Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies.
Συνεχίζοντας την πλοήγηση, συμφωνείτε με τη χρήση τους.
Περισσότερες πληροφορίες εδώ

ECLIPSE 3 ΦΟΡΗΤΟΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΤΗΣ ΟΞΥΓΟΝΟΥ

Κατόπιν Παραγγελίας
Κωδικός Προϊόντος: ECLIPSE3
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Παραγγελίας
3.850,00€
Ποσότητα: Αποκτήστε το

Εγγύηση χαμηλότερης τιμής !

Σύστημα ποιότητας ISO Medical 13485 και ΔΥB 1348/2004

Αντικαταβολή - POS και όλες οι πιστωτικές - χρεωστικές κάρτες

Τρόποι αποστολής


  1. Σε περίπτωση παραδόσεων μεγάλου όγκου (πχ αμαξίδια, συμπυκνωτές, κρεβάτια, κλπ, ή παραγγελίες που περιέχουν πολλά τεμάχια με συνολικό μεγάλο όγκο), το κόστος μεταφοράς θα καθορίζεται αφότου παραλάβουμε την παραγγελία και θα ενημερώνεστε ΠΡΙΝ την αποστολή, για αποφυγή παρεξηγήσεων και για να μην προκύψουν ακυρωτικά μεταφορικά έξοδα. Εάν έχετε ήδη κάνει πληρωμή με βάση τον απλό υπολογισμό που γίνεται στην ηλεκτρονική αγορά, θα ορίσουμε μαζί και τον τρόπο με τον οποίο θα καταβάλλετε τυχόν επιπλέον κόστος. Αυτό ισχύει διότι είναι αδύνατο με τα τεχνικά μέσα που διαθέτουμε να υπολογίζονται αυτόματα πριν την ολοκλήρωση αγοράς.
  2. Σε περίπτωση που η παράδοση των προϊόντων αφορά την αλλοδαπή (χώρες εκτός Ελλάδας), ισχύει ότι και στις μεγάλου όγκου παραγγελίες. Δηλαδή, λόγω του ότι είναι αδύνατο να υπολογιστούν αυτόματα τα μεταφορικά, καθώς και τα έξοδα τελωνείου (χώρες εκτός ΕΕ) κλπ, το κόστος μεταφοράς θα καθορίζεται αφότου παραλάβουμε την παραγγελία και θα ενημερώνεστε ΠΡΙΝ την αποστολή, για αποφυγή παρεξηγήσεων και για να μην προκύψουν ακυρωτικά μεταφορικά έξοδα.
  3. Εάν έχετε ήδη κάνει πληρωμή με βάση τον απλό υπολογισμό που γίνεται στην ηλεκτρονική αγορά, θα ορίσουμε μαζί και τον τρόπο με τον οποίο θα καταβάλλετε τυχόν επιπλέον κόστος. Επιπρόσθετα, οι συναλλαγές μεταξύ χωρών της ΕΕ γίνονται χωρίς την επιβάρυνση ΦΠΑ.
  4. Μετά την κατάθεση των χρημάτων παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα λογιστηρίου της εταιρίας μας στέλνοντας ένα e-mail στο info@orthomedicare.com.gr για να γνωστοποιήσετε ότι έγινε η κατάθεση ή τηλεφωνικά στο 210-5914944-2105914967 ή μέσω fax στο 210-5914967.

Οι όροι αυτοί ισχύουν και για παραγγελίες άνω των 90€ εκτός Αττικής και άνω των 50€  για εντός Αττικής !

Ελάχιστο κόστος αποστολής - μεταφορικά έξοδα είναι τα 4
και το κόστος αντικαταβολής είναι τα 2€.

 


 

Χρόνοι Παράδοσης

Η ORTHOMEDICARE επιφυλάσσεται ως προς το χρόνο παράδοσης των εμπορευμάτων στις περιπτώσεις ανωτέρας βίας. Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.orthomedicare.com.gr ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητας τους.
Για παραγγελίες εντός της ημέρας έως 14:00 μμ , παραδίδονται αυθημερόν εντός Αττικής και εντός 24 ωρών στην υπόλοιπη Ελλάδα και εντός 48 ωρών στην Κύπρο με αντικαταβολή στο χώρο σας !
Για τα διαθέσιμα προϊόντα οι γενικοί χρόνοι παράδοσης είναι: Εντός Αττικής 0-2 εργάσιμες ημέρες, εκτός Αττικής ηπειρωτική Ελλάδα 1-3 εργάσιμες ημέρες, εκτός Αττικής νησιωτική Ελλάδα 1-4 εργάσιμες ημέρες.
Οι ώρες και ημέρες παράδοσης είναι: Για τα καταστήματά μας οι ώρες λειτουργίας τους, για τα δικά μας οχήματα Δευτέρα με Παρασκευή 08.30 – 15.30, για τα courier καθημερινές 9.00-18.00, και για τις μεταφορικές (πρακτορεία κλπ) κατόπιν συνεννόησης με τον μεταφορέα.

Στόχος μας : η εντιμότητα, η υπευθυνότητα απένατί σας, η αξιοπιστία, οι ανταγωνιστικές τιμές, η άμεση εξυπηρέτηση και η υψηλή ποιότητα προϊόντων και παροχή υπηρεσιών !

