espa

Καρέκλα ανύψωσης & μεταφοράς ασθενούς "Easy Go"

Κωδικός Προϊόντος: EasyGo
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
1.840,00€
Ποσότητα: Αποκτήστε το

2105914944

Σύστημα ποιότητας ISO Medical 13485 και ΔΥB 1348/2004

Αντικαταβολή - POS και όλες οι πιστωτικές - χρεωστικές κάρτες

Τρόποι αποστολής


  1. Σε περίπτωση παραδόσεων μεγάλου όγκου (πχ αμαξίδια, συμπυκνωτές, κρεβάτια, κλπ, ή παραγγελίες που περιέχουν πολλά τεμάχια με συνολικό μεγάλο όγκο), το κόστος μεταφοράς θα καθορίζεται αφότου παραλάβουμε την παραγγελία και θα ενημερώνεστε ΠΡΙΝ την αποστολή, για αποφυγή παρεξηγήσεων και για να μην προκύψουν ακυρωτικά μεταφορικά έξοδα. Εάν έχετε ήδη κάνει πληρωμή με βάση τον απλό υπολογισμό που γίνεται στην ηλεκτρονική αγορά, θα ορίσουμε μαζί και τον τρόπο με τον οποίο θα καταβάλλετε τυχόν επιπλέον κόστος. Αυτό ισχύει διότι είναι αδύνατο με τα τεχνικά μέσα που διαθέτουμε να υπολογίζονται αυτόματα πριν την ολοκλήρωση αγοράς.
  2. Σε περίπτωση που η παράδοση των προϊόντων αφορά την αλλοδαπή (χώρες εκτός Ελλάδας), ισχύει ότι και στις μεγάλου όγκου παραγγελίες. Δηλαδή, λόγω του ότι είναι αδύνατο να υπολογιστούν αυτόματα τα μεταφορικά, καθώς και τα έξοδα τελωνείου (χώρες εκτός ΕΕ) κλπ, το κόστος μεταφοράς θα καθορίζεται αφότου παραλάβουμε την παραγγελία και θα ενημερώνεστε ΠΡΙΝ την αποστολή, για αποφυγή παρεξηγήσεων και για να μην προκύψουν ακυρωτικά μεταφορικά έξοδα.
  3. Εάν έχετε ήδη κάνει πληρωμή με βάση τον απλό υπολογισμό που γίνεται στην ηλεκτρονική αγορά, θα ορίσουμε μαζί και τον τρόπο με τον οποίο θα καταβάλλετε τυχόν επιπλέον κόστος. Επιπρόσθετα, οι συναλλαγές μεταξύ χωρών της ΕΕ γίνονται χωρίς την επιβάρυνση ΦΠΑ.
  4. Μετά την κατάθεση των χρημάτων παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα λογιστηρίου της εταιρίας μας στέλνοντας ένα e-mail στο info@orthomedicare.com.gr για να γνωστοποιήσετε ότι έγινε η κατάθεση ή τηλεφωνικά στο 210-5914944-2105914967 ή μέσω fax στο 210-5914967.

Οι όροι αυτοί ισχύουν και για παραγγελίες άνω των 90€ εκτός Αττικής και άνω των 50€  για εντός Αττικής !

Ελάχιστο κόστος αποστολής - μεταφορικά έξοδα είναι τα 4
και το κόστος αντικαταβολής είναι τα 2€.

 


Χρόνοι Παράδοσης

contact

Η ORTHOMEDICARE επιφυλάσσεται ως προς το χρόνο παράδοσης των εμπορευμάτων στις περιπτώσεις ανωτέρας βίας. Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.orthomedicare.com.gr ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητας τους.
Για παραγγελίες εντός της ημέρας έως 14:00 μμ , παραδίδονται αυθημερόν εντός Αττικής και εντός 24 ωρών στην υπόλοιπη Ελλάδα και εντός 48 ωρών στην Κύπρο με αντικαταβολή στο χώρο σας !
Για τα διαθέσιμα προϊόντα οι γενικοί χρόνοι παράδοσης είναι: Εντός Αττικής 0-2 εργάσιμες ημέρες, εκτός Αττικής ηπειρωτική Ελλάδα 1-3 εργάσιμες ημέρες, εκτός Αττικής νησιωτική Ελλάδα 1-4 εργάσιμες ημέρες.
Οι ώρες και ημέρες παράδοσης είναι: Για τα καταστήματά μας οι ώρες λειτουργίας τους, για τα δικά μας οχήματα Δευτέρα με Παρασκευή 08.30 – 15.30, για τα courier καθημερινές 9.00-18.00, και για τις μεταφορικές (πρακτορεία κλπ) κατόπιν συνεννόησης με τον μεταφορέα.

Στόχος μας : η εντιμότητα, η υπευθυνότητα απένατί σας, η αξιοπιστία, οι ανταγωνιστικές τιμές, η άμεση εξυπηρέτηση και η υψηλή ποιότητα προϊόντων και παροχή υπηρεσιών !

Καρέκλα ανύψωσης & μεταφοράς ασθενούς "Easy Go"

H Καρέκλα ανύψωσης & μεταφοράς ασθενούς  "Easy Go" είναι μια ειδική αναπηρική καρέκλα με ένα μοναδικό σύστημα ανύψωσης ασθενών. Τόσο απλό όσο το πάτημα ενός κουμπιού, επιτρέπει στους φροντιστές να ανυψώσουν τους ασθενείς τους με ελάχιστη προσπάθεια. Εξοπλισμένο με ηλεκτρικό κινητήρα ο οποίος τροφοδοτείται από επαναφορτιζόμενη μπαταρία, σας επιτρέπει να σηκώσετε τον ασθενή με δύο μόνο κινήσεις και να τον τοποθετήσετε στο κρεβάτι, την αναπηρική καρέκλα, την τουαλέτα, το αυτοκίνητο ή αλλού.

Η ιδανική αναπηρική καρέκλα χαμηλού όγκου που έρχεται να παρέχει λύσεις στον ασθενή και το περιβάλλον του σε καθημερινές ανάγκες όπως ανύψωση, καθημερινή υγιεινή, μεταφορά στο σπίτι, πρόσβαση στο αυτοκίνητο. Το ηλεκτρικό σύστημα ανύψωσης καθιστά τη διαδικασία γρήγορη, αποτελεσματική, βολική και διασφαλίζει την αξιοπρέπεια του ασθενούς.
Αποκτήστε το καινοτόμο, κομψό βοήθημα και δώστε στον εαυτό σας και την οικογένειά σας την ευκαιρία να βελτιώσετε τις συνθήκες διαβίωσής σας.

Κρεβάτι

Με το easyGo, ελαχιστοποιούνται όλες οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι φροντιστές για να σηκώσουν έναν ασθενή από το κρεβάτι του. Η ανύψωση γίνεται εύκολα και με ασφάλεια, χωρίς να απαιτείται από τον φροντιστή να ασκήσει υπερβολική σωματική προσπάθεια στη μέση του.

Αναπηρική καρέκλα μεταφοράς

Το EasyGo μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να μετακινήσει τον ασθενή μέσα στο σπίτι του, είτε για την προσωπική του υγιεινή είτε για να βγει στη βεράντα ή για να περάσει λίγο χρόνο σε καθιστή θέση, η οποία είναι κατάλληλη για άτομα που αναγκάζονται να μείνουν στο κρεβάτι.

Πρόσβαση αυτοκινήτου

Η επιβίβαση στο αυτοκίνητο για άτομα με κινητικές δυσκολίες είναι συνήθως μια πολύ δύσκολη διαδικασία. Τώρα, χάρη στο easyGo, ο φροντιστής ή οποιοδήποτε άτομο στο περιβάλλον του ασθενούς μπορεί να τον βοηθήσει, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια να εισέλθει ή να βγει από το αυτοκίνητο.

Χαρακτηριστικά

Πλάτος
63 - 102 εκ.

Μήκος
93 εκ.

Υψος
90 - 129 εκ.

Πλάτος καθίσματος
45 εκ.

Μήκος καθίσματος
45 εκ.

Ύψος καθίσματος
34 - 88 εκ.

Μέγιστο βάρος χρήστη
110 κιλά

Συνολικό βάρος
31 κιλά

Βάρος χωρίς μηχανισμό
9 κιλά

Συσκευασία
91 x 66 x 39 εκ.
Δεν υπάρχουν κριτικές για το προϊόν.

Γράψτε μια κριτική

Το Όνομά σας:


Η Κριτική σας: Σημείωση: Η HTML δε μεταφράζεται!

Βαθμολογία: Κακή           Καλή

Εισάγετε τον κωδικό στο παρακάτω πλαίσιο:

captcha