espa

Ηλεκτρονικό ποδήλατο Παραπληγίας κάτω άκρων MOTOmed loop ενηλίκων

ΝΕΟ ΝΕΟ
Κωδικός Προϊόντος: Loop
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
3.950,00€
Ποσότητα: Αποκτήστε το

2105914944

Σύστημα ποιότητας ISO Medical 13485 και ΔΥB 1348/2004

Αντικαταβολή - POS και όλες οι πιστωτικές - χρεωστικές κάρτες

Τρόποι αποστολής


 1. Σε περίπτωση παραδόσεων μεγάλου όγκου (πχ αμαξίδια, συμπυκνωτές, κρεβάτια, κλπ, ή παραγγελίες που περιέχουν πολλά τεμάχια με συνολικό μεγάλο όγκο), το κόστος μεταφοράς θα καθορίζεται αφότου παραλάβουμε την παραγγελία και θα ενημερώνεστε ΠΡΙΝ την αποστολή, για αποφυγή παρεξηγήσεων και για να μην προκύψουν ακυρωτικά μεταφορικά έξοδα. Εάν έχετε ήδη κάνει πληρωμή με βάση τον απλό υπολογισμό που γίνεται στην ηλεκτρονική αγορά, θα ορίσουμε μαζί και τον τρόπο με τον οποίο θα καταβάλλετε τυχόν επιπλέον κόστος. Αυτό ισχύει διότι είναι αδύνατο με τα τεχνικά μέσα που διαθέτουμε να υπολογίζονται αυτόματα πριν την ολοκλήρωση αγοράς.
 2. Σε περίπτωση που η παράδοση των προϊόντων αφορά την αλλοδαπή (χώρες εκτός Ελλάδας), ισχύει ότι και στις μεγάλου όγκου παραγγελίες. Δηλαδή, λόγω του ότι είναι αδύνατο να υπολογιστούν αυτόματα τα μεταφορικά, καθώς και τα έξοδα τελωνείου (χώρες εκτός ΕΕ) κλπ, το κόστος μεταφοράς θα καθορίζεται αφότου παραλάβουμε την παραγγελία και θα ενημερώνεστε ΠΡΙΝ την αποστολή, για αποφυγή παρεξηγήσεων και για να μην προκύψουν ακυρωτικά μεταφορικά έξοδα.
 3. Εάν έχετε ήδη κάνει πληρωμή με βάση τον απλό υπολογισμό που γίνεται στην ηλεκτρονική αγορά, θα ορίσουμε μαζί και τον τρόπο με τον οποίο θα καταβάλλετε τυχόν επιπλέον κόστος. Επιπρόσθετα, οι συναλλαγές μεταξύ χωρών της ΕΕ γίνονται χωρίς την επιβάρυνση ΦΠΑ.
 4. Μετά την κατάθεση των χρημάτων παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα λογιστηρίου της εταιρίας μας στέλνοντας ένα e-mail στο info@orthomedicare.com.gr για να γνωστοποιήσετε ότι έγινε η κατάθεση ή τηλεφωνικά στο 210-5914944-2105914967 ή μέσω fax στο 210-5914967.

Οι όροι αυτοί ισχύουν και για παραγγελίες άνω των 90€ εκτός Αττικής και άνω των 50€  για εντός Αττικής !

Ελάχιστο κόστος αποστολής - μεταφορικά έξοδα είναι τα 4
και το κόστος αντικαταβολής είναι τα 2€.

 


Χρόνοι Παράδοσης

contact

Η ORTHOMEDICARE επιφυλάσσεται ως προς το χρόνο παράδοσης των εμπορευμάτων στις περιπτώσεις ανωτέρας βίας. Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.orthomedicare.com.gr ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητας τους.
Για παραγγελίες εντός της ημέρας έως 14:00 μμ , παραδίδονται αυθημερόν εντός Αττικής και εντός 24 ωρών στην υπόλοιπη Ελλάδα και εντός 48 ωρών στην Κύπρο με αντικαταβολή στο χώρο σας !
Για τα διαθέσιμα προϊόντα οι γενικοί χρόνοι παράδοσης είναι: Εντός Αττικής 0-2 εργάσιμες ημέρες, εκτός Αττικής ηπειρωτική Ελλάδα 1-3 εργάσιμες ημέρες, εκτός Αττικής νησιωτική Ελλάδα 1-4 εργάσιμες ημέρες.
Οι ώρες και ημέρες παράδοσης είναι: Για τα καταστήματά μας οι ώρες λειτουργίας τους, για τα δικά μας οχήματα Δευτέρα με Παρασκευή 08.30 – 15.30, για τα courier καθημερινές 9.00-18.00, και για τις μεταφορικές (πρακτορεία κλπ) κατόπιν συνεννόησης με τον μεταφορέα.

Στόχος μας : η εντιμότητα, η υπευθυνότητα απένατί σας, η αξιοπιστία, οι ανταγωνιστικές τιμές, η άμεση εξυπηρέτηση και η υψηλή ποιότητα προϊόντων και παροχή υπηρεσιών !

Ηλεκτρονικό ποδήλατο Παραπληγίας κάτω άκρων MOTOmed loop ενηλίκων

Η άσκηση είναι για όλους μας μία από τις βασικότερες προϋποθέσεις για μία καλή και  ποιοτική ζωή. Το σώμα μας πρέπει να είναι «σε μόνιμη κίνηση», καθώς η έλλειψη αυτής επιταχύνει την διαδικασία της γήρανσης και του εκφυλισμού του ανθρώπινου σώματος.
Εδώ και 40 χρόνια, το MOTOmed, σας φέρνει αυτό το αγαθό, στον χώρο του σπιτιού σας χωρίς να παίζει κανέναν ρόλο ποια είναι η κινητική σας κατάσταση.
Το MOTOmed προσαρμόζεται σε όλες τις απαιτήσεις και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από άτομα με περιορισμένη κινητικότητα, μέχρι χρήστες αναπηρικών αμαξιδίων ή και κλινήρεις ακόμα.

Ανάγκη Για Άσκηση

 Ήπια, ασφαλής, προσαρμοσμένη άσκηση. Το MOTOmed σας κάνει φυσικοθεραπεία στα πόδια και στα χέρια, με ήπιες και απόλυτα ελεγχόμενες από την χρήστη, κυκλικές κινήσεις (ποδήλατο).
 
Επιλογές Άσκησης

Οι επιλογές άσκησης είναι:

 1. Παθητική 100%
 2. Ενεργητική 100%
 3. Ενεργοπαθητική

Τα διαθέσιμα μοντέλα, σας δίνουν την δυνατότητα να επιλέξετε να ασκηθείτε από την πολυθρόνα σας, το αμαξίδιο σας, ακόμα και το κρεββάτι. Το MOTOmed είναι σχεδιασμένο ώστε να προσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες και τις συνθήκες του ασκούμενου.Βασικό χαρακτηριστικά είναι το «αντισπασμικό κοντρόλ» καθώς και το σύστημα “ServoCycling” που επιτρέπουν την ασφαλή και σωστά στοχευμένη άσκηση, ανάλογα με τις απαιτήσεις του κάθε χρήστη.

 

Οφέλη

Το MOTOmed παρέχει το δικαίωμα της άσκησης σε άτομα με περιορισμένες κινητικές δυνατότητες. Είναι αποδεδειγμένο παγκοσμίως εδώ και 30 χρόνια ότι η άσκηση με το MOTOmed επιδράει θετικά στην αντιμετώπιση και βελτίωση πολλών ασθενειών.

 • Οι μύς αιματώνονται και αποκτούν ελαστικότητα.
 • «Ξυπνάει» ο μεταβολισμός
 • Αυξάνεται το κυκλοφορικό
 • Βελτιώνεται η καρδιοαγγειακή λειτουργία

 

Αντιμετωπίσιμες ασθένειες

 •  Κατά πλάκας σκλήρυνση
 •  Εγκεφαλικό
 •  Πάρκινσον
 •  Παραπληγία
 •  Σπαστική παράλυση (ICP)
 •  Νευρομυϊκές παθήσεις
 •  Εγκεφαλικοί τραυματισμοί
 •  Γήρας
 •  Κατακλίσεις
 •  Πρώιμη Κινητοποίηση
 •  Αιμοκάθαρση
 •  Οστεοαρθρίτιδα
 •  Υπέρταση
 •  Διαβήτης τύπου 2
 •  Κυκλοφορικές διαταραχές (κάτω άκρων)
 •  Προβλήματα μέσης
 •  Χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια (ΧΑΠ)
 •  Καρκίνος

 

Παραπληγίας.

Εξαιρετική ψηφιακή νοημοσύνη και διαισθητική χρηστικότητα
Το MOTOmed Loop εντυπωσιάζει με τη μοναδική ψηφιακή του ευφυΐα και την εμφάνιση του. Διαθέτει  μοναδική λειτουργία  ρύθμισης ύψους, με την οποία οι χρήστες μπορούν να προσαρμόσουν το ύψος των μοντέλων MOTOmed χωρίς εργαλεία. Επιπλέον, το υψηλής ποιότητας υλικό των απαλά στρογγυλεμένων επιφανειών της επόμενης γενιάς MOTOmed ικανοποιεί τις υψηλές απαιτήσεις διαχείρισης υγιεινής σε εγκαταστάσεις και κλινικές.
 
Χαρακτηριστικά
 
Μαλακό κέλυφος ποδιών ασφαλείας με ιμάντες στερέωσης
Η ρύθμιση ύψους του προπονητή ποδιών ή βραχίονα / άνω σώματος μπορεί να ρυθμιστεί χωρίς εργαλεία.
Ο άξονας πεντάλ του ποδιού είναι ρυθμιζόμενο σε ύψος από 30 cm έως 45 cm.
Έγχρωμη οθόνη αφής (7 “), ανασυρόμενη και κλίση.
Σταθερή μεταλλική κατασκευή, υψηλής ποιότητας και σταθερή.
Ρύθμιση ακτίνας πεντάλ 2 σταδίων (7 cm ή 12,5 cm).
Κλειστό πλαστικό σώμα (PC / ABS), εύκολο να καθαριστεί και να απολυμανθεί.
Εύκολη μετακίνηση με μεγάλους κυλίνδρους μεταφοράς (Ø 13 cm).
Σειριακή διεπαφή, διεπαφή USB.
Μειωμένο πλάτος βάσης συσκευής σε 38,5 cm.
Χρώμα: λευκό / χρώμιο / μαύρο.
Μετρήσεις σε cm (ΜxΠxΥ): 70 x 60 x 107–122
Διαστάσεις σε cm (l x w x h): 70 x 60 x 107–122 cm
Βάρος [βρόχος]: 36 kg / 79lbs
Μέγιστο επιτρεπόμενο βάρος χρήστη: 135 kg / 297 lbs
Μέγεθος οθόνης: 7 “/ 18 cm
Ταξινόμηση σύμφωνα με το MPG IIA
Τροφοδοσία: 100-240 V ~ / max. 120 VA
Συχνότητα ισχύος: 47-63 Hz
Ταξινόμηση Προστασία Κατηγορία II / Τύπος BF
Δεν υπάρχουν κριτικές για το προϊόν.

Γράψτε μια κριτική

Το Όνομά σας:


Η Κριτική σας: Σημείωση: Η HTML δε μεταφράζεται!

Βαθμολογία: Κακή           Καλή

Εισάγετε τον κωδικό στο παρακάτω πλαίσιο:

captcha