ECLIPSE 3 ΦΟΡΗΤΟΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΤΗΣ ΟΞΥΓΟΝΟΥ

ECLIPSE 3 O Ιδανικός Συμπυκνωτής για κάθε περίσταση.
Ολοκληρωμένο Σύστημα για Προσωπική Οξυγονοθεραπεία
Η Ιδανική Επιλογή για Οξυγονοθεραπεία. Με τεράστια βελτίωση στην απόδοση και κλινική συμπεριφορά και αξεσουάρ νέας γενιάς δίνει νέα μορφή στην Οξυγονοθεραπεία. Η Ιδανική λύση για τον οποιοδήποτε απαιτητικό χρήστη που θέλει ταυτόχρονα μία κατ΄οίκον συσκευή καθώς και ελευθερία στη μετακίνηση που προσφέρει ένας φορητός συμπυκνωτής.
Αποτελεί την πιο ιδανική επιλογή για όλες τις περιπτώσεις σε συνδιασμό εσωτερικού και εξωτερικού χώρου.

ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ: Ο χρήστης απολαμβάνει συγκεντρωμένα όλα τα προνόμια ενός φορητού και ενός σταθερού συμπυκνωτή σε μία συσκευή.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ: Σύμφωνα με τις αρχές της ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ (AARC) εξασφαλίζει τη σωστή δοσολογία ανάλογα με τις ανάγκες του ασθενούς τόσο κατά τη διάρκεια του περιπάτου όσο και του ύπνου ή της φυσικής άσκησης.

Πλεονεκτήματα :

• Η Τεχνολογία autoSAT διατηρεί την αναλογία του Οξυγόνου σταθερή & ανταποκρίνεται σε οποιαδήποτε μεταβολή της αναπνοής του χρήστη.
• Δυνατότητα Συνεχούς Ροής : 0,5-3 lt/min.
• Όγκος/εισπνοή σε Ασυνεχή Ροή : 16-96ml (Περίπου 1-6 lt/min.)
• Δυνατότητα παροχής ακόμα μεγαλύτερου όγκου/εισπνοή κατά την Ασυνεχή Ροή : 128ml, 160ml, 192ml
• Απεικόνιση στην οθόνη σε ml & lt/min.
• Συμπεριλαμβάνει και το φορτιστή αυτοκινήτου.
• Με ηχητικούς συναγερμούς σε περίπτωση κινδύνου.
• Σε περίπτωση που δεν ανιχνεύσει αναπνευστική προσπάθεια κατά την λειτουργία σε Ασυνεχή Ροή αλλάζει αυτόματα σε Συνεχή Ροή & κάθε 15sec ελέγχει την ανα πνευστική προσπάθεια.
• Απλό στην συντήρηση & την επισκευή.
• Εγκεκριμένο από τον Αμερικάνικο Εθνικό Αερομεταφορέα (FAA) για ασφαλή χρήση σε αεροπλάνο.
• Εγγύηση : 3 έτη για την συσκευή & 1 έτος για την μπαταρία.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά :

Διαστάσεις (ΥxΠxΒ): 49x31.2x18cm
Βάρος: Eclipse : περίπου 7kg,
Μπαταρία : περίπου 1,5kg
Ρυθμίσεις Συνεχούς Ροής : 0,5-3 lt/min
Ρυθμίσεις Δόσης σε Ασυνεχή Ροή (Όγκος/εισπνοή): 16-96ml, 128ml, 160ml, 192ml
Διάρκεια Μπαταρίας :
• Σε Συνεχή Ροή: 4,4 ώρες στο 0,5 lt/min, 3,7 ώρες στο 1 lt/min, 2 ώρες στα 2 lt/min, 1,3 ώρες στα 3 lt/min
• Σε Ασυνεχή Ροή: 5,4 ώρες στα 16ml (1 lt/min), 5,1 ώρες στα 32ml (2 lt/min), 4,9 ώρες στα 48ml(3 lt/min), 4 ώρες στα 64ml(4 lt/m in), 3,7 ώρες στα 80ml(5 lt/min), 3,5 ώρες στα 96ml(6 lt/min), 2,5 ώ ρες στα 128ml, 2 ώρες στα 160ml, 1,7 ώρες στα 192ml
Συγκέντρωση Ο2 : 93+/- 3%
Ονομαστική Πίεση εξόδου : 34,5 kPa
Επίπεδό Θορύβου: 48 db(A) στα 3 lt σε συνεχή Ροή, 40 db(A) στα 3 lt σε Ασυνεχή Ροή
Τάση Λειτουργίας :
• Εναλλασσόμενο : 100-240 VAC, 50‐60Hz
• Συνεχές : 12 V • Μπαταρία : 97,5 W-Hr Lithium Κατανάλωση: 52 Watt στο 1 lt σε συνεχή Ροή, 145 Watt στα 3 lt σ ε συνεχή Ροή, 45 Watt σε 1 δόση/παλμό σε Ασυνεχή Ροή,45 Watt σε 6 δόσεις/παλμό σε Ασυνεχή Ροή.
Χρόνος Φόρτισης : 1,8 - 5 ώρες για να φτάσει στο 80% ανάλογα τη ν ροή σε περίπτωση που λειτουργεί ταυτόχρονα.
Προειδοποιητική Λυχνία
Συγκέντρωσης Οξυγόνου : Πράσινη ‐ Κανονική, Πορτοκαλί - Προειδοποίηση, Κόκκινη - Βλάβη.
Συναγερμοί : Απώλεια Τάσης, Απώλεια Τάσης Μπαταρίας, Χαμηλή Συγκέντρωση Οξυγόνου, Ροή εκτός φυσιολογικών ορίων.
Θερμοκρασία Λειτουργίας : 10-40 C
Υψόμετρο Λειτουργίας : 0-4000m
Δεν υπάρχουν κριτικές για το προϊόν.

Γράψτε μια κριτική

Το Όνομά σας:


Η Κριτική σας: Σημείωση: Η HTML δε μεταφράζεται!

Βαθμολογία: Κακή           Καλή

Εισάγετε τον κωδικό στο παρακάτω πλαίσιο: