ΜΕΝΟΥ
Καλάθι

AIRSEP FREESTYLE ΦΟΡΗΤΟΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΤΗΣ ΟΞΥΓΟΝΟΥ 3lt/min

AIRSEP FREESTYLE ΦΟΡΗΤΟΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΤΗΣ ΟΞΥΓΟΝΟΥ 3lt/min
AIRSEP FREESTYLE ΦΟΡΗΤΟΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΤΗΣ ΟΞΥΓΟΝΟΥ 3lt/min
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • Κωδικός Προϊόντος: Airsep_port
3.190,00€

Airsep,φορητός συμπυκνωτής οξυγόνου, ιατρικό οξυγόνο, φορητό αναπνευστικό βοήθημα,συμπυκνωτής οξυγόνου για ταξίδια, συμπυκνωτής οξυγόνου με μπαταρία
AIRSEP FREESTYLE ΦΟΡΗΤΟΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΤΗΣ ΟΞΥΓΟΝΟΥ 3lt

3,190.00EUR Απίστευτη τιμή !!!

 

 

 

 

Ο μικρότερος και ελαφρύτερος φορητός συμπυκνώτης οξυγόνου με ροή έως 3 λίτρα/λεπτό

Παλμική ροή για μεγαλύτερη αυτονομία

Ρεύματος και μπαταρίας

Αμερικανικής κατασκευής

Περιλαμβάνει:

Θήκη μεταφοράς

Ρινική διάταξη Salter

Τροφοδοτικό 220v ac

Καλώδιο ρεύματος 12v dc

Προαιρετικά διατίθεται και extra ζώνη από μπαταρίες αυτονομίας έως και 6 επιπλέον ωρών μαζί με ξεχωριστό καλώδιο για φόρτιση (100-240volts,στα 50/60Hz )

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Ροή από 1- 3 90% +, - 3%

Διαστάσεις: 21,8 cm ύψος x 15,5 cm πλάτος x 9,1 cm βάθος

Βάρος: 2,0 kg και 0,8 kg η extra ζώνη μπαταρίας

Διάρκεια μπαταρίας: 3 λίτρα/λεπτό-2 ώρες αυτονομία, 2 λίτρα/λεπτό-2.5 ώρες αυτονομία , 1 λίτρα/λεπτό-4.0 ώρες αυτονομία

Μεγαλύτερη αυτονομία με την extra μπαταρία ( προαιρετικά ) , σε συνδυασμό με την μπαταρία του μηχανήματος : 3 λίτρα/λεπτό-5 ώρες αυτονομία, 2 λίτρα/λεπτό-6 ώρες αυτονομία, 1 λίτρο/λεπτό-10 ώρες αυτονομία

Αναμονή καθαρότητας οξυγόνου: 3 λεπτά

Διάρκεια φόρτισης μπαταρίας: 3,5 ώρες

Διάρκεια φόρτισης extra ζώνης μπαταρίας: 3 ώρες

Επίπεδα Θορύβου: λιγότερο από 55 db

Θερμοκρασίες κατά την λειτουργία: 5-40 βαθμούς Κελσίου

Θερμοκρασίες κατά την αποθήκευση του μηχανήματος: -20 έως 60 βαθμούς Κελσίου

Τρόποι αποστολής


  1. Σε περίπτωση παραδόσεων μεγάλου όγκου (πχ αμαξίδια, συμπυκνωτές, κρεβάτια, κλπ, ή παραγγελίες που περιέχουν πολλά τεμάχια με συνολικό μεγάλο όγκο), το κόστος μεταφοράς θα καθορίζεται αφότου παραλάβουμε την παραγγελία και θα ενημερώνεστε ΠΡΙΝ την αποστολή, για αποφυγή παρεξηγήσεων και για να μην προκύψουν ακυρωτικά μεταφορικά έξοδα. Εάν έχετε ήδη κάνει πληρωμή με βάση τον απλό υπολογισμό που γίνεται στην ηλεκτρονική αγορά, θα ορίσουμε μαζί και τον τρόπο με τον οποίο θα καταβάλλετε τυχόν επιπλέον κόστος. Αυτό ισχύει διότι είναι αδύνατο με τα τεχνικά μέσα που διαθέτουμε να υπολογίζονται αυτόματα πριν την ολοκλήρωση αγοράς.
  2. Σε περίπτωση που η παράδοση των προϊόντων αφορά την αλλοδαπή (χώρες εκτός Ελλάδας), ισχύει ότι και στις μεγάλου όγκου παραγγελίες. Δηλαδή, λόγω του ότι είναι αδύνατο να υπολογιστούν αυτόματα τα μεταφορικά, καθώς και τα έξοδα τελωνείου (χώρες εκτός ΕΕ) κλπ, το κόστος μεταφοράς θα καθορίζεται αφότου παραλάβουμε την παραγγελία και θα ενημερώνεστε ΠΡΙΝ την αποστολή, για αποφυγή παρεξηγήσεων και για να μην προκύψουν ακυρωτικά μεταφορικά έξοδα.
  3. Εάν έχετε ήδη κάνει πληρωμή με βάση τον απλό υπολογισμό που γίνεται στην ηλεκτρονική αγορά, θα ορίσουμε μαζί και τον τρόπο με τον οποίο θα καταβάλλετε τυχόν επιπλέον κόστος. Επιπρόσθετα, οι συναλλαγές μεταξύ χωρών της ΕΕ γίνονται χωρίς την επιβάρυνση ΦΠΑ.
  4. Μετά την κατάθεση των χρημάτων παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα λογιστηρίου της εταιρίας μας στέλνοντας ένα e-mail στο info@orthomedicare.com.gr για να γνωστοποιήσετε ότι έγινε η κατάθεση ή τηλεφωνικά στο 210-5914944-2105914967 ή μέσω fax στο 210-5914967.

Οι όροι αυτοί ισχύουν και για παραγγελίες άνω των 90€ εκτός Αττικής και άνω των 50€  για εντός Αττικής !

Ελάχιστο κόστος αποστολής - μεταφορικά έξοδα είναι τα 4
 και το κόστος αντικαταβολής είναι τα 2€.
Χρόνοι Παράδοσης

Η ORTHOMEDICARE επιφυλάσσεται ως προς το χρόνο παράδοσης των εμπορευμάτων στις περιπτώσεις ανωτέρας βίας. Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.orthomedicare.com.gr ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητας τους.
Για παραγγελίες εντός της ημέρας έως 14:00 μμ , παραδίδονται αυθημερόν εντός Αττικής και εντός 24 ωρών στην υπόλοιπη Ελλάδα και εντός 48 ωρών στην Κύπρο με αντικαταβολή στο χώρο σας !
Για τα διαθέσιμα προϊόντα οι γενικοί χρόνοι παράδοσης είναι: Εντός Αττικής 0-2 εργάσιμες ημέρες, εκτός Αττικής ηπειρωτική Ελλάδα 1-3 εργάσιμες ημέρες, εκτός Αττικής νησιωτική Ελλάδα 1-4 εργάσιμες ημέρες.
Οι ώρες και ημέρες παράδοσης είναι: Για τα καταστήματά μας οι ώρες λειτουργίας τους, για τα δικά μας οχήματα Δευτέρα με Παρασκευή 08.30 – 15.30, για τα courier καθημερινές 9.00-18.00, και για τις μεταφορικές (πρακτορεία κλπ) κατόπιν συνεννόησης με τον μεταφορέα.

Στόχος μας : η εντιμότητα, η υπευθυνότητα απένατί σας, η αξιοπιστία, οι ανταγωνιστικές τιμές, η άμεση εξυπηρέτηση και η υψηλή ποιότητα προϊόντων και παροχή υπηρεσιών !

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας την πλοήγηση, συμφωνείτε με τη χρήση τους. Περισσότερες πληροφορίες εδώ