ΜΕΝΟΥ
Καλάθι

Πληροφορίες Αποστολής

 Πολιτική Αλλαγών 
 
Οι αλλαγές των προϊόντων γίνονται δεκτές εντός 14 ημερών με προϋπόθεση να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, να έχουν άρτια την συσκευασία τους και την απόδειξη ή τιμολόγιο αγοράς.
Όλες οι αλλαγές πραγματοποιούνται στην έδρα μας Μεγ.Αλεξάνδρου 7 και κατόπιν τηλ.ραντεβού.
Ημέρες επιστροφών Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή 14:00 - 16:00 ( ώρες λογιστηρίου ) σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων και 14:00 - 20:00 σε περίπτωση αλλαγής προϊόντος.
Για τις παραγγελίες εκτός Αττικής σε περίπτωση υπαιτιότητας του αγοραστή ( λάθος μέγεθος, αντικατάσταση με άλλο είδος, κ.α ) τα έξοδα αποστολής βαρύνουν τον εντολέα.
Σε περίπτωση δικής μας υπαιτιότητας το κόστος επαναποστολής του είδους είναι με δική μας χρέωση.
Σε όλες τις παραπάνω αναφερόμενες περιπτώσεις η επιχείρηση orthomedicare πρέπει να ενημερώνεται πρώτα τηλεφωνικά στο 2105914944 ή μέσω e-mail. 
Η orthomedicare προσπαθεί να αποτυπώσει τόσο με φωτογραφία όσο και με λεπτομερή περιγραφή όλα τα προϊόντα που εμπορεύεται.
Ακολουθείτε πάντα τις μετρήσεις και τις διαστάσεις των προϊόντων πριν κάνετε την αγορά σας.
Ειδικές παραγγελίες των προϊόντων καθώς και τροποποιήσεις δύναται να γίνουν μόνο στα προϊόντα που αναφέρεται στην περιγραφή τους και ορίζεται ώς ειδική κατασκευή με άλλο κόστος αγοράς και κατόπιν ραντεβού για λήψη μέτρων.Αλλαγή Προϊόντων λόγω λάθους μεγέθους ή ελάττωμα:

Εάν κατά λάθος έχει αποσταλεί λάθος κωδικός, δεν σας κάνει το μέγεθος ή το προϊόν κριθεί ελαττωματικό, η εταιρεία μας θα κάνει το καλύτερο δυνατό να σας αντικαταστήσει το επιστρεφόμενο είδος.Για την άμεση εξυπηρέτησή σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε εντός 2-3 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά ή μέσω mail. Εάν πάλι δεν είναι διαθέσιμο το προϊόν στο μέγεθος ή χρώμα, ώστε να γίνει η αντικατάσταση, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για κάποια άλλη εναλλακτική.

Επιστροφή Χρημάτων:

Η επιστροφή χρημάτων δεν πραγματοποιείται στην περίπτωση ενοικίασης προϊόντος. Η τιμή είναι μη επιστρέψιμη λόγω αποστείρωσης - καθαρισμού καθώς και της μεταφοράς από το προσωπικό μας. Ελάχιστη ενοικίαση: 1 μήνας για τα είδη κατ΄οίκον νοσηλεία και 1 εβδομάδα για τα ηλεκτροκίνητα αναπ. αμαξίδια και CPM.

Για τα υπόλοιπα είδη πώλησης, η επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται κατόπιν συνεννόησης και εφόσον εξετασθούν οι εκάστοτε συνθήκες. Εναλλακτικά, σας δίνεται δυνατότητα πίστωσης του ποσού, την οποία μπορείτε να εξαργυρώσετε εντός 6 μηνών.

Τρόποι Αποστολής :
Η Orthomedicare σας προσφέρει δωρεάν άμεση παράδοση στο χώρο σας εντός Αττικής για αγορές άνω των 50 Ευρώ. Η μεταφορά και τοποθέτηση ορισμένων προϊόντων με όγκο ( γερανάκι, κρεβάτια, αναπηρικά αμαξίδια, αναπνευστικές συσκευές, κ.α) είναι ΔΩΡΕΑΝ χωρίς χρέωση!

