Warning: session_start(): open(/tmp/sess_mninmneedpsbc8oms8a8hh6a81, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/ortho3/public_html/system/library/session.php on line 12Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/ortho3/public_html/index.php:108) in /home/ortho3/public_html/system/library/session.php on line 12Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/ortho3/public_html/index.php:108) in /home/ortho3/public_html/system/library/session.php on line 13Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/ortho3/public_html/index.php:108) in /home/ortho3/public_html/index.php on line 181Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/ortho3/public_html/index.php:108) in /home/ortho3/public_html/system/library/currency.php on line 45 Για εμάς
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies.
Συνεχίζοντας την πλοήγηση, συμφωνείτε με τη χρήση τους.
Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Για εμάςΜε παρουσία πάνω από 18 χρόνια στην αποκατάσταση στο εξωτερικό και στην Ελλάδα, και με γνώμονα πάντα την ευαισθησία μας για τον άνθρωπο και την όρεξη για προσφορά, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε την εταιρία ORTHOMEDICARE- OΡΘΟΠΕΔΙΚΑ, εμπόριο - κατασκευή ορθοπεδικών και ιατρικών ειδών, η οποία απευθύνεται σε πελάτες χονδρικής και λιανικής.
Σκοπός και επίκεντρο της εταιρίας μας είναι ο άνθρωπος και η βοήθεια που μπορούμε να του προσφέρουμε μέσα από τις υπηρεσίες μας, καθώς και να αναβαθμίσουμε την παροχή υπηρεσιών με τη σωστή καθοδήγηση των πελατών μας, την άμεση εξυπηρέτησή τους λαμβάνοντας υπ’ όψιν ότι πολλοί από τους συνανθρώπους μας έχουν περιορισμένο χρόνο λόγω εργασίας ή αντιμετωπίζουν κινητικές δυσκολίες, για να προμηθευτούν τα κατάλληλα γι’ αυτούς βοηθήματα.
Όλα τα προϊόντα με τα οποία κατασκευάζουμε ή προμηθεύεται τα καταστημά μας είναι επώνυμα, αναγνωρισμένα και ποιοτικά ελεγμένα από όλους τους δημόσιους φορείς ( διαθέτουν CE, πιστοποίηση ISO medical 13485 και OEKO-TEX® Standard 100  ).
Είμαστε πιστοποιημένοι ώς κατασκευαστές από τον ΕΟΦ και έχουμε ISO medical devices 13485 από τη Lloyds για ορθοπεδικά είδη, κηδεμόνες και τεχνητά μέλη.
Η εταιρεία μας διαθέτει σύστημα ελέγχου και ποιότητας για την ορθή εμπορία και διακίνηση ιατροτεχνολογικών, ορθοπεδικών και αναπνευστικών προΪόντων.
Η Orthomedicare διαθέτει δήλωση συμμόρφωσης της υπουργικής απόφασης Υ.Α. ΔΥ8δ/Γ.Π.ΟΙΚ./1348/2004 , που είναι πλέον απαραίτητη ( από 1/2/2013 ) προϋπόθεση για να αποδώσει ο ΕΟΠΥΥ  την δαπάνη για αγορά ορθοπεδικών ειδών !

Είμαστε πιστοποιημένοι συνεργάτες των παρακάτω εταιρειών : Της εταιρείας Mobiakcare ( μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες διακίνησης ιατροτεχνολογικών προϊόντων στην Ελλάδα ), της Γερμανικής  Weinmann στις συσκευές C-PAP και στις συσκεύες οξυγόνου , επίσης της Γερμανικής  Burmeier στην τεχνική υποστήριξη των ηλεκτρικών νοσοκομειακών κλινών !
Τα προϊόντα μας καλύπτουν ένα μεγάλο φάσμα των αναγκών των ασθενών με είδη υψηλών προδιαγραφών, που προκύπτουν ύστερα από τον απαιτητικό ποιοτικό έλεγχο του έμπειρου προσωπικού μας !
Δεδομένης της οικονομικής κρίσης και της δυσκολίας των συνανθρώπων μας να αγοράσουν το βοήθημα που έχουν ανάγκη, πουλάμε τα είδη μας στην ανταγωνιστικότερη τιμή της αγοράς !

