espa

Για εμάς

 


Αριθμός Γ.Ε.Μ.Η.:067277203000

Με παρουσία πάνω από 18 χρόνια στην αποκατάσταση στο εξωτερικό και στην Ελλάδα, και με γνώμονα πάντα την ευαισθησία μας για τον άνθρωπο και την όρεξη για προσφορά, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε την εταιρία ORTHOMEDICARE- OΡΘΟΠΕΔΙΚΑ, εμπόριο - κατασκευή ορθοπεδικών και ιατρικών ειδών, η οποία απευθύνεται σε πελάτες χονδρικής και λιανικής.
Σκοπός και επίκεντρο της εταιρίας μας είναι ο άνθρωπος και η βοήθεια που μπορούμε να του προσφέρουμε μέσα από τις υπηρεσίες μας, καθώς και να αναβαθμίσουμε την παροχή υπηρεσιών με τη σωστή καθοδήγηση των πελατών μας, την άμεση εξυπηρέτησή τους λαμβάνοντας υπ’ όψιν ότι πολλοί από τους συνανθρώπους μας έχουν περιορισμένο χρόνο λόγω εργασίας ή αντιμετωπίζουν κινητικές δυσκολίες, για να προμηθευτούν τα κατάλληλα γι’ αυτούς βοηθήματα.
Όλα τα προϊόντα με τα οποία κατασκευάζουμε ή προμηθεύεται τα καταστημά μας είναι επώνυμα, αναγνωρισμένα και ποιοτικά ελεγμένα από όλους τους δημόσιους φορείς ( διαθέτουν CE, πιστοποίηση ISO medical 13485 και OEKO-TEX® Standard 100  ).
Είμαστε πιστοποιημένοι ώς κατασκευαστές από τον ΕΟΦ και έχουμε ISO medical devices 13485 από τη Lloyds για ορθοπεδικά είδη,ορθοπεδικά πέλματα, κηδεμόνες ειδικής κατασκευής και τεχνητά μέλη.
Η εταιρεία μας διαθέτει σύστημα ελέγχου και ποιότητας για την ορθή εμπορία και διακίνηση ιατροτεχνολογικών, ορθοπεδικών και αναπνευστικών προΪόντων.
Η Orthomedicare διαθέτει δήλωση συμμόρφωσης της υπουργικής απόφασης Υ.Α. ΔΥ8δ/Γ.Π.ΟΙΚ./1348/2004 , που είναι πλέον απαραίτητη ( από 1/2/2013 ) προϋπόθεση για να αποδώσει ο ΕΟΠΥΥ  την δαπάνη για αγορά ορθοπεδικών ειδών !

Είμαστε πιστοποιημένοι συνεργάτες των παρακάτω εταιρειών : Της εταιρείας Mobiakcare ( μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες διακίνησης ιατροτεχνολογικών προϊόντων στην Ελλάδα ), της Γερμανικής  Weinmann στις συσκευές C-PAP και στις συσκεύες οξυγόνου , επίσης της Γερμανικής  Burmeier στην τεχνική υποστήριξη των ηλεκτρικών νοσοκομειακών κλινών !
Τα προϊόντα μας καλύπτουν ένα μεγάλο φάσμα των αναγκών των ασθενών με είδη υψηλών προδιαγραφών, που προκύπτουν ύστερα από τον απαιτητικό ποιοτικό έλεγχο του έμπειρου προσωπικού μας !
Δεδομένης της οικονομικής κρίσης και της δυσκολίας των συνανθρώπων μας να αγοράσουν το βοήθημα που έχουν ανάγκη, πουλάμε τα είδη μας στην ανταγωνιστικότερη τιμή της αγοράς !

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας αποτελείται από φυσικοθεραπευτές και τεχνικούς με εμπειρία και γνωρίζει καλύτερα τις ανάγκες στο χώρο αυτό από κάθε άλλον !

