ΜΕΝΟΥ
Καλάθι

Biontech Perfect Fit Sole

Biontech Perfect Fit Sole
-41 %
Biontech Perfect Fit Sole
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • Κωδικός Προϊόντος: PE-0019
29,00€
49,00€

Διαθέσιμες Επιλογές

Ένας εξατομικευμένος πάτος που μειώνει τον πόνο των αρθρώσεων και προστατεύει από τους τραυματισμούς με την πιστοποίηση υλικού του ομίλου MORON®.H επανάσταση της Moron στα νέα υλικά δημιούργησε το OnSteam®, ένα υλικό 100% αναπνέων από μικροΐνες με την αίσθηση του δέρματος. Έχει ικανότητα απορρόφησης υγρασίας οκτώ φορές το βάρος του σε νερό. Παρέχει μέγιστη άνεση, αίσθηση ρύθμισης της θερμοκρασίας και μοναδική αίσθηση στεγνότητας. Χωρίς πόρους δεν απορροφά οσμές και πηγές βακτηρίων.

Μοναδικά χαρακτηριστικά:
Αντιβακτηριδιακό
Αντιμικροβιακό
Υποαλλεργικό
Αποτρέπει την άσχημη οσμή
Πλενόμενο
Θερμοδιαμορφούμενο χρωμίου
100 & ανακυκλώσιμο
Μετά από λίγα δευτερόλεπτα στο φούρνο μικροκυμάτων, τα πέλματα προσαρμόζονται απόλυτα στην εργονομία του ποδιού, βελτιώνοντας την ισορροπία και τη μείωση της κόπωσης και του πόνου.
Είναι μια απλή και πολύ γρήγορη διαδικασία εξατομίκευσης που αποτελείται από μόλις δύο βήματα. Πρώτον, τη θέρμανση των πελμάτων στο φούρνο μικροκυμάτων για 40 δευτερόλεπτα σε ισχύ 500 W (ή 30 δευτερόλεπτα στα 600 W). Σε περίπτωση κλασικού φούρνου, η διαδικασία είναι η ίδια στους 140°C για 90 δευτερόλεπτα. Δεύτερον, τοποθετήσετε τα πέλματα στα παπούτσια σας και βάλτε τα υποδήματα σας. Μείνετε ακίνητοι για 2 λεπτά. Στη συνέχεια παραμείνετε με τα υποδήματα σας, (είτε σε ακινησία είτε σε κίνηση) για μία ώρα. Τώρα τα πέλματα σας θα έχουν προσαρμοστεί τέλεια στο πόδι σας.
Τα οφέλη είναι πραγματικά εντυπωσιακά. Με τα πέλματα, θα νιώσετε 5,3% λιγότερους κραδασμούς στην οσφυϊκή περιοχή, 17,2% λιγότερο στα γόνατα και 12,6% λιγότερο στους αστραγάλους. Αυτό σημαίνει λιγότερο πόνο στις αρθρώσεις, λιγότερη κόπωση των μυών,μεγαλύτερη ισορροπία και μεγαλύτερη σταθερότητα.
Κατά συνέπεια, υπάρχει ένας πολύ χαμηλότερο κίνδυνος τραυματισμών.Αυτά τα χαρακτηριστικά καθιστούν ιδανικά τα πέλματα για αθλητισμό, ορθοστατική εργασία και γενικά κόπωση σε καθημερινή βάση.
Επιστημονικά εγγυημένο από το Επίσημο Ινστιτούτο Ποδιάτρων της La Rioga. Ιατρική πιστοποίηση εμβιομηχανικής ποιότητας από την Umana Biomechanical Engineering.Τον Νοέμβριο του 2015 ο Martin Fiz κέρδισε τον Μαραθώνιο της Νέας Υόρκης, στην κατηγορία Master 45 και Master 50. Ο ίδιος τόνισε τον σημαντικό ρόλο που διαδραμάτισαν τα πέλματα BIONTECH® στην επίτευξη αυτής της επιτυχίας.
 