Εκτός Αττικής, η παράδοση των προϊόντων γίνεται με συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία και τα μεταφορικά επιβαρύνουν τον καταναλωτή.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Παραγγελίες μεγαλύτερου όγκου εκτός Αττικής ή αλλοδαπής:

·         Σε περίπτωση παραδόσεων μεγάλου όγκου (πχ αμαξίδια, συμπυκνωτές, κρεβάτια, κλπ, ή παραγγελίες που περιέχουν πολλά τεμάχια με συνολικό μεγάλο όγκο), το κόστος μεταφοράς θα καθορίζεται αφότου παραλάβουμε την παραγγελία και θα ενημερώνεστε ΠΡΙΝ την αποστολή, για αποφυγή παρεξηγήσεων και για να μην προκύψουν ακυρωτικά μεταφορικά έξοδα. Εάν έχετε ήδη κάνει πληρωμή με βάση τον απλό υπολογισμό που γίνεται στην ηλεκτρονική αγορά, θα ορίσουμε μαζί και τον τρόπο με τον οποίο θα καταβάλλετε τυχόν επιπλέον κόστος. Αυτό ισχύει διότι είναι αδύνατο με τα τεχνικά μέσα που διαθέτουμε να υπολογίζονται αυτόματα πριν την ολοκλήρωση αγοράς.
Για την παράδοση στο χώρο σας μετά την αποχώρηση από το κατάστημά μας αποκλειστικά υπεύθυνη είναι η εταιρία μεταφοράς ! ( για τα είδη που μεταφέρονται εκτός Αττικής )


·         Σε περίπτωση που η παράδοση των προϊόντων αφορά την αλλοδαπή (χώρες εκτός Ελλάδας), ισχύει ότι και στις μεγάλου όγκου παραγγελίες. Δηλαδή, λόγω του ότι είναι αδύνατο να υπολογιστούν αυτόματα τα μεταφορικά, καθώς και τα έξοδα τελωνείου (χώρες εκτός ΕΕ) κλπ, το κόστος μεταφοράς θα καθορίζεται αφότου παραλάβουμε την παραγγελία και θα ενημερώνεστε ΠΡΙΝ την αποστολή, για αποφυγή παρεξηγήσεων και για να μην προκύψουν ακυρωτικά μεταφορικά έξοδα. Εάν έχετε ήδη κάνει πληρωμή με βάση τον απλό υπολογισμό που γίνεται στην ηλεκτρονική αγορά, θα ορίσουμε μαζί και τον τρόπο με τον οποίο θα καταβάλλετε τυχόν επιπλέον κόστος. Επιπρόσθετα, οι συναλλαγές μεταξύ χωρών της ΕΕ γίνονται χωρίς την επιβάρυνση ΦΠΑ.

Μετά την κατάθεση των χρημάτων παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα λογιστηρίου της εταιρίας μας στέλνοντας ένα e-mail στο info@orthomedicare.com.gr για να γνωστοποιήσετε ότι έγινε η κατάθεση ή τηλεφωνικά στο 210-5914944-2105914967 ή μέσω fax στο 210-5914967.
 
        Οι όροι αυτοί ισχύουν και για παραγγελίες άνω των 90€ εκτός Αττικής και άνω των 50€  για εντός Αττικής !

Ελάχιστο κόστος αποστολής - μεταφορικά έξοδα είναι τα 4 
€ για δέματα εώς 4 κιλά και κόστος αντικαταβολής τα 3,90€.

Χρόνοι Παράδοσης :

 
Η ORTHOMEDICARE επιφυλάσσεται ως προς το χρόνο παράδοσης των εμπορευμάτων στις περιπτώσεις ανωτέρας βίας. Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.orthomedicare.com.gr ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητας τους.
Για παραγγελίες εντός της ημέρας έως 14:00 μμ , παραδίδονται αυθημερόν εντός Αττικής και εντός 24 ωρών στην υπόλοιπη Ελλάδα και εντός 48 ωρών στην Κύπρο με αντικαταβολή στο χώρο σας !

Για τα διαθέσιμα προϊόντα οι γενικοί χρόνοι παράδοσης είναι: Εντός Αττικής 0-2 εργάσιμες ημέρες, εκτός Αττικής ηπειρωτική Ελλάδα 1-3 εργάσιμες ημέρες, εκτός Αττικής νησιωτική Ελλάδα 1-4 εργάσιμες ημέρες.
Οι ώρες και ημέρες παράδοσης είναι: Για τα καταστήματά μας οι ώρες λειτουργίας τους, για τα δικά μας οχήματα Δευτέρα με Παρασκευή 08.30 – 15.30, για τα courier καθημερινές 9.00-18.00, και για τις μεταφορικές (πρακτορεία κλπ) κατόπιν συνεννόησης με τον μεταφορέα.
 
Στόχος μας : η Αμεσότητα, η αξιοπιστία, η εντιμότητα και η υπευθυνότητα απέναντί σας!

Οι ανταγωνιστικές τιμές, η εξειδικευμένη
παροχή υπηρεσιών από επαγγελματίες στο  χώρο της υγείας, η άμεση εξυπηρέτηση και υψηλή ποιότητα προϊόντων θεωρείται στην επιχείρησή μας δεδομένη !

Θα χαρούμε να σας υποδεχτούμε τηλ. ή στο φυσικό κατάστημά μας .

Με εκτίμηση : Team Orthomedicare