Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies.
Συνεχίζοντας την πλοήγηση, συμφωνείτε με τη χρήση τους.
Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Rapid Test αντισωμάτων Κορωνοϊού Lungene 1 τεμάχιο Germanos 001978

Κωδικός Προϊόντος: 001978P
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
12,50€
Ποσότητα: Αποκτήστε το

Σύστημα ποιότητας ISO Medical 13485 και ΔΥB 1348/2004

Αντικαταβολή - POS και όλες οι πιστωτικές - χρεωστικές κάρτες

Τρόποι αποστολής


 1. Σε περίπτωση παραδόσεων μεγάλου όγκου (πχ αμαξίδια, συμπυκνωτές, κρεβάτια, κλπ, ή παραγγελίες που περιέχουν πολλά τεμάχια με συνολικό μεγάλο όγκο), το κόστος μεταφοράς θα καθορίζεται αφότου παραλάβουμε την παραγγελία και θα ενημερώνεστε ΠΡΙΝ την αποστολή, για αποφυγή παρεξηγήσεων και για να μην προκύψουν ακυρωτικά μεταφορικά έξοδα. Εάν έχετε ήδη κάνει πληρωμή με βάση τον απλό υπολογισμό που γίνεται στην ηλεκτρονική αγορά, θα ορίσουμε μαζί και τον τρόπο με τον οποίο θα καταβάλλετε τυχόν επιπλέον κόστος. Αυτό ισχύει διότι είναι αδύνατο με τα τεχνικά μέσα που διαθέτουμε να υπολογίζονται αυτόματα πριν την ολοκλήρωση αγοράς.
 2. Σε περίπτωση που η παράδοση των προϊόντων αφορά την αλλοδαπή (χώρες εκτός Ελλάδας), ισχύει ότι και στις μεγάλου όγκου παραγγελίες. Δηλαδή, λόγω του ότι είναι αδύνατο να υπολογιστούν αυτόματα τα μεταφορικά, καθώς και τα έξοδα τελωνείου (χώρες εκτός ΕΕ) κλπ, το κόστος μεταφοράς θα καθορίζεται αφότου παραλάβουμε την παραγγελία και θα ενημερώνεστε ΠΡΙΝ την αποστολή, για αποφυγή παρεξηγήσεων και για να μην προκύψουν ακυρωτικά μεταφορικά έξοδα.
 3. Εάν έχετε ήδη κάνει πληρωμή με βάση τον απλό υπολογισμό που γίνεται στην ηλεκτρονική αγορά, θα ορίσουμε μαζί και τον τρόπο με τον οποίο θα καταβάλλετε τυχόν επιπλέον κόστος. Επιπρόσθετα, οι συναλλαγές μεταξύ χωρών της ΕΕ γίνονται χωρίς την επιβάρυνση ΦΠΑ.
 4. Μετά την κατάθεση των χρημάτων παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα λογιστηρίου της εταιρίας μας στέλνοντας ένα e-mail στο info@orthomedicare.com.gr για να γνωστοποιήσετε ότι έγινε η κατάθεση ή τηλεφωνικά στο 210-5914944-2105914967 ή μέσω fax στο 210-5914967.

Οι όροι αυτοί ισχύουν και για παραγγελίες άνω των 90€ εκτός Αττικής και άνω των 50€  για εντός Αττικής !

Ελάχιστο κόστος αποστολής - μεταφορικά έξοδα είναι τα 4
και το κόστος αντικαταβολής είναι τα 2€.

 


 

Χρόνοι Παράδοσης

Η ORTHOMEDICARE επιφυλάσσεται ως προς το χρόνο παράδοσης των εμπορευμάτων στις περιπτώσεις ανωτέρας βίας. Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.orthomedicare.com.gr ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητας τους.
Για παραγγελίες εντός της ημέρας έως 14:00 μμ , παραδίδονται αυθημερόν εντός Αττικής και εντός 24 ωρών στην υπόλοιπη Ελλάδα και εντός 48 ωρών στην Κύπρο με αντικαταβολή στο χώρο σας !
Για τα διαθέσιμα προϊόντα οι γενικοί χρόνοι παράδοσης είναι: Εντός Αττικής 0-2 εργάσιμες ημέρες, εκτός Αττικής ηπειρωτική Ελλάδα 1-3 εργάσιμες ημέρες, εκτός Αττικής νησιωτική Ελλάδα 1-4 εργάσιμες ημέρες.
Οι ώρες και ημέρες παράδοσης είναι: Για τα καταστήματά μας οι ώρες λειτουργίας τους, για τα δικά μας οχήματα Δευτέρα με Παρασκευή 08.30 – 15.30, για τα courier καθημερινές 9.00-18.00, και για τις μεταφορικές (πρακτορεία κλπ) κατόπιν συνεννόησης με τον μεταφορέα.