                          Μέγεθος     
Μέγεθος υποδήματος      36-50

 

Τρόποι αποστολής


  1. Σε περίπτωση παραδόσεων μεγάλου όγκου (πχ αμαξίδια, συμπυκνωτές, κρεβάτια, κλπ, ή παραγγελίες που περιέχουν πολλά τεμάχια με συνολικό μεγάλο όγκο), το κόστος μεταφοράς θα καθορίζεται αφότου παραλάβουμε την παραγγελία και θα ενημερώνεστε ΠΡΙΝ την αποστολή, για αποφυγή παρεξηγήσεων και για να μην προκύψουν ακυρωτικά μεταφορικά έξοδα. Εάν έχετε ήδη κάνει πληρωμή με βάση τον απλό υπολογισμό που γίνεται στην ηλεκτρονική αγορά, θα ορίσουμε μαζί και τον τρόπο με τον οποίο θα καταβάλλετε τυχόν επιπλέον κόστος. Αυτό ισχύει διότι είναι αδύνατο με τα τεχνικά μέσα που διαθέτουμε να υπολογίζονται αυτόματα πριν την ολοκλήρωση αγοράς.
  2. Σε περίπτωση που η παράδοση των προϊόντων αφορά την αλλοδαπή (χώρες εκτός Ελλάδας), ισχύει ότι και στις μεγάλου όγκου παραγγελίες. Δηλαδή, λόγω του ότι είναι αδύνατο να υπολογιστούν αυτόματα τα μεταφορικά, καθώς και τα έξοδα τελωνείου (χώρες εκτός ΕΕ) κλπ, το κόστος μεταφοράς θα καθορίζεται αφότου παραλάβουμε την παραγγελία και θα ενημερώνεστε ΠΡΙΝ την αποστολή, για αποφυγή παρεξηγήσεων και για να μην προκύψουν ακυρωτικά μεταφορικά έξοδα.
  3. Εάν έχετε ήδη κάνει πληρωμή με βάση τον απλό υπολογισμό που γίνεται στην ηλεκτρονική αγορά, θα ορίσουμε μαζί και τον τρόπο με τον οποίο θα καταβάλλετε τυχόν επιπλέον κόστος. Επιπρόσθετα, οι συναλλαγές μεταξύ χωρών της ΕΕ γίνονται χωρίς την επιβάρυνση ΦΠΑ.
  4. Μετά την κατάθεση των χρημάτων παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα λογιστηρίου της εταιρίας μας στέλνοντας ένα e-mail στο info@orthomedicare.com.gr για να γνωστοποιήσετε ότι έγινε η κατάθεση ή τηλεφωνικά στο 210-5914944-2105914967 ή μέσω fax στο 210-5914967.

Οι όροι αυτοί ισχύουν και για παραγγελίες άνω των 90€ εκτός Αττικής και άνω των 50€  για εντός Αττικής !

Ελάχιστο κόστος αποστολής - μεταφορικά έξοδα είναι τα 4
 και το κόστος αντικαταβολής είναι τα 2€.
Χρόνοι Παράδοσης

Η ORTHOMEDICARE επιφυλάσσεται ως προς το χρόνο παράδοσης των εμπορευμάτων στις περιπτώσεις ανωτέρας βίας. Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.orthomedicare.com.gr ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητας τους.
Για παραγγελίες εντός της ημέρας έως 14:00 μμ , παραδίδονται αυθημερόν εντός Αττικής και εντός 24 ωρών στην υπόλοιπη Ελλάδα και εντός 48 ωρών στην Κύπρο με αντικαταβολή στο χώρο σας !
Για τα διαθέσιμα προϊόντα οι γενικοί χρόνοι παράδοσης είναι: Εντός Αττικής 0-2 εργάσιμες ημέρες, εκτός Αττικής ηπειρωτική Ελλάδα 1-3 εργάσιμες ημέρες, εκτός Αττικής νησιωτική Ελλάδα 1-4 εργάσιμες ημέρες.
Οι ώρες και ημέρες παράδοσης είναι: Για τα καταστήματά μας οι ώρες λειτουργίας τους, για τα δικά μας οχήματα Δευτέρα με Παρασκευή 08.30 – 15.30, για τα courier καθημερινές 9.00-18.00, και για τις μεταφορικές (πρακτορεία κλπ) κατόπιν συνεννόησης με τον μεταφορέα.

Στόχος μας : η εντιμότητα, η υπευθυνότητα απένατί σας, η αξιοπιστία, οι ανταγωνιστικές τιμές, η άμεση εξυπηρέτηση και η υψηλή ποιότητα προϊόντων και παροχή υπηρεσιών !

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας την πλοήγηση, συμφωνείτε με τη χρήση τους.
Περισσότερες πληροφορίες εδώ