espa

Συσκευή Μασάζ Αυχένα-Ώμου SHIATSU 26144

ΝΕΟ ΝΕΟ
Κωδικός Προϊόντος: 26144
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
69,00€
Ποσότητα: Αποκτήστε το

2105914944

Σύστημα ποιότητας ISO Medical 13485 και ΔΥB 1348/2004

Αντικαταβολή - POS και όλες οι πιστωτικές - χρεωστικές κάρτες

Τρόποι αποστολής


  1. Σε περίπτωση παραδόσεων μεγάλου όγκου (πχ αμαξίδια, συμπυκνωτές, κρεβάτια, κλπ, ή παραγγελίες που περιέχουν πολλά τεμάχια με συνολικό μεγάλο όγκο), το κόστος μεταφοράς θα καθορίζεται αφότου παραλάβουμε την παραγγελία και θα ενημερώνεστε ΠΡΙΝ την αποστολή, για αποφυγή παρεξηγήσεων και για να μην προκύψουν ακυρωτικά μεταφορικά έξοδα. Εάν έχετε ήδη κάνει πληρωμή με βάση τον απλό υπολογισμό που γίνεται στην ηλεκτρονική αγορά, θα ορίσουμε μαζί και τον τρόπο με τον οποίο θα καταβάλλετε τυχόν επιπλέον κόστος. Αυτό ισχύει διότι είναι αδύνατο με τα τεχνικά μέσα που διαθέτουμε να υπολογίζονται αυτόματα πριν την ολοκλήρωση αγοράς.
  2. Σε περίπτωση που η παράδοση των προϊόντων αφορά την αλλοδαπή (χώρες εκτός Ελλάδας), ισχύει ότι και στις μεγάλου όγκου παραγγελίες. Δηλαδή, λόγω του ότι είναι αδύνατο να υπολογιστούν αυτόματα τα μεταφορικά, καθώς και τα έξοδα τελωνείου (χώρες εκτός ΕΕ) κλπ, το κόστος μεταφοράς θα καθορίζεται αφότου παραλάβουμε την παραγγελία και θα ενημερώνεστε ΠΡΙΝ την αποστολή, για αποφυγή παρεξηγήσεων και για να μην προκύψουν ακυρωτικά μεταφορικά έξοδα.
  3. Εάν έχετε ήδη κάνει πληρωμή με βάση τον απλό υπολογισμό που γίνεται στην ηλεκτρονική αγορά, θα ορίσουμε μαζί και τον τρόπο με τον οποίο θα καταβάλλετε τυχόν επιπλέον κόστος. Επιπρόσθετα, οι συναλλαγές μεταξύ χωρών της ΕΕ γίνονται χωρίς την επιβάρυνση ΦΠΑ.
  4. Μετά την κατάθεση των χρημάτων παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα λογιστηρίου της εταιρίας μας στέλνοντας ένα e-mail στο info@orthomedicare.com.gr για να γνωστοποιήσετε ότι έγινε η κατάθεση ή τηλεφωνικά στο 210-5914944-2105914967 ή μέσω fax στο 210-5914967.

Οι όροι αυτοί ισχύουν και για παραγγελίες άνω των 90€ εκτός Αττικής και άνω των 50€  για εντός Αττικής !

Ελάχιστο κόστος αποστολής - μεταφορικά έξοδα είναι τα 4
και το κόστος αντικαταβολής είναι τα 2€.

 


Χρόνοι Παράδοσης

contact

Η ORTHOMEDICARE επιφυλάσσεται ως προς το χρόνο παράδοσης των εμπορευμάτων στις περιπτώσεις ανωτέρας βίας. Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.orthomedicare.com.gr ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητας τους.
Για παραγγελίες εντός της ημέρας έως 14:00 μμ , παραδίδονται αυθημερόν εντός Αττικής και εντός 24 ωρών στην υπόλοιπη Ελλάδα και εντός 48 ωρών στην Κύπρο με αντικαταβολή στο χώρο σας !
Για τα διαθέσιμα προϊόντα οι γενικοί χρόνοι παράδοσης είναι: Εντός Αττικής 0-2 εργάσιμες ημέρες, εκτός Αττικής ηπειρωτική Ελλάδα 1-3 εργάσιμες ημέρες, εκτός Αττικής νησιωτική Ελλάδα 1-4 εργάσιμες ημέρες.
Οι ώρες και ημέρες παράδοσης είναι: Για τα καταστήματά μας οι ώρες λειτουργίας τους, για τα δικά μας οχήματα Δευτέρα με Παρασκευή 08.30 – 15.30, για τα courier καθημερινές 9.00-18.00, και για τις μεταφορικές (πρακτορεία κλπ) κατόπιν συνεννόησης με τον μεταφορέα.