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας αποτελείται από φυσικοθεραπευτές και τεχνικούς με εμπειρία και γνωρίζει καλύτερα τις ανάγκες στο χώρο αυτό από κάθε άλλον !

Στο καταστημά μας θα σας εξυπηρετήσουν :

Τσακίρης Αλέξανδρος, Γεν.διεύθυνση ( Καθ. Φυσικής Αγωγής - Φυσικοθεραπευτής, MSc Rehabilitation ) 
Βλάχου Παρασκευούλα, Γεν. διεύθυνση, Οικονομικό τμήμα, Οργάνωση διοίκηση ( Τμήμα οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων )
Ζέκης Θοδωρής Τηλεφωνική ενημέρωση, υπεύθυνος για : τρισδιάσταστατη μελέτη πελματογράφημα, φυσικοθεραπευτική αξιολόγηση ( Φυσικοθεραπευτής, MSc Rehabilitation )
Μόσχος Ιωάννης ( Τεχνικό τμήμα - Service - πώληση )
Τσακίρης Αποστόλης (Προπτυχιακός φοιτητής, Ορθωτιστής και Προσθετιστής. Strathclyde University Glasgow ) 
Πόρης Χρήστος ( Υπεύθυνος αναπνευστικών - διεκπεραίωση παραγγελιών )
Τίτος Πανωλιάσκος  ( Βοηθός φυσικοθεραπευτής , Τηλεφωνική ενημέρωση, Υπεύθυνος ηλ. πωλήσεων ) 

Διαθέτουμε μεγάλη έκθεση προϊόντων με πάνω από 4000 κωδικούς στην έδρα μας, θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε !

Και επειδή ο χρόνος σας είναι πολύτιμος, προσφέρουμε σ'εσάς για αγορές άνω των 50 Ευρώ , άμεση και δωρεάν κατ' οίκον εξυπηρέτηση εντός Αττικής !!

Γιατί να προτιμήσετε εμάς ;

  • Είμαστε φυσικοθεραπευτές με εμπειρία στα ορθοπεδικά –νευρολογικά περιστατικά.
  • Προσαρμοζουμε το ορθωτικό βοήθημα-νάρθηκα με δυνατότητα άμεσης επέμβασης για να έχουμε τέλεια εφαρμογή.
  • Προσφέρουμε μία δωρεάν συνεδρία – ραντεβού εκμάθησης βάδισης στο χώρο σας ( για τους κηδεμόνες )  για να εξοικειωθείτε με το νέο  σας βοήθημα.
  • Είμαστε επιστημονικά καταρτισμένοι και  επαγγελματίες στο είδος.
  • Έχουμε εργαστήριο κατασκευής ορθοπεδικών ( κατά παραγγελία και μαζικής παραγωγής )                                                   
  • Δίνουμε εγγύηση 6 μήνες έως 1 χρόνο για τα παραγόμενα προϊόντα μας !
  • Διαθέτουμε μεγάλη έκθεση προϊόντων με πάνω από 4000 κωδικούς 
  • Είμαστε άμεσοι στις παραγγελίες μας ( προυπόθεση να υπάρχει το προϊόν διαθέσιμο )             
  • AFTER SALES SERVICΕ σε όλα τα προϊόντα μας
  • Βλέπουμε με ευθύνη, ιδιαίτερη προσοχή και σεβασμό το κάθε περιστατικό


Στόχος μας : η συνέπεια, η υπευθυνότητα απέναντί σας, η αξιοπιστία, η άμεση εξυπηρέτηση και η υψηλή ποιότητα παροχής υπηρεσιών !


Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά στο φυσικό μας κατάστημα !
                             
                                                                                                                                                        

Βιογραφικό: Τσακίρης Αλέξανδρος
Warning: Unknown: open(/tmp/sess_mninmneedpsbc8oms8a8hh6a81, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0