ΜΕΝΟΥ
Καλάθι

Podia Footcare Protection

Κατασκευαστής:: Podia Footcare Protection Κωδικός Προϊόντος: Blister Plasters
Το εξειδικευμένο επίθεμα της Podia για τις φουσκάλες είναι κατασκευασμένο από μία ειδική υδροκολλοειδή μεμβράνη, η οποία, απορροφώντας την τοπική πλεονάζουσα υγρασία και αποκτώντας τη θερμοκρασία του δέρματος, αγκαλιάζει την περιοχή και δημιουργεί έναν απαλό προστατευτικό φραγμό πάνω από το σημείο τ..
4,50€
Επαγγελματική Λίμα Νυχιών Διπλής Όψης Podia 00077 Επαγγελματική Λίμα Νυχιών Διπλής Όψης Podia 00077
ΝΕΟ
Κατασκευαστής:: Podia Footcare Protection Κωδικός Προϊόντος: 00077
Επαγγελματική χρήση για Λιμάρισμα & Λείανση Νυχιών.Επαγγελματική Φροντίδα Φυσικού και Τεχνητού Νυχιού.Επαγγελματική Λίμα Διπλής Όψης. Ξύλινη κατασκευή με επίστρωση Κορουνδίου για νύχια ποδιών και χεριών. Τακτά χρονικά διαστήματα. Συνήθης ρουτίνα φροντίδας φυσικών και τεχνητών νυχιών. Εργονομικά ..
6,00€
Σαπούνι Καθαρισμού και Απολέπισης με Ελαφρόπετρα και Περλίτη Podia 00105 Σαπούνι Καθαρισμού και Απολέπισης με Ελαφρόπετρα και Περλίτη Podia 00105
ΝΕΟ
Κατασκευαστής:: Podia Footcare Protection Κωδικός Προϊόντος: 00105
Καθαρισμός και Απολέπιση του ποδιού, Απομάκρυνση ήπιας μορφής σκληρύνσεωνΦυσικό Σαπούνι με Ελαφρόπετρα και ΠερλίτηΚαθημερινή ρουτίνα φροντίδας και περιποίησης ποδιούΣαπούνι Καθαρισμού και Απολέπισης της Podia, ειδικά σχεδιασμένο για να καθαρίζει σε βάθος το δέρμα, αφήνοντάς το λείο και απαλό, ενώ πα..
6,00€
Κατασκευαστής:: Podia Footcare Protection Κωδικός Προϊόντος: Soft Protection
Ειδικά σχεδιασμένο για την αποτελεσματική προστασία ολόκληρου του δακτύλου του ποδιού.Τα συστατικά και η αποτελεσματικότητα τους:Η Podia Προστασία Δαχτύλων Θήκη Γέλης είναι εμπλουτισμένος με έλαια ιατρικής βαθμίδας, που καταπραΰνουν και ανακουφίζουν από την επίπονη πίεση και τριβή ενώ συγχ..
8,90€
Κατασκευαστής:: Podia Footcare Protection Κωδικός Προϊόντος: Diabetic Foot Protection
Η Κρέμα Προστασίας και Περιποίηση του Διαβητικού Ποδιούαποτελεί ένα εξειδικευμένο ιατροτεχνολογικό προϊόν κλάσης ΙΙα της Podia για τηνολοκληρωμένη φροντίδατων ποδιών ατόμων που πάσχουν από Σακχαρώδη Διαβήτη (Τύπου Ι ή ΙΙ).Οι Ανάγκες του Διαβητικού ΠοδιούΣτην ιατρική ορολογία ονομάζεται Σύνδρομο Διαβ..
15,00€
Κότσι - Ελαστικό Επίθεμα με Γέλη Podia 00053 Κότσι - Ελαστικό Επίθεμα με Γέλη Podia 00053
ΝΕΟ
Κατασκευαστής:: Podia Footcare Protection Κωδικός Προϊόντος: 00053
Προστασία στο κότσι. Ανακούφιση από τον πόνο στο Κότσι. Πρόληψη εμφάνισης κάλων και σκληρύνσεων.Κότσι - Επίθεμα με γέλη. Τεμάχια ανά συσκευασία: 1Καθημερινή χρήση.Ελαστικό επίθεμα με γέλη για την άμεση ανακούφιση από τον πόνο στο κότσι και την πρόληψη εμφάνισης κάλων και σκληρύνσεων στην περιοχή, πο..
17,00€
Διαβητικό Πόδι - Κρέμα Προστασίας και Περιποίησης Podia 00039 Διαβητικό Πόδι - Κρέμα Προστασίας και Περιποίησης Podia 00039
ΝΕΟ
Κατασκευαστής:: Podia Footcare Protection Κωδικός Προϊόντος: 00039
Προστασία και στοχευμένη περιποίηση έναντι επιπτώσεων του Συνδρόμου Διαβητικού ΠοδιούΚρέμα - Ιατροτεχνολογικό προϊόν σε περιέκτη 100ml2 φορές την ημέρα. Γάμπες, Πέλματα και Ραχιαία επιφάνεια των ποδιών. Ολόκληρο το πόδι, πλην της μεσοδακτύλιας περιοχήςΗ Κρέμα Προστασίας και Περιποίηση του Διαβητικού..
18,00€
Εμφάνιση 1 έως 7 από 7 (1 Σελ.)