Στόχος μας : η εντιμότητα, η υπευθυνότητα απένατί σας, η αξιοπιστία, οι ανταγωνιστικές τιμές, η άμεση εξυπηρέτηση και η υψηλή ποιότητα προϊόντων και παροχή υπηρεσιών !

Συσκευή Μασάζ Αυχένα-Ώμου SHIATSU 26144

ΒΑΘΥΤΕΡΟ ΜΑΣΑΖ
Το μασάζ λαιμού χρησιμοποιεί οκτώ δικατευθυντικές κεφαλές μασάζ περιστροφής για θεραπευτικούς σκοπούς.
Η πίσω πλευρά μπορεί να κινηθεί σε δύο κατευθύνσεις με το απλό πάτημα ενός κουμπιού.
Όπως θα περιμένατε από οποιοδήποτε μασάζ πλάτης υψηλών προδιαγραφών, το μασάζ πλάτης και λαιμού μπορεί επίσης να κάνει μασάζ στην πλάτη, τη μέση, τα άκρα και τους ώμους σας μαζί με το να είναι πολύ αποτελεσματικό και να προσφέρει στο λαιμό σας την άνεση που του αξίζει.

ΕΙΔΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ
Eίναι σημαντικό για κάθε μασάζ λαιμού που μπορεί να θεωρήσετε ότι αγοράζετε να είναι όχι μόνο εύκολο στη λειτουργία, αλλά και άνετο.
Το μαξιλάρι μασάζ λαιμού Shiatsu έχει αυτό το χαρακτηριστικό.
Το μασάζ λαιμού είναι ελαφρύ και άνετο στη χρήση για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Χάρη στην ενσωματωμένη λειτουργία θέρμανσης, το μαξιλάρι μασάζ λαιμού θα σας βοηθήσει να καταπραΰνετε τους κουρασμένους μύες και να μειώσετε το άγχος.
Το υλικό του αποτελείτε απο αναπνεύσιμο ύφασμα που προάγει τη διείσδυση στη θερμότητα και μεγιστοποιεί το αποτέλεσμα του μασάζ.

ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΑΣΑΖ ΓΙΑ ΕΣΑΣ
Το μασάζ πλάτης & λαιμού είναι σε θέση να ελέγξει άμεσα τη θέση εργασίας και την ακριβή δύναμη που θα παρέχει στον μυ ανά πάσα στιγμή.
Αν και όλα τα μασάζ λαιμού μπορούν να τοποθετηθούν οπουδήποτε στο λαιμό, τους ώμους ή την πλάτη, το μασάζ πλάτης U-Lisen μπορεί να επιτύχει πιο ακριβή και ομαλό έλεγχο, παρέχοντας σας την δυνατότητα ακριβής τοποθέτησης που σημαίνει ότι μπορείτε να στοχεύσετε συγκεκριμένους μύες στο λαιμό και την πλάτη που τα συνηθισμένα μασάζ πλάτης δεν μπορούν να φτάσουν.

ΑΝΕΤΟ ΚΑΙ ΑΝΘΕΚΤΙΚΌ
Αυτό το μασάζ πλάτης είναι κατασκευασμένο με αμφίδρομο έλεγχο κίνησης για να μιμείται την κίνηση από άνθρωπο μασέρ παρέχοντας σας την απόλυτη εμπειρία.
Επίσης, κάνει αυτόματη αναστροφή κάθε λεπτό.
Οι έξυπνοι αμφίδρομοι κόμβοι εξασφαλίζουν ατελείωτη άνεση και απόλαυση μασάζ.
Δεν υπάρχουν κριτικές για το προϊόν.

Γράψτε μια κριτική

Το Όνομά σας:


Η Κριτική σας: Σημείωση: Η HTML δε μεταφράζεται!

Βαθμολογία: Κακή           Καλή

Εισάγετε τον κωδικό στο παρακάτω πλαίσιο:

captcha