Στο καταστημά μας θα σας εξυπηρετήσουν :

Τσακίρης Αλέξανδρος, Γεν.διεύθυνση ( Καθ. Φυσικής Αγωγής - Φυσικοθεραπευτής, MSc Rehabilitation )  υπεύθυνος για : τρισδιάσταστατη μελέτη πελματογράφημαφυσικοθεραπευτική αξιολόγηση , τμήμα μελέτης και σχεδιασμού ειδικών ορθοπεδικών κατασκευών
 
Βλάχου Παρασκευούλα, Γεν. διεύθυνση, Οικονομικό τμήμα, Οργάνωση διοίκηση ( Τμήμα οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων )

Τσακίρης Αποστόλης ( Ορθωτιστής και Προσθετιστής. Strathclyde University Glasgow ) Υπεύθυνος μελέτης - μετρήσεων και κατασκευών τεχνητών μελών και κηδεμόνων, Υπεύθυνος εργαστηρίου κατασκευών μαζικής παραγωγής Κατ. 1 και ειδικής κατασκευής ορθοπεδικών ειδών.

Τσακίρη Μαρία-Σοφία ( Ενημέρωση πελατών και προμηθευτών,τμήμα λογιστικής )

Παρλακίδου Σπυριδούλα ( Πώληση, Τηλεφωνική ενημέρωση, Υπεύθυνη ηλ. πωλήσεων ) 

Μακρής Αλέξανδρος ( Τεχνικό τμήμα - Service - οδηγός)

Πόρης Χρήστος ( Υπεύθυνος αναπνευστικών - διεκπεραίωση παραγγελιών,  Service  )Διαθέτουμε μεγάλη έκθεση προϊόντων με πάνω από 4000 κωδικούς στην έδρα μας, θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε !

Και επειδή ο χρόνος σας είναι πολύτιμος, προσφέρουμε σ'εσάς για αγορές άνω των 50 Ευρώ , άμεση και δωρεάν κατ' οίκον εξυπηρέτηση εντός Αττικής !!

Γιατί να προτιμήσετε εμάς ;

 • Είμαστε φυσικοθεραπευτές με εμπειρία στα ορθοπεδικά –νευρολογικά περιστατικά.
 • Προσαρμοζουμε το ορθωτικό βοήθημα-νάρθηκα με δυνατότητα άμεσης επέμβασης για να έχουμε τέλεια εφαρμογή.
 • Σχεδιάζουμε ειδικές ορθοπεδικές κατασκευές σε νευρολογικά - ορθοπεδικά περιστατικά, παιδικούς κηδεμόνες Taylor, κατασκεύες κηδεμόνων για υπέρβαρους.
 • Προσφέρουμε μία δωρεάν συνεδρία – ραντεβού εκμάθησης βάδισης στο χώρο σας ( για τους κηδεμόνες )  για να εξοικειωθείτε με το νέο  σας βοήθημα.
 • Είμαστε επιστημονικά καταρτισμένοι και  επαγγελματίες στο είδος.
 • Έχουμε εργαστήριο κατασκευής ορθοπεδικών ( κατά παραγγελία και μαζικής παραγωγής )                                                   
 • Δίνουμε εγγύηση 6 μήνες έως 1 χρόνο για τα παραγόμενα προϊόντα μας !
 • Διαθέτουμε μεγάλη έκθεση προϊόντων με πάνω από 4000 κωδικούς 
 • Είμαστε άμεσοι στις παραγγελίες μας ( προυπόθεση να υπάρχει το προϊόν διαθέσιμο )             
 • AFTER SALES SERVICΕ σε όλα τα προϊόντα μας
 • Βλέπουμε με ευθύνη, ιδιαίτερη προσοχή και σεβασμό το κάθε περιστατικό


Στόχος μας : η συνέπεια, η υπευθυνότητα απέναντί σας, η αξιοπιστία, η άμεση εξυπηρέτηση και η υψηλή ποιότητα παροχής υπηρεσιών !


Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά στο φυσικό μας κατάστημα !
                             
                                                                                                                                                        

Βιογραφικό: Τσακίρης Αλέξανδρος