Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies.
Συνεχίζοντας την πλοήγηση, συμφωνείτε με τη χρήση τους.
Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Θέσεις Εργασίας

 Η orthomedicare είναι μια επιτυχημένη αναπτυσσόμενη επιχείρηση στον χώρο των ορθοπεδικών και ιατρικών ειδών με Πανελλαδική προώθηση και κάλυψη.
Ασχολείται επιτυχώς με την λιανική και χονδρική πώληση ( orthomedicare ) και μίσθωση ιατρικών συσκευών ( medical-rent ) !
Αποτελείται από φυσικοθεραπευτές και επαγγελματίες του είδους με βαθιά γνώση στο αντικείμενο της αποκατάστασης και θεραπείας.
Η επιχείρησή μας αναζητά άτομα με όρεξη για δουλειά και ικανότητα στις πωλήσεις που θα εμπλουτίσουν το ήδη υπάρχον προσωπικό της.
Η επιχείρησή μας ζητά από αρχές Σεπτεμβρίου 2017 έναν εξωτερικό πωλητή για την προώθηση των προϊόντων μας ( μισθός και bonus  επί των πωλήσεων ) ! Προϋπηρεσία στων χώρο θα ληφθεί σοβαρά υπόψιν.
Αν ενδιαφέρεσαι, διαθέτεις τα απαιτούμενα προσόντα  και θέλεις να ενταχθείς στο team μας, μπορείς να στείλεις το βιογραφικό σου στο info@orthomedicare.com.gr

Απαιτούμενα προσόντα :
  • Εμπειρία τουλάχιστον δυο ετών στην πώληση ιατρικών προϊόντων.
  • Γνώση τουλάχιστον δύο ξένων γλωσσών (π.χ. Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά, Ιταλικά, κ.α.)
  • Άριστη γνώση Η/Υ, internet και ηλεκτρονικών πωλήσεων.
Ικανότητα στην πώληση (τηλεφωνική & εξ επαφής), ευγένεια, ευγλωτία, όρεξη για δουλειά, ομαδικό πνεύμα και αποδοτικότητα.
Εάν είστε γνώστης του internet marketing ( google adwords, social media, blogger κλπ ) και ενδιαφέρεστε να εργαστείτε στην  ομάδα μας μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!
Αν πάλι είστε ιατρικός επισκέπτης, και ενδιαφέρεστε για μια θέση στην ομάδα μας, σας προσκαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας, ώστε να μπορέσουμε να συζητήσουμε μια πιθανή συνεργασία.
Εάν διαθέτετε πελατολόγιο ή ξεκινάτε τώρα τη καριέρα σας στην υγεία, σε ιατρούς, κλινικές, νοσοκομεία, μπορείτε μαζί μας να αναπτύξετε τις δυνάμεις που χρειάζεστε για να είστε αποτελεσματικοί και επιτυχημένοι, και έτσι να αποκομίσουμε και εμείς και εσείς το μέγιστο από μια  ουσιώδη και καρποφόρα σχέση!
Αν είστε ιατρός ή φυσιοθεραπευτής, πολιτική μας να σας προσφέρουμε 10% έκπτωση σε όλες τις τιμές ( λιανικής ) που βλέπετε στην ιστοσελίδα και τους τιμοκαταλόγους μας.
Όλα τα πεδία  πρέπει να συμπληρωθούν !

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα:

Email :

Μήνυμα: