ΜΕΝΟΥ
Καλάθι

AUTO CPAP APEX "iCH "ΜΕ ΥΓΡΑΝΤHΡΑ

AUTO CPAP APEX "iCH "ΜΕ ΥΓΡΑΝΤHΡΑ
AUTO CPAP APEX "iCH "ΜΕ ΥΓΡΑΝΤHΡΑ
AUTO CPAP APEX "iCH "ΜΕ ΥΓΡΑΝΤHΡΑ
AUTO CPAP APEX "iCH "ΜΕ ΥΓΡΑΝΤHΡΑ
AUTO CPAP APEX "iCH "ΜΕ ΥΓΡΑΝΤHΡΑ
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • Κωδικός Προϊόντος: AP-01
805,00€

AUTO CPCP APEX iCH ΜΕ ΥΡΑΝΤΗΡΑ

Το νέο αυτόματο CPAP iCH από την APEX στην καταπληκτική τιμή των 750,00 ΕΥΡΩ είναι το ιδανικό μηχάνημα παρακολούθησης και υποστήριξης αναπνοής σε πραγματικό χρόνο, έτσι ώστε να προλαμβάνει την αποφρακτική άπνοια κατά την διάρκεια του ύπνου (υπνική άπνοια).

Διαθέτει δυνατότητα αυτόματης ρύθμισης του επιπέδου της πίεσης ( ρυθμίζεται από εμάς σύμφωνα με την μελέτη ύπνου ) και ενσωματωμένο υγραντήρα CPAP για μέγιστη άνεση του ασθενούς ενώ η αθόρυβη λειτουργία του εγγυάται ευχάριστο και ξεκούραστο ύπνο.

Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός του Auto CPAP iCH αποκρύπτει τον ιατρικό του ρόλο, ενώ είναι ιδανικό για ταξίδια χάρη στις μικρές διαστάσεις του και το μικρο του βάρος (μόλις 1,14 Kgr) ενώ διαθέτει και κρυμμένο λαβή για εύκολη μεταφορά.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στο αυτοκίνητο με σύνδεση ρεύματος DC 24 V !

Το αυτόματο CPAP iCH της APEX διατίθεται με κάρτα μνήμης SD για καταγραφή της θεραπευτικής συνεδρίας ενώ υποστηρίζει μεταφορά δεδομένων από την κάρτα μνήμης με Θύρα USB.

Διαθέτει αυτόματη προσαρμογή σε περίπτωση διαρροής και αυτόματη υψομετρική προσαρμογή και λειτουργία προοδευτικής αύξησης της πίεσης (ράμπα) 0-45 min, ενώ το ειδικό λογισμικό για προσαρμογή της πίεσης κατά την εκπνοή καθιστά το CPAP iCH ικανό να προσαρμόζεται στις ανάγκες του κάθε ασθενή.

Τιμή με μάσκα και υγραντήρα 750,00 Ευρώ με ΦΠΑ !

2 χρόνια εγγύηση καλής λειτουργίας στη συσκευή.

Τρόποι αποστολής


  1. Σε περίπτωση παραδόσεων μεγάλου όγκου (πχ αμαξίδια, συμπυκνωτές, κρεβάτια, κλπ, ή παραγγελίες που περιέχουν πολλά τεμάχια με συνολικό μεγάλο όγκο), το κόστος μεταφοράς θα καθορίζεται αφότου παραλάβουμε την παραγγελία και θα ενημερώνεστε ΠΡΙΝ την αποστολή, για αποφυγή παρεξηγήσεων και για να μην προκύψουν ακυρωτικά μεταφορικά έξοδα. Εάν έχετε ήδη κάνει πληρωμή με βάση τον απλό υπολογισμό που γίνεται στην ηλεκτρονική αγορά, θα ορίσουμε μαζί και τον τρόπο με τον οποίο θα καταβάλλετε τυχόν επιπλέον κόστος. Αυτό ισχύει διότι είναι αδύνατο με τα τεχνικά μέσα που διαθέτουμε να υπολογίζονται αυτόματα πριν την ολοκλήρωση αγοράς.
  2. Σε περίπτωση που η παράδοση των προϊόντων αφορά την αλλοδαπή (χώρες εκτός Ελλάδας), ισχύει ότι και στις μεγάλου όγκου παραγγελίες. Δηλαδή, λόγω του ότι είναι αδύνατο να υπολογιστούν αυτόματα τα μεταφορικά, καθώς και τα έξοδα τελωνείου (χώρες εκτός ΕΕ) κλπ, το κόστος μεταφοράς θα καθορίζεται αφότου παραλάβουμε την παραγγελία και θα ενημερώνεστε ΠΡΙΝ την αποστολή, για αποφυγή παρεξηγήσεων και για να μην προκύψουν ακυρωτικά μεταφορικά έξοδα.
  3. Εάν έχετε ήδη κάνει πληρωμή με βάση τον απλό υπολογισμό που γίνεται στην ηλεκτρονική αγορά, θα ορίσουμε μαζί και τον τρόπο με τον οποίο θα καταβάλλετε τυχόν επιπλέον κόστος. Επιπρόσθετα, οι συναλλαγές μεταξύ χωρών της ΕΕ γίνονται χωρίς την επιβάρυνση ΦΠΑ.
  4. Μετά την κατάθεση των χρημάτων παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα λογιστηρίου της εταιρίας μας στέλνοντας ένα e-mail στο info@orthomedicare.com.gr για να γνωστοποιήσετε ότι έγινε η κατάθεση ή τηλεφωνικά στο 210-5914944-2105914967 ή μέσω fax στο 210-5914967.

Οι όροι αυτοί ισχύουν και για παραγγελίες άνω των 90€ εκτός Αττικής και άνω των 50€  για εντός Αττικής !

Ελάχιστο κόστος αποστολής - μεταφορικά έξοδα είναι τα 4
 και το κόστος αντικαταβολής είναι τα 2€.
Χρόνοι Παράδοσης

Η ORTHOMEDICARE επιφυλάσσεται ως προς το χρόνο παράδοσης των εμπορευμάτων στις περιπτώσεις ανωτέρας βίας. Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.orthomedicare.com.gr ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητας τους.
Για παραγγελίες εντός της ημέρας έως 14:00 μμ , παραδίδονται αυθημερόν εντός Αττικής και εντός 24 ωρών στην υπόλοιπη Ελλάδα και εντός 48 ωρών στην Κύπρο με αντικαταβολή στο χώρο σας !
Για τα διαθέσιμα προϊόντα οι γενικοί χρόνοι παράδοσης είναι: Εντός Αττικής 0-2 εργάσιμες ημέρες, εκτός Αττικής ηπειρωτική Ελλάδα 1-3 εργάσιμες ημέρες, εκτός Αττικής νησιωτική Ελλάδα 1-4 εργάσιμες ημέρες.
Οι ώρες και ημέρες παράδοσης είναι: Για τα καταστήματά μας οι ώρες λειτουργίας τους, για τα δικά μας οχήματα Δευτέρα με Παρασκευή 08.30 – 15.30, για τα courier καθημερινές 9.00-18.00, και για τις μεταφορικές (πρακτορεία κλπ) κατόπιν συνεννόησης με τον μεταφορέα.

Στόχος μας : η εντιμότητα, η υπευθυνότητα απένατί σας, η αξιοπιστία, οι ανταγωνιστικές τιμές, η άμεση εξυπηρέτηση και η υψηλή ποιότητα προϊόντων και παροχή υπηρεσιών !

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας την πλοήγηση, συμφωνείτε με τη χρήση τους.
Περισσότερες πληροφορίες εδώ