 88cm

Μέγιστη γωνία κλίσης πλάτης   70°

Μέγιστη γωνία κλίσης ποδιών   35°

Ύψος πλαϊνών ασφαλείας από σομιέ     35cm

Μέγιστο βάρος ασθενή (kg)       180

Μέγιστο βάρος φορτίου (kg)     220

Τρόποι αποστολής


  1. Σε περίπτωση παραδόσεων μεγάλου όγκου (πχ αμαξίδια, συμπυκνωτές, κρεβάτια, κλπ, ή παραγγελίες που περιέχουν πολλά τεμάχια με συνολικό μεγάλο όγκο), το κόστος μεταφοράς θα καθορίζεται αφότου παραλάβουμε την παραγγελία και θα ενημερώνεστε ΠΡΙΝ την αποστολή, για αποφυγή παρεξηγήσεων και για να μην προκύψουν ακυρωτικά μεταφορικά έξοδα. Εάν έχετε ήδη κάνει πληρωμή με βάση τον απλό υπολογισμό που γίνεται στην ηλεκτρονική αγορά, θα ορίσουμε μαζί και τον τρόπο με τον οποίο θα καταβάλλετε τυχόν επιπλέον κόστος. Αυτό ισχύει διότι είναι αδύνατο με τα τεχνικά μέσα που διαθέτουμε να υπολογίζονται αυτόματα πριν την ολοκλήρωση αγοράς.
  2. Σε περίπτωση που η παράδοση των προϊόντων αφορά την αλλοδαπή (χώρες εκτός Ελλάδας), ισχύει ότι και στις μεγάλου όγκου παραγγελίες. Δηλαδή, λόγω του ότι είναι αδύνατο να υπολογιστούν αυτόματα τα μεταφορικά, καθώς και τα έξοδα τελωνείου (χώρες εκτός ΕΕ) κλπ, το κόστος μεταφοράς θα καθορίζεται αφότου παραλάβουμε την παραγγελία και θα ενημερώνεστε ΠΡΙΝ την αποστολή, για αποφυγή παρεξηγήσεων και για να μην προκύψουν ακυρωτικά μεταφορικά έξοδα.
  3. Εάν έχετε ήδη κάνει πληρωμή με βάση τον απλό υπολογισμό που γίνεται στην ηλεκτρονική αγορά, θα ορίσουμε μαζί και τον τρόπο με τον οποίο θα καταβάλλετε τυχόν επιπλέον κόστος. Επιπρόσθετα, οι συναλλαγές μεταξύ χωρών της ΕΕ γίνονται χωρίς την επιβάρυνση ΦΠΑ.
  4. Μετά την κατάθεση των χρημάτων παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα λογιστηρίου της εταιρίας μας στέλνοντας ένα e-mail στο info@orthomedicare.com.gr για να γνωστοποιήσετε ότι έγινε η κατάθεση ή τηλεφωνικά στο 210-5914944-2105914967 ή μέσω fax στο 210-5914967.

Οι όροι αυτοί ισχύουν και για παραγγελίες άνω των 90€ εκτός Αττικής και άνω των 50€  για εντός Αττικής !

Ελάχιστο κόστος αποστολής - μεταφορικά έξοδα είναι τα 4
 και το κόστος αντικαταβολής είναι τα 2€.
Χρόνοι Παράδοσης

Η ORTHOMEDICARE επιφυλάσσεται ως προς το χρόνο παράδοσης των εμπορευμάτων στις περιπτώσεις ανωτέρας βίας. Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.orthomedicare.com.gr ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητας τους.
Για παραγγελίες εντός της ημέρας έως 14:00 μμ , παραδίδονται αυθημερόν εντός Αττικής και εντός 24 ωρών στην υπόλοιπη Ελλάδα και εντός 48 ωρών στην Κύπρο με αντικαταβολή στο χώρο σας !
Για τα διαθέσιμα προϊόντα οι γενικοί χρόνοι παράδοσης είναι: Εντός Αττικής 0-2 εργάσιμες ημέρες, εκτός Αττικής ηπειρωτική Ελλάδα 1-3 εργάσιμες ημέρες, εκτός Αττικής νησιωτική Ελλάδα 1-4 εργάσιμες ημέρες.
Οι ώρες και ημέρες παράδοσης είναι: Για τα καταστήματά μας οι ώρες λειτουργίας τους, για τα δικά μας οχήματα Δευτέρα με Παρασκευή 08.30 – 15.30, για τα courier καθημερινές 9.00-18.00, και για τις μεταφορικές (πρακτορεία κλπ) κατόπιν συνεννόησης με τον μεταφορέα.

Στόχος μας : η εντιμότητα, η υπευθυνότητα απένατί σας, η αξιοπιστία, οι ανταγωνιστικές τιμές, η άμεση εξυπηρέτηση και η υψηλή ποιότητα προϊόντων και παροχή υπηρεσιών !

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας την πλοήγηση, συμφωνείτε με τη χρήση τους. Περισσότερες πληροφορίες εδώ