Στόχος μας : η εντιμότητα, η υπευθυνότητα απένατί σας, η αξιοπιστία, οι ανταγωνιστικές τιμές, η άμεση εξυπηρέτηση και η υψηλή ποιότητα προϊόντων και παροχή υπηρεσιών !

Rapid Test αντισωμάτων Κορωνοϊού Lungene 1 τεμάχιο Germanos 001978

Το COVID-19 IgG/IgM Rapid Test Cassette (WB/S/P) είναι χρωματογραφικός ανοσοπροσδιορισμός πλευρικής ροής για την ποιοτική ανίχνευση IgG και IgM αντι-SARS-CoV-2 σε ανθρώπινο δείγμα ολικού αίματος, ορού ή πλάσματος. Το τεστ προορίζεται για επαγγελματική χρήση μόνο.

Προϊον με CE και ISO 

Διαδικασία Εξέτασης

Αφήστε το τεστ COVID-19 IgG/IgM Rapid Test Cassette, το δείγμα, το ρυθμιστικό διάλυμα και/η τον μάρτυρα να έρθουν σε ισορροπία σε θερμοκρασία δωματίου (15-30 Β. Κελσίου) πριν τη δοκιμή.
1. Βγάλτε το τεστ από το σφραγισμένο θύλακα και χρησιμοποιήστε το το συντομότερο δυνατό. Τα βέλτιστα αποτελέσματα θα επιτευχθούν αν το τεστ χρησιμοποιηθεί αμέσως μετά το άνοιγμα της συσκευασίας. Επισημάνετε την κασέτα δοκιμής με τον ασθενή ή τον έλεγχο ταυτότητας.
2. Τοποθετήστε την κασέτα δοκιμής σε μια καθαρή και επίπεδη επιφάνεια.
3. Τρυπήστε το δέρμα με μια αποστειρωμένη βελόνα
4. Κρατήστε την πιπέτα κάθετα και μεταγγίστε μία σταγόνα αίματος (περίπου 10ml) στη κασέτα - δοχείο εξέτασης.
5. Προσθέστε 2 σταγόνες από το ρυθμιστικό υγρό (περίπου 70ml) και ενεργοποιήστε το χρονόμετρο.
6. Περιμένετε μέχρι να εμφανιστούν οι ενδείξεις. Ερμηνεύστε τα αποτελέσματα μετά το πέρας των 15 λεπτών. Δεν θα πρέπει να γίνεται αξιολόγηση μετά από 20 λεπτά.

Οδηγίες χρήσεως στα Ελληνικά.

Μέτρα ασφαλείας
 • Για επαγγελματική διαγνωστική χρήση in-vitro.
 • Χρήση μόνο από γιατρούς και νοσηλευτές σε νοσοκομεία και κέντρα περίθαλψης.
 • Μη χρησιμοποιείτε τη δοκιμή μετά την ημερομηνία λήξης που αναγράφεται στη συσκευασία.
 • Διαβάστε προσεκτικά τη διαδικασία δοκιμής πριν προχωρήσετε.
 • Μην χρησιμοποιείτε τη δοκιμασία αν η θήκη του αλουμινίου είναι κατεστραμμένη
 • Χειριστείτε όλα τα δείγματα σαν να περιέχουν μολυσματικούς παράγοντες. Τηρήστε τις καθιερωμένες προφυλάξεις για τους μικροβιολογικούς κινδύνους σε όλες τις διαδικασίες και τις τυποποιημένες οδηγίες για την κατάλληλη διάθεση δειγμάτων.
 • Τα χρησιμοποιημένα υλικά δοκιμής πρέπει να απορρίπτονται σύμφωνα με τους τοπικούς κανονισμούς.
Δεν υπάρχουν κριτικές για το προϊόν.

Γράψτε μια κριτική

Το Όνομά σας:


Η Κριτική σας: Σημείωση: Η HTML δε μεταφράζεται!

Βαθμολογία: Κακή           Καλή

Εισάγετε τον κωδικό στο παρακάτω πλαίσιο: